Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
X-Box gamepad-be keresnék tölthető AA akksikat, és töltőt.
Elemlámpás topikban Eneloop-okat ajánlották, abból is melyik sorozatot kell megvenni?
A sima fehér színű, vagy az XX jobb?Köszi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Dluinet #6825 üzenetére
X-Box topikból kiindulva van aki naponta tölti őket, de van akinek az Eneloop 3-4 hétvégét is kibír.
peti_s
Rendben, köszi.
Esetleg occsó beszerzési forrásra info?
Töltőből ugyanúgy Eneloop-ot érdemes venni?"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Dluinet #6828 üzenetére
Oks, köszi.
Az a gáz, h nála nincs Eneloop akksi, külön helyről meg gazdaságtalan mindent berendelnem.peti_s
Google alapján az Eneloop Lite a kék színű, ugye?
..csak, h tutira jót vegyek."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Oks, köszi.
Iomega
Sajna nem sikerült beszereznem, illetve időközben eladtam a vakut, mert nem használtam ki, úgyhogy emiatt feladtam Voltkraft töltő keresését akkor.
mod.
6k-ért egész baráti töltővel együtt, vagy megér annyi felárat a Voltkraft töltő?
Mert, 1690-ért látok 2db-os Eneloop szettet.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Ok, remek, köszi.
peti_s
Neked is.
_Egyébként létezik olyan, hasonlóan minőségi töltő, ami AA akksikkal és 18650-ekkel is kompatibilis?
-
runner 125
nagyúr
válasz M_o_g_y_i #6838 üzenetére
Remek, átrágom, és meglátjuk, bár kapom az infokat, h külön töltővel jobban járok.
_Más:
HR-3UTGB alternatívájaként valamelyik esetleg?
HR-3UTGA-4BP
HR-3UTGA-4BP -AZ
HR-3UWXA-4BP (2500mAo fekete)GA végződésből fakadóan gondolom ezek az elődök?
Itt PH!-n ezeket tudom beszerezni."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Fubaszki, azért itt súlyos problémák vannak, vagy még nem töltötted be a 12. életévedet.
Elképesztő amit csinálsz, én már régen pihenőpályára tettelek volna."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Eneloop AA ceruza elemekhez milyen töltő javasoltok?
Köszi.
mod.
Melyik a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Ok, köszi nektek.
Itt találtam legjobb áron AA Eneloop-okat. Tudom h ezekből is van több típus, amit árul ajánlott?
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok, adott a fotón látható tolto és 4db 750mah-s Eneloop AAA akku.
Most valamit én értelmezzek rosszul, vagy ez így van rendjén? Kb 280mah-nal kiírja a tolto h FULL és atvalt zöldre, h kész. Ennek nem közel 750mah-ig kellene felkusznia?!"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest