Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 🖥️⛅
-
LOGOUT.hu
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raidon
őstag
Sziasztok! Napokban újítottam be Asus B450F gaming alaplapot egy Ryzen 7 2700X-el együtt. Van esetleg valami olyan tanács hogy mit hogy érdemes beállítani esetleg milyen drivert szoftvert érdemes felrakni a gépre? Valaszaitokat köszönöm
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
Raidon
őstag
Asus B450F Gaming-et vettem igaz hogy 2700X alá de ennél többet max ha keményen megrángatod a bajszát max akkor. Szerintem
Ramnak allitottam be profilt azon kívül auto-n van minden gyári hűtőhöz képest nem túl meleg.
[ Szerkesztve ]
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
Raidon
őstag
válasz Malibutomi #9395 üzenetére
Köszi ez a 100mhz-es dolog nekem is nagy segítség 😃😃😃
-
Raidon
őstag
válasz Krisz0418 #9835 üzenetére
Nekem is annyi ne aggódj nincs azzal baj . Láttam valami olyasmit hogy bizonyos lapoknál biosban van egy olyan speed spektrum nevezetű opció elvileg ha az ki van kapcsolva beáll 100-ra nem tudom amúgy hogy ez mennyire igaz de külföldi fórumokon találtam ...
-
Raidon
őstag
válasz Oposzumtoszó #13010 üzenetére
Ugyanebben a lapban van nekem HyperX Predator RGB igaz azt ahogy néztem J-Die hynix de simán megy D.O.C.P (XMP) 3200-on.
-
Raidon
őstag
-
Raidon
őstag
válasz Pro!Petya #16127 üzenetére
Nekem Asus B450F gaming biosban jól írja elviekben. Azonban Aida meg HWINfo csak 10V-ot ír... régi Inteles konfigomba ugyan ez a táp volt XFX Pro 650W Seasonic belsős ADDA ventivel. Igaz ott ASRock lap volt de ott jól írta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
Állásajánlatok