Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mára elég volt a reklámokból
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nova96
őstag
válasz Máté94 #20413 üzenetére
Nekem nem tetszett, nem volt fülbe mászó , nem olyan stílusú volt amit szeretek. De, ízlések és pofonok.
Crystalheart
Cinikus?
Én, nem mondanám annak, csak engem meg zavar, amikor a hülyeséget kell sokszor elmagyarázni. Vagy egy alapvető dolgot kell elmagyarázni. Meg ami ....
És azt, végkép nem értem, veled ilyen stílusba nem is "beszéltem", akkor hol a probléma? És csak azzal beszélek így....na mind1 nem írom tovább, csak újabb flame háború lenne.Máté94
-
Mister_X
nagyúr
válasz Máté94 #20435 üzenetére
És ez most komoly egy táncikálós játéktermi cucc? Vazz, ehhez nem kicsi lábzimom meg mozgás koordináció kell. PC-n meg a sok wowkockát kellene ezzel büntetni.
@Ctystalhearth: ciki, ha ezt akarom csengőhangnak? De a stepmania mentes videó mindenképp kell.
De valahogy sehogy sem lelem az op-kat, csak az ilyen stepmania-s meg zongorás verziókat. Egyedül egy Staple Stable meg Futakotome összehasonlító volt, mert ott a zene ugyan az. De semmi más...
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
unclefucka
senior tag
válasz Máté94 #20467 üzenetére
Ha a Kiss X Sis OVA -it sorozatnak tekintjük, akkor az nemhogy kéthetente, hanem teljesen hektikusan jelennek meg. A Naruto -nál volt többször is olyan, hogy kimaradt egy hét és ilyenkor általában egy dupla epizód lesz a rá következő héten. Kéthetes anime persze, hogy nincs, csak egy példa volt.
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Crystalheart
őstag
válasz Máté94 #20993 üzenetére
Igen, ennek a hasonlóságnak nem örülök, de amúgy szerencsére más tőről fakad. A vezetéknevem az Odalrich-ból ered, ami az Ulrich és Aldrich egyik változata. Ez magyarosodott az évszázadok során. Vicces, mert a Richárdban is ugyanaz a tag van, hasonló értelemben, mint az Odalrich-ben.
Hehe, még hogy magyarul nem lehet ilyet! Épp csak bemutatkozásnál furán venné ki magát.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Máté94 #21452 üzenetére
Neee Én meg még drukkoltam, nehogy idő előtt meghaljon, mert annyira aranyos karakter - volt ezek után?
Mondjuk... épp azon gondolkodtam, hogy hogyan szivároghatott be. Kiképzést kellett kapnia, stb. Már csak az a kérdés, hogy miért? Le merem fogadni, hogy az óriások biztos csak fegyverek és mégsem halt ki az emberiség.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz Máté94 #21454 üzenetére
"annyira aranyos karakter - volt" azaz ezek után nem aranyos. Amikor utoljára láttam, azért drukkoltam, nehogy meghaljon, mert aranyos karakter. De már nem drukkolok, mert ezek fényében már nem az.
Izé, ugye jó emberre gondolok?
@oric: nemár, hogy ennyire félreérthető vagyok?
[ Szerkesztve ]
-
-
Darth_Revan
veterán
válasz Máté94 #21468 üzenetére
Neee.... Steins;Gate-ben elég volt hallgatni, mikor meghallottam a falat kapartam
-
Mister_X
nagyúr
válasz Máté94 #21804 üzenetére
Olvasni én is tudok és a nyelvtudásom is van ilyen szinten. Csak nem hallottam, így nem biztos, hogy úgy jött át, ahogy kellett volna - nekem nem volt climax (plusz ennek a szónak nekem csak a biológia órán vett jelentése van meg).
-
-
Nova96
őstag
válasz Máté94 #21856 üzenetére
Együtt érzek, nekem is hasonló lemaradásom van. Sőt, szerintem több, mivel a régebbi darabokkal is akarok haladni.
neko18
Ugye fiú létemre a romantikus sulis annyira nem jön be, kivéve egy-kettőt.
Itt ha jól tudom mindenki fiú, szóval ez csak rád igaz. Én szeretem, meg elég sokan itt.
Egy animés ismerősöm csak az ilyeneket szereti nézni, szóval ez nem, nem kérdése hanem személyiség függő. -
Mister_X
nagyúr
válasz Máté94 #22084 üzenetére
Megnéztem három részt, tényleg MMO Amúgy jót röhögtem magamon, mert a NervGearhez hasonló eszközt én is terveztem (az már más kérdés, hogy olyan elcseszett végtermék lenne belőle, hogy ihaj ).
-
unclefucka
senior tag
válasz Máté94 #22296 üzenetére
Neeem tudom, hogy ki hogy van vele, de hogy is mondjam Ichika az, aki a legkevésbé érdekel a sorozatból...
Ellenben Charlotte és Laura valahogy inkább közelebb áll az ízlésvilágomhoz!Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Máté94 #22314 üzenetére
Hogy én is nyilatkozzak egy újdonságról:
Log Horizon
Hát nem fűztem hozzá sok reményt és ez beteljesülni is látszik. Színtiszta SAO klón. Van egy Elder Tale nevű MMORPG, világszerte 20 millió játékossal, egy frissítést követően meg harmincezer japán lett foglya a játéknak. Ami nagyon szúrja a szemem a SAO-hoz képest, hogy az UI valami irdalmatlan béna, nem volt semmi kinyilatkoztatás, csak simán ráeszméltek, hogy ittragadtak, a játékmenet során is az UI-t használták a képességek elsütésére (a patchig, utána nem működött). De ami igazán irritál, hogy úgy viselkednek, mint ha ez csak egy sima bug lenne, azaz ugyan úgy beszélnek, mintha mi sem történt volna. Legalábbis nem volt meg az a bizonyos pánikhangulat, mint a SAO-ban. A főszereplők se szimpatikusak."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Máté94
addikt
válasz Máté94 #22457 üzenetére
Samurai Flamenco: Miután lejár az ember műszakja, és egy rendőrről beszélünk, nem hiszem, hogy ne lenne feltűnő egy majdnem teli cigarettás doboz a földön és furcsak hangok a sikátorból. Aztán amit ott talál, az már lehet nem olyan "mindennapi", ha az anyaszült mesztelen srác, aki "szuperhősnek" hiszi, nevezi magát.
Végül is itt lesz a seigi no mikata és az ő "barátja", akinek majd gondot fog okozni. Ahogy az tette most is...
Csak egy kicsit ingott meg a bizalmam, amikor a hősünk elment az ilyen kis police box-hoz, hogy hálája jeléül adjon neki pár ruhát, amiért tegnap este eltöltöte vele az estét.... , de hálistennek erre itt nincs esély. Yokatta![ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
válasz Máté94 #22512 üzenetére
Ismerős pont azért kérdeztem. Mert ez a jelenet/kép nem ugrik be, lehet azért mert 1 részel le vagyok maradva.
Archanon
Istenem, de szeretem ezt, Le írsz valamit utána meg jössz azzal félre értettél.
Loli karakterre illik, érettebbre viszont már max. akkor, amikor a viselkedése már kellően infantilis hozzá. Ha ez neked nem korlátozás akkor nem szólaltam.Loli=gyerek hasonlattól meg kifejezetten falnak tudok menni. (Látom van utána is szöveg, de na...)
Kérésedre:
Onegai, S;G-be is van, és most nem kezdem el sorolni mert sok van. Csak korlátoztad, csak nem is veszed észre. -
Mister_X
nagyúr
válasz Máté94 #22571 üzenetére
Ó, és sikeresen manga adatlapot fogtam ki MAL-on Az eredeti kérdésem az lett volna, hogy anime adaptáció van-e. Franc gondolta volna, hogy MAL-on manga adatlapok is vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Elicar V-HQ Macro MC 90mm/2.5 pengeéles 1:1 makro objektív Minolta MD csatlakozással Ritka darab!
- Sony A37 fényképezőgép + Tamron 70-300/4-5.6 AF Macro LD Di objektív
- PS4 Slim 500GB FIFA 21 1db kontrollerel
- Új Lenovo 16 Legion 7 WQXGA IPS 165Hz Ryzen7 6800H 16GB 1TB RX6850M XT 12GB GDDR6 Win11 2év Garancia
- Új Lenovo 16 Gaming 3 WQXGA IPS 165Hz i7-12650H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest