Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• norbert1998

nagyúr

válasz Beretvás #13418 üzenetére

Jó lesz az :K

Én lefogatót monyákoltam a napokban, igazából a másikban már linkeltem, de sokan arra nem járnak, szóval tessék :)
    A Thermalright Macho 120 nem egy mai cooler. Nincs is hozzá AM4 lefogato. De ez nekem nem okozhat akadályt. Csak az hogy nem tudok egyenesen flexxelni, mert épp olyan kabát volt rajtam ami nem bírta, ha értelmes pózban állok...
    Igen ám, de a gyári lefogato olyan kemény volt, hogy minden pontozó eltört volna rajta, a gyorsacél központ fúró meg kigombolyodott rajta :D
    Szóval egy jóval "puhabb" anyagot próbáltam meg, fűrész lap alapot. Azt egész jól vitte a gyorsacél fúró, akár egy teljes 3-as furatot képes volt kibírni egy elezessel, a kettes "lemezben". Csak hogy nincs minden méretből gyorsacél, így gyakran szénacél fúrót kellett alkalmazni. Na az brutális volt. 5 perc furkalas és vagy 3 élezés volt a 3->3.5 átmérő bővítés 1-1 furatnal :Y És utána még ki kellett bővítsem négyesre is :DDD
    Végül elkészült azért. Kicsit csálé meg minden, de a feladatát maximálisan ellátja :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés