Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacspityu2
tag
-
fip637
csendes tag
ainol novo 7 mars-ra honnan tudok letölteni ROM-ot?Mert Slatedroid-on csak egy fórumot láttam ott is csak egy custom ROM-van.
"Épp amikor kezdtem megszokni a tegnapot, hát nem eljött a mai nap?!"
-
adamcee
csendes tag
Sziasztok!
Novo 7 Venus-ra milyen cm-et erdemes feltenni? Es hogy tudom azt megcsinalni? Egyebkent olvastam hogy a cpu nem az amit irnak, meg hogy lassu, es valoban megakad egy pillanatra neha, de azt kell mondanom hogy ez a tab nagyon jo. Legalabbis en szeretem, es ahoz kepest hogy nem egy eromu, szepen futnak rajta a jatekok. gameloft tamogatast is megoldottam, es azok is mennek, szoval lehet hogy jobbat is tudtam volna venni, de szerintem igy se jartam rosszul -
Arthur997
csendes tag
Tudom, nem ez a topic, de hátha tud róla valaki vmit: GoClever R83.2
-
Misi1980
senior tag
válasz kovacspityu2 #2401 üzenetére
De az a telepítőfájl csak cm10.-re jó?
-
fip637
csendes tag
de akkor nekem miért nem engedi feiyu rom után rátenni a cm 10.1-et??Majd úgy fogom megpróbálni,hogy elsőnek a gyári rom-ot teszem rá és arra meg a cm 10.1-et.És majd megírom,hogy sikerült-e
-
fip637
csendes tag
nem hiszem hogy TWRP recovery.Ezt honnan tudom letölteni?Amúgy az van kiírva,hogy Android system recovery <3e> ez alatt pedig ez van.:Android system recovery utility.
Ezt írja ki.: Install/sdcard...
Finding update package...
Opening update package...
Varifying update package...
E:signature verification failed
Installation aborted.[ Szerkesztve ]
-
fdavs
tag
Csináld ez a leírás alapján. Instructions alatt írja mit hogy merre ...
Ha nem nagyon megy az angol akkor lehet gond, írj privát üzit és segítek. -
fip637
csendes tag
**************************** :@: szerintem most törööltem le mindent a tableről szó szerint mindent.....ilyenkor mi van?
-
fip637
csendes tag
be se tudom kapcsolni. kihozza az ainol aurora 7.0 logot és ennyi.hogyan tudom rátenni az összes rendszeradatot??Nem volt biztonsági mentés.....
-
fip637
csendes tag
mit jelent az cannot attach mtd7?
-
Sav10222
csendes tag
ainol 7 venus wifi kikapcsol
http://www.youtube.com/watch?v=3IvTfd4Mdx0
ötlet van e rá fontos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szénás Sándor
-
Prien
addikt
Ja, bocsi, én "csak" a slatedroidos felhasználók véleményeit olvastam és továbbítottam ide. De még ez sem fontos, elég csak a "not work" jegyzéket elolvasni minden új CM 10-nél. Nem kell nekem ahhoz telepítenem,hogy tudjam,hogy mi nem működik vele.
Amúgy meg épp 2 hozzászólással feletted írták,hogy a widgetek és pl. a skype sem működik valamint időnként magától felébred a tablet. Problem?[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
fip637
csendes tag
ha visszaküldöm a tabletet(aurora 2) mtd7 hibával(nem tudom bekapcsolni)eb..-re akkor visszaküldik a pénzt??
-
crue
őstag
Elég régiek az értesüléseid, ugyanis a CM10 már lassan 3 hónapja nem frissült, a CM10.1 az aktuális. Not work jegyzék sincs, mivel minden funkció működik. A slatedroidos felhasználók bajairól pedig gyorsan ki szokott derülni, hogy user errorról van szó. De te csak kínozd magad a gyári rommal, aminek több nyűgje van, mint a legelső CM-nek volt. Nincs problem.
-
petikeke
tag
Abszolút osztom a véleményed. Talán dec közepe óta használok kisebb-nagyobb megszakításokkal CM10.1-t a fire táblámon és eddig még hibával nem találkoztam. Gyors, stabil, hdmi megy, dlna megy, böngészés megfelelő sebességű, flash megy, kamera megy (bár sose fogom használni), hang megy, akksi jó. Több nekem nem kell.
OnePlus 7t
-
stmiklosi
tag
Hova küldenéd?
Egyébként "életrekeltik" és visszakapod, ez a legjobb verzió, de van rosszabb is..
(Amúgy hány helyen kérdezed még és mi az az eb?)Üdv: StMiklos
[ Szerkesztve ]
Tablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Valaki tudna a cm 10.1 feltelepítéséről egy részletes magyar nyelvű leírást írni?Biztos más is szívessen venné ha lenne.
Előre is köszönöm!
-
stmiklosi
tag
EB? Ez így eszembe se jutott, ez kb. olyan, hogy visszaküldöm a Vaterára..
Kérdezőnek: vedd fel a kapcsolatot magával az eladóval, jelezd a problémádat és válaszától függően megy majd tovább a dolog.
Üdv: StMiklosTablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
Misi1980
senior tag
válasz kovacspityu2 #2436 üzenetére
Azt nagyon szépen megköszöném ha segítenél.Nem vagyok valami jó angolból.
-
Prien
addikt
Természetesen a 10.1-ről beszélek. Akkor a kolléga rosszul telepítette fel szerinted a skype-ot és azért nem megy neki? Ne viccelj. Inkább segíts, hogy NEKI IS működjön. Mindazonáltal, ha neked lenne igazad és minden tökéletesen működne, akkor a 03.03 CM10.1 valószínűleg a végleges verzió lenne. Nem vitatkozom, csak szerintem ez nem így van.
Mivel több típuson is ez fut, csak más kompatibilis fájlokkal, így valószínűleg tökéletes sose lesz. Faragják,haxolják, placebo hatás, holott a kernel ugyanaz a 3.0.8, mint ami a gyári 4.0.3 romban van.
Természetesen azért elismerés jár Chrstian Troynak a munkáért.A kevés is több a semminél.
-
crue
őstag
Megpróbálom elmagyarázni, mert látom nem tiszta. A CyanogenMod egy független csapat által fejlesztett módosított firmware androidos telefonokra és tabletekre. A csapat fejleszti az alapot és ezt portolják fejlesztők különböző gépekre, esetünkben Christian Troy az Ainol egyes típusaira. Mivel az alap CM10.1 még nem végleges, jelenleg is fejlesztik, ezért nyilván az Ainol gépekre elérhető 03.03. CM10.1 sem lehet végleges.
Egyébként meg tökéletes rendszer nincs, nem is lesz, de a CM jóval közelebb áll hozzá, mint a gyári vacak.
A kernel pedig Aurora II esetén nem ugyanaz mint a gyári, mert ehhez kiadták a forrást és CT abból fordította. -
kovacspityu2
tag
Nekem a hero-n cm10.0 van és tökéletes, gyors, szuper. A skype pedig azért nem megy, mert a 2.9-es verziót kell felrakni nem pedig a legfrisebb store verziót. Ezt Christian TRoy mondta a fórumba és ez szinte már köztudott a cm-et használók körében. Remélem tényleg csak ennyi a gond. Tehát, Skype 2.9-esnek mennie kell.
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
Srácok a tmallbox-ot mégsem ajánlom. Azt hazudták, hogy feladták a Hyundai T7-emet, közben 25-e óta semmi nincs róla singpost-on. Elindítottam a dispute-ot...
-
mimey
tag
Kaptál egy tracking number-t, amit előre megkapott a tmallbox a singpost-tól? Nem lehet, hogy chinapost-tal jön?
Én végül geekbuying-ról rendeltem, de csak azért, mert velük már volt több tapasztalatom, ami mind pozitív. 1-én éjszaka (pénteken) rendeltem, 6-án kaptam trackingnumber-t,
08-03-2013 Despatched to overseas (Country code: HU). -
devpernull
tag
válasz Sav10222 #2424 üzenetére
Nálam is előjött ez a hiba, csak TM-es Novo 7 Fire-n. Nem lehet bekapcsolni a wifit, ha próbálgatom, előbb-utóbb lefagy, vagy újraindul. Valami úton-módon összefügghet az energiagazdálkodással, mert a "wifi alvás irányelve" beállításnál bizonyos romoknál átmeneti sikereket értem el, de volt olyan is, hogy hibátlan működés után akkor fagyott le, amikor kikapcsolt a kijelző. Próbáltam többféle gyári romot, Feiyu-t, CM-eket, most PA 3+ van a gépen, de a jelenség mindegyiken előbb-utóbb előjött. Többször szétkaptam a gépet apró darabokra, nagyítóval nézegettem a nyákot, újraforrasztottam a wifi antennát, nem sok sikerrel. Amikor ment, akkor vitte a 25 megabitet is, de ha meghülyült, akkor semmi.
Most hétvégén volt egy olyan próbálkozásom, hogy bekapcsoltam a widgeten a bluetooth-ot és a wifit, majd rögtön utána újraindítottam. 2 napja minden rendben működik, a BT és a wifi együtt be van kapcsolva, nem fagy le. Egy próbát megér. -
Sav10222
csendes tag
-
stmiklosi
tag
válasz devpernull #2444 üzenetére
Szevasztok!
Csak egy lehetőség, ötlet én megtettem.
Tedd fel a WiFiAnalyzer programot.
Ezt elindítva (többféle beállítási lehetősége van!) láthatod, hogy hol "szór" a Te Wifid és a környékbéliek hol "laknak".
Azt fogod látni valószínűleg, hogy a 6-os csatorna környéke (ahol vélhetően a Tied is dolgozik) túlzsúfolt.
Márpedig, ahol sokan vannak, ott egyszerre "beszélnek" is. Mondhatnám egymás szavába vágnak, na innen kezdve az "érthetőség" romlik.
"Fogd meg" a routered és tedd át a WiFi szórását a 10-11 csatorna környékére (ami jó eséllyel most is üres), így magadra maradtok Te, a router és a tab. Ez jó.....
Üdv: StMiklosTablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
Csarlee
tag
Ainol Novo Hero-m van jelenleg CM10 20121220-as unoffical fut rajta, az lenne a kérdésem, hogy tudnám feltenni rá a CM10.1-et? A Slatedroid-on a Chris Troy-féle megoldás a gyári romból indul ki, vagyis először vissza a gyárit (ami nekem 1115v2) aztán azt felfrissíteni 0128-ra és onnan feltenni a CM10.1-et. Nekem ez egy kicsit sok, nincs valami egyszerűbb megoldás?
-
kovacspityu2
tag
válasz Csarlee #2448 üzenetére
Szerintem meg a CM10-hez tartozó 1115v2-es rom és a cm10.1-hez tartozó rom-ok teljesen más, eltérő szerkezetűek, elvűek. Előfordulhat keveredés...stb. Pl. ha windows xp-re upgradeled Vista-ra vagy gyalu és "szűzen" telepíted rá a vistát. Melyik jobb? Szerintem a tiszta munka.
Szerintem a 1115v2-t nem kell visszarakni. Rakd fel rendesen a gyári 0128-at és utána a hozzá tartozó cm10.1-es dolgokat és kész is. (De ha rám halgatsz, úgy csinálod, ahogy akarod!)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest