Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
Köszönöm a magyarázatot. Túlzás hogy értem, inkább pedzegetem. De akkor egy Dx tesztben nem kellene profilt váltani, vagy tudom is én
Computerbase DirectX SDK - SubD11 tesztjében (918 MHz: GTX 770, R9 285, R9 290, R9 280) Faktor 12-nél Hawaii-tól átveszi a vezetést Tonga, majd 15-nél ő adja át a stafétát GK104-nek.Ha jól rémlik a Metro címek szeretik ilyen szempontból megfektetni a kártyákat. FHD mellett R9 285 egész szépen állja a sarat (R9 285 min 35 fps vs. R9 290: 37, GTX 970: 36, R9 280X: 34, GTX 770: 33, GTX 960: 31). 1080p felett viszont másutt lehet a szűk keresztmetszet (memória stb).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest