Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albigator
őstag
válasz arnoldito #4396 üzenetére
A Chill utána meg lett, a Játék beállításoknál külön lehet egyenként állítgatni (Nvidiánál nem volt ilyen) de tényleg ki volt az kapcsolva...
Enhanched még most se lett meg már biztos fáradt is vagyok..
Áttértem a másik BIOS-ra (jobb oldali kapcsoló állás) ez a durvábbik az OC-s:
Superpositon eredményeim amúgy tényleg nem rosszak szerintem..
Csak kéne valami game ahol látom, h tényleg ki lehet hajtani a VGA-t FHD-n is.. Mert most is ugyanez a helyzet... Majd hnap keresgélekAmúgy nagyon tetszik ez a kártya, jobban mint a Stirx.. Nagyon bejövős az RGB-je.
[ Szerkesztve ]
-
Albigator
őstag
válasz arnoldito #4396 üzenetére
Ja ez még elkerülte a figyelmem bocsi:
Nem húzom le a többi kijelzőt, a 1060-nál se tettem. Úgyis ki vannak kapcsolva mikor csak a számítógép képe van beállítva... Vicces is lenne amúgy állandóan 2 HDMI-t és 1 DP-t ki-be dugdosni...
(#4402) zsida.kornel
Köszi. Nekem meg a Forza nincs meg...
Itt már nem lehet tudni mi mivel függ össze. Nálam főleg nem mivel bontott cuccot vettem. Bár B tervnek folyamatban van még egy sima zsír új 5700 Strix is kuponosan, csak a simítóra kell várni (nem a kőműves kanálra )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest