Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricshard444
veterán
válasz RetepNyaraB #19530 üzenetére
Miért baj?
Mert tegyük fel, hogy megy a játék 950-n 67fps-el majd elkezd ugrálni 800-950 között ennek a következménye baromira hullámzó fps 50-65 és ez sajnos meg is látszik
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
HSM
félisten
Keresd meg a TriXX-ben a görgetősávot jobbra, és meglesz a power csúszka.
Ha alulfeszelve húzod, érdenes a poweren húzni, de légy óvatos, nehogy túlmelegedjen.Nekem +20%-on megy, és semmi hullámzás BOOST bios-al. Ráadásul lehet, e friss béta driver esetén még a +20% se fog kelleni...
[ Szerkesztve ]
-
ZozzHUN
addikt
Görgess lejjebb trixx-ben.
-
ZozzHUN
addikt
válasz RetepNyaraB #19537 üzenetére
90 alatt tartod az jó
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz RetepNyaraB #19996 üzenetére
Force Constant boost-al sikerült a voltot fixálni - Beraktam 1125-re (AB is ennyire rakta alapból).
Power limitet is feltoltam maximumra - most nézek egy tesztet megintKöszi az infót!
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz RetepNyaraB #19998 üzenetére
3d Mark-al tesztelem egyelőre.
Viszont most beállítottam 1,18-ra a Voltot (1,125-ön kifagyott a teszt) - 1100/1300-on, tehát ugyanazon az a beállításon mint fix volt nélkül + power limit maxra állítása nélkül - kb 1000ponttal kevesebbet ment a kártya.
Mit rontottam el?Javítottam
[ Szerkesztve ]
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz RetepNyaraB #20000 üzenetére
Maximumon volt a power limit, +20-on
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
válasz RetepNyaraB #20000 üzenetére
Én is csak néztem hogy mi van.
1,8V szénné ég a gpu.#20003) Keldor papa Igazából nem szoktam túlzásba vinni az látvány javítókat ilyen játékok alatt.
Számomra 2x illetve a 4x is bőven megteszi. Azt még úgy ahogy észre veszem, de a 8x-nál már semmi különbséget nem látok csak hogy felezi az FPS-t.
Ami kicsit érdekes hogy a MAX PAYNE3-ban is ilyen gyilkos a 8x él. Megfekteti egyből a CF-et 2560ba...
Kimeri írni hogy 5 Giga vram kell hozzá...
Elég lool.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ricshard444
veterán
válasz RetepNyaraB #20286 üzenetére
Méri a Ram hőt a kártyád? Nem VRM-re gondolsz? Az 120ig működik gond nélkül, de jobb 105 alatt tartani
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz RetepNyaraB #20299 üzenetére
Nekem anno nem segített semmit egyik kártyánál sem
Am te mióta vagy itt? Eddig nem találkoztam veledVannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz RetepNyaraB #20304 üzenetére
Nem feltétlen, csak ne légy idegesítő és akkor elnézzük
Vannak dolgok...
-
HSM
félisten
válasz RetepNyaraB #20502 üzenetére
Az iPON pont nincs ott... [link]
Egyébként nem elég a megfelelő bolt, megfelelő termék is kell, meg amíg a készlet tart, stb stb stb... Olvasd el a feltételeket, mielőtt fenyegetőzésre buzdítassz másokat.[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz RetepNyaraB #20504 üzenetére
Szerény véleményem szerint pont azért olyan néhány bolt hozzáállása, mert néhányan a fenyegetőzést választják egyből kultúráltabb eszközök helyett. Sajnos ők is szivatva vannak a nagykerek által általában. Mind1, ebbe ne menjünk nagyon bele, nem ide való téma a topicba.
(#20505) MM: Igen, kinézetre biztos az van rajta, de abból a kinézetűből is van 7970-re való 220W-os verzió. [link]
Elvileg vagy 3db 8mm-es hőcső van rajta (220W), vagy két 8-as és egy 6-os (180W). Ha 6-os is van, az szemre is lényegesen kisebb, egyből látni, hogy kisebb az átmérője, ha alaposabban megnézi az ember, pláne, ha mellette van két 8-as, amihez lehet viszonyítani.Amúgy a furmark alatti ugrálás miatt ne ijedj meg, nekem is dobálta [link] és játék alatt még sose fordult elő, pedig kapott izzasztó címeket.
Ha biztosra akarsz menni, tedd fel az Afterburner OSD-t, és az szépen tudja neked monitorozni az aktuális órajelet (ahogy álam is össze van firkálva lilán a bal felső sarka az ablaknak a képen) és akkor egyből látod, van-e baj játék alatt.
(#20507) MM: Éreztem én, hogy necces lesz az a 20A... Ne nagyon hagyd 100 fok fölé menni, nem tesz jót neki.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz RetepNyaraB #20862 üzenetére
Pont ezaz,lehet a benchmark lefut a játékokban meg beáll a fagyhalál..
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
ÁdiBá
veterán
válasz RetepNyaraB #20905 üzenetére
Nem a grafikus kártyák ereje miatt néztem meg.
Kíváncsiságból.
Pl ez a játék szinte semmit nem profitál az új 3770K processzoromtól.
Biztos akad egy két olyan játék aminél azért látni hogy mi darálja a két kártyát. Én igazából a StarCraft2-ben tapasztaltam tényleges FPS növekedést.
Meg azért a két kártyához is jobban mutat egy 3770K, 4,6 on.
Multihoz mindig kell a erő.ÁdiBá
-
HSM
félisten
válasz RetepNyaraB #21013 üzenetére
A VRM 110 fokra van hitelesítve, mármint maga az IC. A környezete már nem biztos, hogy szereti, a kondikból nincs csak 105 fokos, és igen hamar ki is leheli a lelkét 105 fokon. Elvileg a kondi élettartama 10 fokonként duplázódik, szóval elég komoly különbség van 110, 90 és 70 fok között.... Ja, és a kiinduló érték, 105 fokon max 3000-5000 óra.... (Ami ha utánaszámolsz nem olyan marha sok, 208 nap folyamatos 105fokos üzem. )
-
HSM
félisten
válasz RetepNyaraB #21013 üzenetére
A másik gond amúgy, amit az előzőből kifelejtettem, hogy minél melegebb, annál rosszabb a hatásfoka, tehát ha már nagyon közel vagy a 110 fokhoz, gyorsan fog melegedni. Ráadásul nem árt, ha van valami kis tartalék, mert ha üzemszerűen 90 fok, akkor abból könnyen lehet véletlen 100, kicsit melegebb a szobában, húzósabb jelenet az átlagnál, stb... És akkor máris gond van.
Szóval az egy dolog, hogy az IC addig bírja hivatalosan, de maga a kártya nem ilyen 100-110 fokos üzemi hőfokra lett tervezve.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest