Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hopo82
tag
sziasztok most cserélem le a gépem és szerintetek ez az összeállítás mennyire lenne jó?
AMD FX 6100 proci
Asrock 970 Extreme 3 alaplap
8gb Kingston HyperX DDR3 1600Mhz
4870X2 vga
full hd monitorom van és ugye ez a natív felbontása is neki szval ezen mennének szépen a mostani gamek? és am mennyivel lenne gyorsabb a mostani q6600 3ghz 4giga ddr2 800-as ram és palit gtx260 216sp 1792mb ddr3 448bit-es konfigtól? várhatok csodát h nagyobb teljesítmény lesz játékokban?
előre is köszönöm a segítséget.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
Hopo82
tag
válasz stratova #4518 üzenetére
a régebbi kártyám hd 4670 volt és amit szereztem palit karit azt eladtam és most ezt tudtam érte szerezni a 4870x2 2gb ddr5 512bit-et. ha volna 60.000ft-om rá vennék én is egy gtx560TI-t és akkor jó lenne minden
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
Hopo82
tag
válasz #16729600 #4526 üzenetére
jó de én úgy gondoltam hogy azért a mostani gépemnél az már jobb lesz. nem azt mondtam hogy a NASA majd ezt akarja kölcsönkérni tőlem de full hd-ban sztem high grafikán elmennek azok a gamek amikkel én játtszok pl a Battlefield 3-at néztem videon és 4870X2-vel Ultra grafon játtszotta az illető. nekem most erre van keres sajna majd ha nyerek a lottón akkor veszek hyper-super gépet addig meg jó lesz ez faluhelyre
am meg csak NFS Run meg WOW, meg Grid meg f1 2011-et tolok szval ezekre elég lesz sztem bőven én úgy vélemAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
Hopo82
tag
válasz Whysperer #4543 üzenetére
értem én de most sajna erre volt pénzem nagy a válság főleg nógrád megyében
majd ha lesz rá keretem akkor veszek dx11-es karit. de a régi palit gtx260-hoz meg ami az előtt volt 4670 ahhoz képest a 4870x2 egy állat sztem
a tápot meg dehogy adom el akkor mi lesz a gépben? inkább spórolok meg 1-2 jó tippmix azt majd csak összejön a pénzAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
Hopo82
tag
Valaki tudna neke segíteni most cseréltem hűtőt meg lefogatókeret-et és 80 fok-ot írt az everest a hőfokra :S
mitől lehet ez? a hűtő jól van rajta gyárilag pasztázott EKL Cold Tower a Merlin-től!
Nem szeretném kinyírni a procit :S vagy esetleg csak hibás értékeket kapok vmi miatt? Bios-t is frissítettem a gyári p1.20-ról 1.70-re.ez a hőfok volt
Valaki segítsen pls!
[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
Hopo82
tag
tudnál olyat linkelni amivel megtudom nézni a hőfokot?
-
Hopo82
tag
válasz Alister71 #29544 üzenetére
miért ennyi a hőfok ha minden mag csak 34fok? a cpu-ra meg 51-et ír :S
-
-
Hopo82
tag
Üdv a Népnek!
AMD FX6100 proci EKL Cold Tower hűtő és game alatt 63 °C-ra felmegy a proci hőmérséklet.
Igaz a ház oldala is rajta van és nincs 1 db ventilátor sem a kuckóban XD szval ez így elfogadható hőfok?
És ha lecserélném a házat 3db 12 cm-es venti lenne benne úgy mennyit javulhatna a hőfok?Segítségetek előre is köszönöm. ja és 4ghz-es tuning-ra valaki tudna adni beállítást? Asrock 970 extreme 3-as a lap.
Köszi mkinek!
-
-
-
Hopo82
tag
válasz troll81 #29672 üzenetére
Köszönöm Mester!!!! Már stabil
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
Hopo82
tag
valaki tudna segíteni nekem fx 6100-as procit feltoltam fesz emeléssel meg szorzóval 4.2 Ghz-re és 68°C-os a proci játék közben :S valami nem lehet jó a beállításnál? asrock 970 extreme 3 a lap-om a hűtő meg ekl cold tower.
előre is köszi a segítséget.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
Hopo82
tag
válasz Malibutomi #30548 üzenetére
1.300 asszem
-
Hopo82
tag
válasz Malibutomi #30548 üzenetére
1.350 a fesz.
-
Hopo82
tag
válasz Malibutomi #30551 üzenetére
most lett nemrég újrapasztázva. ház oldala le van véve szoba hőfok 26°C és ventilátor nincs a házban.
-
Hopo82
tag
válasz and1ao #30557 üzenetére
szia tudnál nekem segíteni az fx 6100 proci melegedése ügyben? LinX teszt alatt 14 perc 14 sec alatt 71°C-ra melegedett fel a proci 1.300V van a procinak adva és a ram-nál az xmp van bekapcsolva és 1600-ra téve és 1.65V van annak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android szakmai topik
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest