Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kano
nagyúr
Dehogy 10A-es az akksi, csak a kínaiak már megint túlzásba estek.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
ZPKing
tag
Én a boot menübe úgy tudtam belépni hogy a gyári romba a biztonsági menübe volt egy sor ami recowery indította újra.
gombokkal nem tudtam belépni.
nekem 4.1.1 el jött valami winfos kínai progival frisítettem a gyári 4.2.2-re.
de olyan baromi lassú volt az egész mint az állat.
meguntam.......
letöltöttem innét: http://www.ainol-wiki.de/Novo_9_Spark_Rom_Uebersicht
a CyanogenMod 10.1 for Ainol Spark 2013-06-29
ezt feltettem boot menüből frissítés sd cardról.
szépen fel is ment. megy is sokkal gyorsabb mint a gyári 4.2.2.
viszont nincsenek google alkalmazások.
akkor vettem észre a fenti linken hogy kell egy GAPPS csomag és azt is frissítés sd-ről kell elvileg feltenni
( Legalább is egy régebbi telón főzőtt JB-re így kellett.)
Viszont a gond itt jön hogy azóta nem bírom előszedni a recowery boot menüt!.Most azt nem tom ha cm10.1 alatt felteszem ezt twrp 2.6.00 akkor elő tudom szedni menüt.
Vagy ezt a GAPPS--ot nem lehet valahogy máshogy feltenni pl terminálból?
Próbálta play áruház apk-t manuálisan feltenni
fel is megy de nem akar elindulni.
mikor rányomok úgy néz ki hogy nyit valami ablakot de utána 1-2 sec után kilép.szóval nincs ötletem
ÉS nekem is ez első tabletem....
Szóval én is kezdő vagyok -
stmiklosi
tag
Szevasz!
Olvasd el az 1122-es hszt.
De! A tablet legyen feltöltve! Olykor azért nem indul, lehet csinálni vele valamit, mert lemerült, vagy a tab beragad és csinál valamit még akkor is, ha nem látsz semmit.
Aurora2 akkor van beragadva, ha a hátlap előlről nézve a baloldalon a felezővonal alatt meleg. A töltés akkor megy, amikor a processzor felett meleg.
Kikapcsolni "vakon" úgy lehet, hogy hosszan nyomod a POWER ki (be?) gombot, egészen addig, amíg röccen egyet, Akkor van kikapcsolva.
Ekkor, ha az aksi már lemerült, töltőre teszed és melegedni kell ott hátul, mert ott van a töltőáramkör.
Csak megfontoltan!, mert ha flasheléskor "elfogy" a villany, akkor már nehéz visszahozni...Üdv: StMiklos
[ Szerkesztve ]
Tablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
petikeke
tag
Tegnap vásárolt édesapám egy Wayteq Xtab dci 100 qcr tablet-t. Felbontás és memória ugyanaz, de ebben Rockchip 3188 van ami erősebb, mint az A31...bár ez 70 000... :S
Ez még alternatíva lehet ha mindenképp kintről akarsz rendelni: http://www.pandawill.com/pipo-m6-quad-core-rk3188-tablet-pc-97-inch-retina-screen-android-42-2g-ram-bluetooth-dual-camera-silver-p75976.html
Olcsóbb RK3188-as, retinásat most nem találtam.[ Szerkesztve ]
OnePlus 7t
-
turho
addikt
feltettem egy gyárit, aztán a cyanogenmodot....kezd elegem lenni
nem érzékel mindig az érintőképernyő, va amit egyáltalán nem vesz, van amit azonnal, van amit 10 mp-ig érintek mire beveszi.
Mostmár tanácstalan vagyok, mit cseszek el...Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
turho
addikt
Most egy ilyennel jó lett:
a31_ainol_novo906fc_3.2_1.1_v1-18072013
Nem tudom, mennyire új-modern file, 4.2.2, az biztos. Yandex-féle.
A Cyanogenmod botrányosan nem működött, de biztos én csesztem el. Olvastam valahol halványan erről a részlegesen nem működő érintőképernyőről..... (egyes dolgokat azonnal vesz, másokat meg mintha nem is lennének ott).
Az SDK elvileg 3.2, a "táblagépről" menüben, most.
Amivel nem vagyok elégedett, az pl. a youtube-lejátszás, főleg hd-bb anyaggal. Mezei böngészés jól megy.
Nem sokat teszteltem még ezt a romot, tán 1-2 órát.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
törölt tag
Hello!
Nem vagyok érintett ebben a "szösszenet " ben
De hasonló mélységű és tartalmú szösszenetet örömmel-köszönettel vennék
Ainol Novo7 Crystal tablethez
121208...... széria számú és a SoulGem rom telepítés elaltatta
Segítséged előre is köszönömSzerintem nem én vagyok az egyedüli aki így járt sajnos
[ Szerkesztve ]
-
devpernull
tag
Először pár óra töltés kellene, ekkor enyhén melegednie kell a hátlapnak. Aztán teljes sötétben meg kell nézni, hogy a bekapcsoló gomb kb. 10s-os megnyomása után van-e egy nagyon halvány háttérfény. Meg lehet próbálni a bekapcsológomb folyamatos nyomogatását is kb. 1 percen át. Ha semmi fényt nem ad ki, akkor a kijelző szalagkábeleit sem árt megigazítani. Már többször volt a fórumon [az unbrick tool-ról szó], a leírtak alapján elkészített sd-kártya előbb-utóbb feltámasztja. Ha nem, még mindig ott a mélyhűtő!
-
iMaverick
addikt
ES File comanderral egyszerűbb lett volna.
+1 Nem kell vele szerencsétlenkedni. Ráadásul a megosztott mappából meg tudod vele nyitni a fájlokat is... (Pl. egy filmet. Utána meg "stream-eli" a droidra. Ergo nem kell átmásolni semmit.)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Sir Riccio
addikt
Megpróbáltam, kikapcsolt (gondolom talán bootloader módba ment vagy ilyesmi) aztán nem talált neki drivert a windows és közölte a PhoenixSuite hogy nincs eszköz amit frissítsen. Gondolom kellene neki valami driver. Van tipped, hogy mi lehet?
Második körben elkezdte a dolgot, megkérdezte, hogy formázza-e az eszközt, mondtam, hogy ne, majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Sir Riccio
addikt
Oops.
Amúgy nekem minden egyéb tekintetben megfelel ez, csak a külseje nem szimpi, meg a kezelés jobb szerintem a stock 4.1-nek, de lehet, hogy kénytelen leszek megszokni.
ChristianTroy féle CM-ről van esetleg tapasztalatod?
Köszi!Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Sir Riccio
addikt
Mondjuk stock külsővel is lehet gyors valami. Nyilván azért moddolják a felületét is ezeknek a cuccoknak, mert attól lesz egyedi, ha csak simán gyors meg használható, attól nem fogja tudni ránézésből bárki, hogy pontosan kinek a munkáját dicséri, csak szépérzékük meg nem nagyon van a moddereknek sajnos.
Körbenézek még és megírom majd a tapasztalatokat!Köszönöm a segítséget!
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen routert?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest