Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Ajánlott levélként adtad fel? Ha igen, akkor próbáld meg a blankettát beküldeni nekik, htha elfogadják (nem kell elfogadniuk, de volt már rá példa, hogy megtették). Egyébként amikor postázod, akkor lehet kérni a postán egy papírt, ami igazolja, hogy innen küldted vissza javításra (nem emlékszem a nevére). Olyat nem kértél a postán? Azzal lehet igazolni, hogy ne kelljen fizetni megint.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz pitrikzoli #61121 üzenetére
Épp van nálam egy, de kifogtam és nem csatlakozik fel a hálózatra. Ha jövő héten sikerül rendbe szednem, akkor majd mondok róla többet.
-
veterán
válasz dorkababa #61304 üzenetére
Ezt az extra összeget nem a bolt számolja fel neked, hanem a DHL. Megteheted azt is, hogy visszamondod a rendelést, vagy ráfizetsz, vagy egy rokon/barát címére kéred inkább a "remote area" területén.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nap közben kapcsold ki a telefont
Nyomd meg a híváskezdeményezés gombot, majd a menü gombot a készüléken. Utána beállítások, majd beszédhívás, aztán hívástiltás. Válaszd ki a megfelelő SIM-et. Talán ott (a minden hívást legalábbis itt kell).
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az, hogy a 45 napból kicsúsztál még egyáltalán nem probléma, mert a bolt attól még kicseréli (ha emberként kommunikálsz velük). De attól még az ÁFA és várakozási idő akkor is megmarad (ez is független a 45 naptól).
Talán a ROM-csere segít.
-
veterán
Látom már megelőztek.
Annyit még ehhez, hogy hiába kapsz hibás készüléket, mert ha pl ez esetben nem vagy hajlandó visszaküldeni hogy a bolt kicserélhesse, akkor nem fognak a te javadra dönteni, mert nem vagy együttműködő a probléma orvosolásában. Megjegyzem, ez teljesen jogos.
-
veterán
Ez esetben a 44. nap környékén kezdeményezel egy dispute-ot, leírva, hogy eltelt ennyi idő a rendeléstől, de még nem érkezett meg a termék, noha már a postán van és mivel nem igazán ismered az eladót, ezért a biztonság kedvéért kezdeményeztél egy ügyrendezést, melyet a készülék megérkezésekor és ellenőrzésekor készségesen lezársz. Ezt elolvassa a paypal is, a bolt is. Egyik sem lesz túl boldog, hogy extra munkájuk adódik vele, de mindkettőnek csak minimális plusz időveszteség (pár perc) és te is védve leszel az érkezésig.
-
veterán
válasz Gino20 #61649 üzenetére
A Zopo LTPS kijelzőt rakott a 980 / C2 sorozatba (ugyanolyan jó, mint a hype-olt IPS, sok IPS-nél jobb is, csak Apple óta mindenki ezt a három betűt keresi, ami egyébként ugyancsak TFT technológia).
A készülékkel szemben nem lennének fenntartásaim, a bolttal szemben már inkább..."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz citkar #61774 üzenetére
Még nem tudom pontosan, de nagyon valószínűnek tartom, hogy igen. Még van időm eldönteni melyik legyen, míg kijön néhány teszt mindkettőről...
MOD
No igen, nem épp olcsó. De kezdek belefáradni abba, hogy havonta új készüléket használjak, gondoltam, ha egyszer veszek egy igen komolyat, akkor nem fogom tovább cserélgetni a készüléket legalább fél-egy évig.Bár az is lehet, hogy érdemes lesz megvárni április végét március helyett, mivel választásokkor többnyire romlik az adott ország valutája, hacsak a piac be nem "tárazza" előre a Fidesz győzelmet
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz citkar #61777 üzenetére
A kedvencem az olcsó kategóriából volt (ZTE v967s), ebből három is volt, lehet, hogy veszek egyet jövő héten megint, mert nagyon szerettem. (De kivárok, mert holnap érkezik meg egy MTK6589T 2GB/32GB telefon és azt megnyomkodom előbb. Viszont nekem semmi szükségem erős hardverre, a nyolc magos 2GB RAM-os - vagy épp snap 800-as - készülék semmivel nem ad többet számomra, mint egy v967s vagy egy Honor 3c - a kijelző szépségét leszámítva).
Már rég rájöttem, hogy nem vagyok normális e téren. Viszont laptopból pár hónapja visszatértem a 2560p-hez és azóta is nagyon jól megvagyok, így annál már leállt a cserélgetés, tabletből már több, mint fél éve ugyanaz van (bár egy másikkal nagyon szemezek), ha még telefonból is megállapodnék pl a negyedik 967s-nél vagy a Honor 3c-nél (esetleg a K910-nél), akkor lenne kerek a digitális világ.
Szóval a 3C a legesélyesebb, de még nem dőlt el. Addig is rendelek párat, kipróbálom, aztán eladom, hogy ne legyek beszűkült egy készülékre."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz aytukabozs #61780 üzenetére
A v967s-ről?
-
veterán
válasz aytukabozs #61789 üzenetére
Bocs, kicsit megkésve, mert csak nemrég értem haza.
Címszavakban
+ szokásosan gyors
+ nagyon masszív készülékház, nincs nyekergés, ropogás
+ gyors és pontos GPS
+ sok ROM (ha ez számít)
+ az 5"-hez képest is csak 71mm széles
+ nagyon jó akkuidő
szubjektív tényező, de nekem nagyon tetszik a formája
- gyenge kamera (tudom, más készüléknek sem feltétlenül jó, de azért ennél jobbak is vannak)
- gyenge felbontás (ez engem egyáltalán nem zavart, de sokakat igen)
- sok van belőle, ezért már nem olyan jól eladhatóHmm, most megint megjött a kedvem egy ilyen készülékre. Lehet meg kéne hagynom amolyan backup telefonnak...
-
veterán
válasz Skinkiller #61965 üzenetére
Úgy érted EU-n kívülről? Akkor számolj az ÁFA-val (max ha mégsem, örülhetsz).
EU-n belülről nincs ÁFA, mert az adott országban kifizeted."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
Ezek közül én mindenképp a Talk 5H-t venném, ha - ahogy írtad - nem gond, sőt előnyös a nagy méret a következők miatt:
- itthoni, megbízható garancia
- nagyon jó közösség van már most mögötte (pl kelzsoca - ROM)
- forgalmazó jó hózzáállása (fórumban több infó)
- jó a készülék
- 43k hivatalos garanciával (privátban több infó)Mivel a másik három csak 5", így a méret lehet zavaró, de ha nem az, akkor ne keress tovább
-
veterán
válasz gipsztigris #62128 üzenetére
Ez meg mi?
-
veterán
Igen, a Snapdragon jobb lesz nekik, illetve ez az újabb készülék.
Viszont mivel még meg sem jelent, a technikai spec-en kívül nem tudunk semmit.
Ha nem buksz a cserén vagy csak minimális lesz a különbség, akkor a frissesség miatt megéri a csere, egyébként nem tudni még."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz CoolBoy323 #62385 üzenetére
Már bocs, de miután arról beszéltél, hogy ne vásároljanak mások az itt sokat emlegetett (mobil bárányos) cégtől, mert ők adócsalók azzal, hogy Szlovákiában van a székhelyük, nem hiszem, hogy túl bölcs dolog ez a fajta utalás és mások késztetése, hogy magánemberként mégis törekedjenek megvenni nettóban "ügyesen" a másik boltból.
-
veterán
válasz CoolBoy323 #62392 üzenetére
Ha ezt akartad írni, nekem nem jött át...
-
veterán
Egy kecsegtető hír az MTK-s procis készülékekhez...
MOD
Persze a Faea mindig is jobban figyelt az ügyfelekre, mint pl Jiayu, Thl és társaik...[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz diegho #63019 üzenetére
Az előre beharangozott áron árulják mindenhol - ha ismered az előre beharangozott árak "jelentését"
A 130USD az a kínai árat jelenti. Tehát kint Kínában ennyiért lehet megvenni a gyártótól. Persze nem olyan módon, hogy besétálsz a gyárkapu melletti boltba, ahol aztán megveszed...A gyártói árra azért még rájön némi költség, mire a boltból a mi kezünkbe eljut, a 200USD körüli bolti áron már a bolt haszna és a postaköltség is rajta van az egyéb költségekkel együtt.
Sajnos a hírekben mindig a gyári ár szerepel, ami eléggé megtévesztő - így van ez a Jiayu F1-gyel is, amit postaköltséggel együtt 76USD-ért meg lehet venni már (a szoftver pedig hamarosan meglesz rá). Persze mindenki 10.000Ft-ért várja, de az nagyon téves várakozás, az olcsó USA-ban sem lesz annyi...
-
veterán
válasz avena71 #63347 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de majdnem teljesen biztos, hogy nem 2GB RAM van a készülékben. Ez egy előszeretettel alkalmazott átverés volt az S4 klónoknál, hogy 2GB-ot írjon ki a teszprogi, miközben csak 1GB van benne (főleg, ha nem túl megbízható helyről lett vásárolva, mint pl fastcardtech, Aliexpress, stb).
Ettől még nem lesz kevesebb a készüléked, csak nehezebb lesz hozzá illő progikat, ROM-okat találnod, de ez nem válasz a kérdésedre, ezért OFF-ba teszem..."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz kmarci25 #63363 üzenetére
Hosszabb távra én a Hongmi-t vagy v3-at venném.
Bár a másik készülék is jó, de nem tudni igazán, hogy mennyire stabil, megbízható, ehhez pedig a cég hátterét venném alapul. A Xiaomi és az iNew azért markánsabb háttérrel, több tapasztalattal rendelkezik, mint az iOcean (az iNew kis hazánkban nem annyira befutott még, de régebbi rókák), így nagyobb eséllyel tudtak összeállítani olyan készüléket, ami két év múlva is gond nélkül fut (persze ez nem biztos).A Red Rice mellett számomra a szofrtver "erőssége" szól, remélhetőleg hosszabb távú támogatással, míg a v3 mellett az NFC és a forma tud domináns lenni.
Persze egyiket sem mondanám rossznak, sőt, magamnak előbb venném meg a három közül az X7-et, mivel az érezhetően olcsóbb, de én nem tartanám meg hosszú távon...
-
veterán
válasz ouzohuto #63494 üzenetére
Angliába történő rendelés esetén az a helyzet, ami nálunk colt egy éve az eddigi tapasztalataim alapján.
Eddig két telefont, egy tabletet és egy mini projektort rendeltem. Háromszor semmit nem kértek, egyszer a csomagra írt 30 USD után kellett fizetni.
Gyorspostával viszont kell csengetni.Szóval elméletben kell fizetni, gyakorlatban nem akadt fenn. (Sajnos nem járok ki elég gyakran ahhoz, hogy mindig oda rendeljek)
De ez már OFF téma
Nyolc magnak egyébként a leírtak alapján semmi értelme
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A Lenovo S650 fehér színben pedig 150USD.
-
veterán
válasz diegho #64132 üzenetére
Sok szempontnak megfelel ezekből a Huawei Honor 3c L
Sajnos sok infó nincs még róla.
gadosp #64137
A leginkább a Thl T200c-t tudom ajánlani. Hungobungo-nál is jó áron van."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Router gondok
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivaldi (böngésző)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest