Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz mefistofeles #986 üzenetére
Az szép... bennem megállt volna az ütő. De lényeg ,hogy nem történt semmi baj!
Nálunk mindenféle képen lesz mintavétel... főleg így ,hogy ingyen megtudjuk csináltatni.
-
AMD Power
titán
válasz mefistofeles #988 üzenetére
Bele sem merek gondolni.
-
AMD Power
titán
Babakötvény illetve Start számlája van valamelyikőtöknek?
-
AMD Power
titán
válasz V.Stryker #991 üzenetére
Köszi szépen a tippet. Nekem hasonló biztos tartalék számlám van a K&H-nál. Ott is szinte minden az én kezemben van.
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
Egyik szebb és aranyosabb mint a másik!!
-
AMD Power
titán
Ma irány a 12 heti ultrahang és nagy "átvizsgálás". Viszek magammal kamerát és a technika által adott HD fel is veszem az ultrahangot.
-
AMD Power
titán
válasz mefistofeles #1016 üzenetére
Megvan minden... Láttam az ultrahangon a picit! A fejét ,a lábat ahogy mozgott.... Ha meg két percig megy akkor elsírom magamat! Minden rendben volt az ultrahangon. Mar majdnem 6cm. Levettek ezt a méhlepény mintát amit kielemeznek. Kb 1-2 hét mire lesz eredménye. Az is kiderül majd,hogy fiú vagy lány lesz.
-
AMD Power
titán
válasz mefistofeles #1026 üzenetére
Az is kiderül majd,hogy fiú vagy lány lesz.
Kértük igen! Rajta lesz majd az eredményen....
-
AMD Power
titán
válasz mefistofeles #1032 üzenetére
Nálunk nagyon kedves és aranyos volt doktornő. Mondjuk ismerős intézte, ő is ott dolgozik.
-
AMD Power
titán
válasz mefistofeles #1034 üzenetére
Én mondjuk egyet tudok. Én nem adok pénzt senkinek sem! Nem viccből fizetem évek óta TB se én sem a párom. És arról nem is beszélve ,hogy messze nem a minimálbérből vonják/vonták nekünk a nem kevés járulékot.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz mefistofeles #1036 üzenetére
Persze ha lenne... én mondjuk akkor sem adnék. Nem vagyok spur, adok a futároknaj , stb akiknek csak kell és illik.
Nálam az orvosi ellátás alap. Évi közel 400e Ft kifizetünk a TB-nek. És persze évente 1x megyek ezért vérvételre és kb 1x megfázás miatt orvoshoz. Ennyi. Szóval én akkor sem adnék ha lenne rá fölös. Azt is inkább a picire vagy magunkra költeném.Nálunk a védőnő az kedves. A gyerekorvost még nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Már pénteken megtudjuk a vizsgálat eredményét! Meg persze a nemét a picinek. Amúgy kb 2 hét mire megkapják a többiek az eredményt. Nekünk a bennfentes majd elmondja.
-
AMD Power
titán
Ebben is van valami. Sőt nem is kevés. Én is csak azért tartom a pénzem a bankban ,hogy ne itthon legyen. Ami van rá kamat az egy vicc. Nálunk hála az Égnek se hitel se semmi. Ha lesz hitel 1x az se ma lesz és az is max egy pár milliós lakáshitel lesz. Ha egyáltalán fog kelleni. Remélem nem.
-
AMD Power
titán
A genetikai vizsgálaton is Minden rendben volt! És fiú lesz!
-
AMD Power
titán
válasz mefistofeles #1075 üzenetére
Én sem sírtam. Pedig szerettem nagyon.....
Tudom, tisztában vagyok vele ,hogy nagy bőgés lesz.
-
AMD Power
titán
Én most kivételesen rátok gondoltam inkább hátha érdekel valakit, Mi egyenlőre még semmit nem vettünk. A pelenka beszerzési forrásunk is megvan már úgy néz ki. Mi is itt még az elején csak kisebb db számú csomagot fogunk rendelni teszt képen , és ha be váll akkor jön majd a nagyobb mennyiség.
Augusztust 22-én megyünk a 4D-re.... 18 héten.
-
AMD Power
titán
válasz mefistofeles #1091 üzenetére
Azt írták ,hogy akkor már nyugodtan lehet menni, mert még nem olyan nagyon nagy a baba és jobban is fog mozogni, látszódni.
V.Stryker: Király vagy köszi!
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz AMD Power #1094 üzenetére
"4D Ultrahang (babamozi) vizsgálatok a 20. a 25. és a 30. hét körül:
4D vizsgálatra érdemes eljönni már a 20. hét előtt, mert már ilyenkor is jó felvételek készíthetők, a 25. hét körül látható legjobban mindene a picinek, de még a 30. héten is van annyi helye a pocakban, hogy jó képeket készíthessünk.
A babamozi felvételek szempontjából leginkább a 16 - 32. hét között láthatunk a legtöbbet a piciből, ezért a javasolt időpontokon kívül is érdemes eljönni a vizsgálatra."
Most akkor ti melyiket ajánljátok?
-
AMD Power
titán
Nem mondod?? Juj mekkora királyság! Én is valami ilyesmit szeretnék. Jövőre nem tudom ,hogy de kéne vennem kocsit is. Jó van tesómnak de állandóan tőle elkérni.... most január óta nincsen de már remegek miatta. Meg persze nyáron ide-oda menni a picivel nagyon jó lenne. Később meg annál inkább.
-
AMD Power
titán
Tegnap kaptunk 5 zsák gyerekruhát. A Reebok , Nike, GAP cipőtől kezdve mindent ami kell kb egy éves korig.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz mefistofeles #1130 üzenetére
Pont ezért nem probléma ha 2-3x rajta lesz majd a kis lábán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest