Hirdetés
Aktív témák
-
aram01
nagyúr
batmab-nak adnék egy feketepontot 2 hónapja "vett" tölem egy tápot 5k-ért mondta postázam el és ő majd utal hát nem utalt csak jöttek a kamu privik azok is csak akkor ha rákérdeztem hogy mi van a pénzzel?
pedig egy másik üzlet során voltam is már nála.nagyon csalodott vagyok hogy 5ezer forintért mire képesek az emberekIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
rátok bízom hogy adtok e fekete pontot neki vagy sem
megegyeztem egy telefonra captiano10 "kollégával" megbeszéltük az árat és az időpontot.erre látom ezt a hirdit.írok a srácnak hogy akkor megegyeztünk vagy sem? erre vissza ír hogy családi okokból nem tudja eladni a telefont.Előjött a kisördög kérdezem a másik vásárlót sikerült e megegyezni a telefonra és vissza írt hogy köszöni érdeklődésem igen.Még jó hogy nem mentem el a találkozási helyre,úgyhogy nagyon nem ajánlom eme tagunkatIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
válasz MrMajus #15503 üzenetére
küldtem körüzenetet mindenkinek hogy ledurrantott egy taxis de ha neked véletlenül nem akkor bocsánatot kérek.a kártyát átveheted még mindig a címemen amit privátban megadok neked sőt még engedek is neked belőle.A hirdetéseket meg folyamatosan veszem le mert "stratégiát"váltok.Ne haragudj de nem nagyon érdekelt a kártyabiznisz miután bezuzszták az autóm bal hátsó lámpáját.de ha ettől nyugodtabb vagy adasd meg nekem a fekete pontot.további szép estét.
ui:ment a cimem és priviben hogy hol veheted át a kártyát
[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
válasz enginev3.0 #15505 üzenetére
nyitott vagyok a dologra
-
aram01
nagyúr
emerico2004 " kollégának" kérnék egy óriási fekete pontot.tavaly nyár óta várom ezen holmik garancia jegyét.össze vissza kamuzott de még mindig nem ért ide a papír.Azóta eladtam a termékeket és én vállaltam rá garit.Mert ez a nem is tudom micsoda jól átvert vele.köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
válasz emerico2004 #17161 üzenetére
tisztelt uram megkerestem anno privátban az illetőt és azt mondta hogy önnel üzletelt elszámolni valója felém nincs.Közben kaptam mástól is privátot amiben elmesélte hogy ő sem kapott ígért gari papírt más alkatrészekre csak az ígéreteket,azzal meg már teli van a padlás.továbbra is várom a garipapírt a fekete meg jár a hazudozásért
-
aram01
nagyúr
válasz emerico2004 #17163 üzenetére
garancia papír 2db ha kell a címem a feladáshoz csak akkor várok már privátokat. köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest