Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz WeThePeople9 #3100 üzenetére
Akkor is 99% csak, hogy átcsúszik. Lehet, hogy pont a tiédet bontják fel.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
petikeke
tag
Bevallom őszintén nem volt a kezemben olyan gép amiben ATM 7029-es proci volt, de amiket olvastam róla, az nem túl jó. Pár oldalt olvass vissza, páran leírták már róla a véleményük. Nem tudom már ki írta, hogy mindennapi használatra megfelelő a sebessége, de játékra rossz a régi és gyenge GPU-ja miatt. Videó lejátszásban elég jó. Ha csak netezel rajta, akkor nem rossz vétel.
Nekem fire-m van, amihez nagyon nagyon jó a szoftver támogatás.OnePlus 7t
-
kano
nagyúr
Kipróbáltam és tökéletesen megy 1752-vel a Cranked Hero 1.1.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
WeThePeople9
csendes tag
vagyis hát kevesebb eséllyel szóval így már 99.9% hogy nem teszik rá a vámot nem?
-
kano
nagyúr
válasz WeThePeople9 #3107 üzenetére
A legkevésbé sem fogja érdekelni őket a ráírt ár. Bekérik a számlát, ha felbontják.
-
crue
őstag
válasz WeThePeople9 #3109 üzenetére
Nem a vámtól kell tartanod mert az nincsen, hanem az áfától. De sima postával kicsi az esély rá. Viszont a csomagra írt ár, meg a "gift" vagy "sample" semmit sem számít.
-
ZPKing
tag
Novo 9 Spark!
Emlegetitek a 4K-t
3D lejátszás és 3D BD iso lejátszás jobban érdekelne.
Milyen program kell hozzá?Másik kérdés a következő link alatt szereplő ROM-ok közül melyik a legstabilabb leggyorsabb?
http://www.ainol-wiki.de/Novo_9_Spark_Rom_Uebersicht
És működik a wifi is alatta.Köszi előre is
-
Remus389
veterán
nézd meg a Concorde Tab speed-et, ma láttam mediamarktban, szerintem ha nem is sokkal de jobb mint a wayeteq
7 col IPS 1280*800, 1.5 GHz dual core, hdmi
annyit tud mint az ainol fire, kivéve hogy nem fém hátlap, cserébe kapsz magyar garanciát (nem kell bosszankodni pixelhiba miatt )
de nagyon jó a fogása, kellemes műanyag és 33-35 ezer, szép a képe
igaz kicsit laggolt, nem egy nexus 7, de biztos van rá főzött ROM
illetve nexus 7 is van 50-ért az alapmodel
nagyon jó az ainol, csak ugye ha hibás érkezik, nehéz a gari, kár hogy nem árulják hivatalosan
illetve az onda is jó
szóval én olyat javasolnek ami itthoni garis, biztonságosabb
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
IV. Béla
tag
HERO 10.1-et rendeltem tmallbox-ról, de nem tudtak tokot adni hozzá.
ti milyet tokot használtok? hol érdemes tokot nézni? -
Tika79
tag
Megvételre még mindig a Hero1 javasoljátok, mint a Hero2-t? Magyar nyelvet hogy tudok rá varázsolni?
Nem a nehéz idők tesznek olyanná, amilyen vagy, csupán feltárják, milyen is vagy valójában!
-
IV. Béla
tag
Nincsen szükség varázspálcára, a beállításoknál kiválasztod a magyar nyelvet (gyárilag rajta van az is) és kész.
Hero 1 olcsóbb, szinte ugyanolyan gyors és jobb a támogatása. Nekem a héten jött meg a Hero 1: szép a képe, jó a hangja, kellően erős az akksija és nem akadozik.A 20 USD árkülönbségből inkább vegyél hozzá gyári tokot. Én nem vettem hozzá, mert ahol rendeltem a gépet, ott nem volt tok, de sajnálom, mert itthon 5-10e környékén sem találok olyan tokot, ami jól is nézne ki és tökéletesen passzolna.
[ Szerkesztve ]
-
ZPKing
tag
Sziasztok.
hogy lehet belépni kikapcsolt állatopból a Novo 9 boot menüjéb?
ahol a factory reset is van?? -
Tika79
tag
Milyen töltő kell a Hero1-hez? Tudtok ajánlani valamit?
Nem a nehéz idők tesznek olyanná, amilyen vagy, csupán feltárják, milyen is vagy valójában!
-
dime27
őstag
Sziasztok
Sikerült tegnap este felheggesztenem a TWRP-t a Spark-omra illetve azzal a CM 10.1-et és az lenne a kérdésem ha másmilyen ROM-ot szeretnék feltenni a TWRP-vel akkor hogyan tudok ujra belelépni a felrakása előtt factory resetet kellett csinálni és ujraindult a cucc és akkor jött elő de a CM 10.1 felrakása után már nem jön vmiért elő így! Kezdő vagyok még ebben a tmában nem szeretnék semmit se elrontani a válaszért előre is köszi!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
dime27
őstag
Eredetileg semmivel mert nekem gyári stock 4.2.2-es volt fennt de az nem ment ennyire simám mint ez illetve annál feltettem terminálbol a twrp-t ugye de ahogy nézem lehet a 2.6.00-ast kellett volna feltennem mivel az a legfrisebb illetve nekem sdk3.0 volt fennt a cm 10.0et meg ahogy nézem 3.2-es sdk-ra irják h tegyük fel.Most próbáltam phoenixsuittal visszatenni a régi gyári rom-ot de nem ismeri fel az eszközt valamint beirtam terminalba is ezt a szöveget ujra:
su
cat /sdcard/recovery.img > /dev/block/nandg
sync; sync; syncezután ugye nyomtam egy factory resetet a tablet ujraindult be is lépett a twrp-s menübe de egyből elkezdi formattálni a sd-t meg stb szoval nem teszi ki a boot menüképet és ujra feljön utána a cm 10.1.Ráadásul én is most vettem észre h ezen tényleg nincs felrakva google play?! Akkor h telepítsek rá alkalmazásokat azt is fel kéne tenni külön akkor boot-bol?! Próbáltam kikapcsolt állapotban power gom és +/- hangerősabályzó de nem jött elő semmi csak bekapcsol a cm 10.1 Tud erre vki vmi megoldást?!
-
ZPKing
tag
Én a boot menübe úgy tudtam belépni hogy a gyári romba a biztonsági menübe volt egy sor ami recowery indította újra.
gombokkal nem tudtam belépni.
nekem 4.1.1 el jött valami winfos kínai progival frisítettem a gyári 4.2.2-re.
de olyan baromi lassú volt az egész mint az állat.
meguntam.......
letöltöttem innét: http://www.ainol-wiki.de/Novo_9_Spark_Rom_Uebersicht
a CyanogenMod 10.1 for Ainol Spark 2013-06-29
ezt feltettem boot menüből frissítés sd cardról.
szépen fel is ment. megy is sokkal gyorsabb mint a gyári 4.2.2.
viszont nincsenek google alkalmazások.
akkor vettem észre a fenti linken hogy kell egy GAPPS csomag és azt is frissítés sd-ről kell elvileg feltenni
( Legalább is egy régebbi telón főzőtt JB-re így kellett.)
Viszont a gond itt jön hogy azóta nem bírom előszedni a recowery boot menüt!.Most azt nem tom ha cm10.1 alatt felteszem ezt twrp 2.6.00 akkor elő tudom szedni menüt.
Vagy ezt a GAPPS--ot nem lehet valahogy máshogy feltenni pl terminálból?
Próbálta play áruház apk-t manuálisan feltenni
fel is megy de nem akar elindulni.
mikor rányomok úgy néz ki hogy nyit valami ablakot de utána 1-2 sec után kilép.szóval nincs ötletem
ÉS nekem is ez első tabletem....
Szóval én is kezdő vagyok -
krisztian07
tag
Üdv. Akit érdekel eladó hibás Ainol Fire klikk ide [link]
Mondtam, hogy a droidot, ne rakjátok ki oda, Mert leviszi a buráját egy aszteroida!
-
dime27
őstag
Én feltettem rá terminalba a végén beirtam h rebbotszóköz recovery aztán bejött a recovery menü másodjára már nem és a tablet se indul el hiába nyomom a bekapcsológombot...Megjelenik egy pillanatra a zöld android fejecske aztán kialszik és semmi?! Szted kuka lett vagy életre lehet kelteni vhogy?!
-
dime27
őstag
nem felmásoltam a gyökérbe a 2.6.0.0.-sat és utána terninalban beirtam amit előbb linkeltem a su meg cat és stb...utána ujraindult simán megjelent a recovery menü is.De ott nyomtam neki egy rebootot véletlenül és mire másodjára elindult már csak a zöld android fejecske jelent meg és utána elaludt most nem is kapcsol be csak a zöld fej jelenik meg és elalszik...vmit tutti elbasztam Ráadásul reset gomb se segít ugyanazt csinálja...marhajó
-
dime27
őstag
10.1 alatt ráadásul a tablet azóta is meleg ahogy érzem tehát olyan mintha feszt 100%-on mennének a magjai....A gyárit akartam visszatenni a 2.6.0.0-as twrp-vel akkor történt ez....már rá volt másolva a gyári zip a gyökérbe.A phoenixsuittal fel sem ismerte ugy h rajta volt a cm10.1es, elméletileg azzal kellett volna visszaflashalni a gyárira és utána feltenni a rom-ot, a gappst meg még vmi md5ös ellenörzőfájlt ha jol értelmeztem az irást....most iyg szted akkor mit csináljak resetgomb se segít rajta?!
[ Szerkesztve ]
-
dime27
őstag
hát nem tudom h ki lett e nyirva szerintem tutti lehet vmi ami ujjáéleszti csak nem értünk hozzá itt a forumban se nagyon irogatnak még azok se akik értenének nem igazán segítőkész emberek vannak itt de ha vki tud erre vmi orvoslást akkor szívesen várom pü-be! Előre is köszi!
-
dime27
őstag
Most nyomkodtam a reset gombot párszor a melegedés elmult rajta de már a zöld fejecske sem ugrik fel egy pillanatra se mikor megnyomom a bekapcsoló gombját szóval most se kép se hang tök sötét minden....Ezekután még fel lehet vhogy éleszteni vki tudna ebben segíteni?!Az akksija nincs lemerülve biztosra mert kb 79%-on volt mikor megtörtént az eset illetve ha rádugom töltőre tölti a kütyüt!
[ Szerkesztve ]
-
birooo
tag
Valahol lehet olyan beállítást csinálni, hogy a gép indulásakor automatikusan indítson egy programot? Konkrétan a Skypra gondolok.
-
stmiklosi
tag
Szevasz!
Olvasd el az 1122-es hszt.
De! A tablet legyen feltöltve! Olykor azért nem indul, lehet csinálni vele valamit, mert lemerült, vagy a tab beragad és csinál valamit még akkor is, ha nem látsz semmit.
Aurora2 akkor van beragadva, ha a hátlap előlről nézve a baloldalon a felezővonal alatt meleg. A töltés akkor megy, amikor a processzor felett meleg.
Kikapcsolni "vakon" úgy lehet, hogy hosszan nyomod a POWER ki (be?) gombot, egészen addig, amíg röccen egyet, Akkor van kikapcsolva.
Ekkor, ha az aksi már lemerült, töltőre teszed és melegedni kell ott hátul, mert ott van a töltőáramkör.
Csak megfontoltan!, mert ha flasheléskor "elfogy" a villany, akkor már nehéz visszahozni...Üdv: StMiklos
[ Szerkesztve ]
Tablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
ZPKing
tag
Sziasztok.
Odáig eljutottam hogy valahogy bekpesztett a boot recovery menübe. a gyáriba
Felraktam újra a CM10.1-et arra a gapps-ot ami a romhoz tartozik. 4.2.2 mindkettő
a rom felmegy a google appok nem telepítés hiba nélkül lefut.
újra indulás után csak aa szűz cm10.1 megy google sehol...
nem értem mért nem jelenik meg? vagy kell még valamit telepíteni.Másik kérdés hogy tudnám cm10.1 helyett CT' romot tennék mert abba benne van a google
http://www.ainol-forum.de/ainol-novo-9-spark/roms-ainol-novo-9-spark/1079-custom-rom-ct-s-repacks-of-stock-roms-immer-aktuell/
le is töltöttem felraktam a zip-et a sdcardra és boot recoverybe factory után telepíteni akarom de hibával meg akad.
ehhez kell twrp? vagy mit kell hozzá módosítani.Olvastam itt fórumon hogy van azért pár embernek még novo 9 spark-ja ők milyen rommal használják?
-
Tika79
tag
Milyen töltő kell a Hero 1-hez?
Mert ahonnan rendelném ott nem adnak hozzá! [link]Viszont annyira jó áron van (150 dollár kuponnal), hogy inkább beszereznék hozzá egy töltőt!
-
ZPKing
tag
micro usb-ről is tud tölteni.
de kell egy ilyen:
http://viewitem.eim.ebay.hu/5V-2A-USB-Cable-Charger-Power-Supply-for-Ainol-Novo-10-Hero-Android-Tablet-PC/400371840731/itemés egy 5Volt 2A-es usb táp
https://www.sal.hu/home-usb-adapter/specifikacio/8546.aspx
igaz ez 1 amperes.de van készlet is:
https://www.sal.hu/home-usb-tolto-szett/specifikacio/9954.aspx
de ezt meg kell kérdezni van-e benne 3,5/1,3 mm-es DC csatlakozóvagy itt van még választék:
http://www.argep.hu/trend/USBT/USB-Toeltoe-5V-2A.htmlA lényeg: 5V 2A kell neki és 3,5/1,3 mm-es DC csatlakozó.
villamossági boltokba ez alapján tudnak adni! -
RufuszX
senior tag
Elég sokat jártam utána Magyarországon de nem kaptam hozzá, a gyári töltőfejet kellett ráforrasztanom egy EU-s töltőre.
Egyébként rákérdeztél és biztosan nem adnak hozzá? Egy próbát megér, hátha van nekik némi felárért.
Vagy a leírás alapján ilyen kellene:
DC Input: 1 x DC 5V 2.5 Jack, de ez hülyeség, mert 12V-os töltője van.Amúgy szerintem ez a jó töltő hozzá.
-
-
RufuszX
senior tag
Micro usb csatlakozón nem tölt!
12V-os töltő kell hozzá és 2,5 mm-es a csatlakozója, aminek van külön bemenete az oldalán.
(#3147) Tika79: A különbség az hogy a csatlakozója az egyiknek 2,5 a másiknak 3,5 mm-es külső átmérővel rendelkezik. De mindkét töltő 5V-os, ami nem fogja tölteni a Hero 1-est, mert a gyári töltője 12V-os!
[ Szerkesztve ]
-
Tika79
tag
Akkor most már a 12 V-is beszállt a játékba
Akinek van Hero1 töltője, az kérem nézze meg, hogy mi van ráírva.[link]és ezek közül melyik való hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest