Hirdetés
Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz tukko1 #14450 üzenetére
Nem károsodott meg? Dehogynem. Egy tutinak mondott üzlet miatt telefonáltam + autóztam el nagyságrendileg 1000ft-ot. Ez igen is anyagi kár, mivel ez mind arra ment el, hogy szerezzek egy dobozt amiben el tudom küldeni a vevőnek akinek tuti kell a cucc.
Ez olyan, mint amikor a vaterán egy szerencsétlen véletlenül leütötte a hirdetésemet, ami kiemeléssel meg minden szutyokkal együtt bent volt több, mint 500Ft-omban. Aztán még ő volt felháborodva mikor írtam neki, hogy ha nem veszi meg akkor akár ki is fizetheti amit a figyelmetlensége miatt elbuktam, mivel azt rajtam a vatera be fogja hajtani. Kiröhögött és még neki állt feljebb...Szóval ugyanúgy feketét adnék annak aki egy biztosra mondott találkára nem megy el, hanem különböző kamu okokkal lemondja vagy nem jelentkezik. Mert ahhoz már gerinc is kéne ugye, hogy megmondja az igazságot. Ugyanis ha nem kamu a kifogás akkor a vevő is azon van, hogy minél előbb egy új időpontban lebonyolítsák az üzletet.
Volt olyan, amikor írt egy srác, hogy kell neki a cucc amit árulok, tuti a dolog majd jön érte. Nem jelentkezett, ráírtam egyszer, utána sem írt vissza, de ez a dolog nem érdekelt, mivel:
1. Nem kérte, hogy tegyem félre neki azaz nem történhetett meg az, hogy egy másik vevőről lecsúszok.
2. Nem mentem el vele sehova, ott hevert a szekrényben a cucc végig azaz tényleg nem ért anyagi kár.
Nem is reklamáltam miatta sehol és senkinek.Bocs az offért, csak arra próbáltam reagálni, hogy nézőpont kérdése mi számít "átvágásnak" illetve "anyagi kárnak". Nálam az én esetem kimeríti mindkettőt.
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest