Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Gringo
senior tag
sziasztok. letettem az olcsó cumóról, úgyhogy... Szívesen várok javaslatotak a következőre:
Ár: 25.000 forint környékéig maximum.
Használat:
- Xbox One miatt lenne a vétel igazándiból (chatfunkció fontos)
- munkához is néha, de itt a mikrofont nem használom - PC (~6óra használat, ha már megveszi az ember),
- Kedvelem a mélyeket, de lehessen használni pl hírműsorokhoz is, ne nyomjon el mindent.
Vezetékes bőven megfelel persze. Film és zene nem szempont, az legyen csak ajándék "extra".
+Szemüveges vagyok, fejméret az átlagostól nagyobb A zárt rendszert kedvelném, nem baj, ha a mikrofon nem hűde szipi-szupi, de azért ne kergesse a halálba az embereket a zúgással.Ha bármi tuti tipp lenne, az tök jó. Ha van olyan füles, amit semmiképpen ne vegyek meg, azon információ is jól esne
HyperX Cloud II pl, amit eddig néztem. Csilivili világítás, meg a kobászos kábelborítás-ízesítés nem foglalkoztat. Mondjuk rózsaszín azért nem kellene. Köszönöm, hogy elolvastad, és annak a válaszát, aki erre is időt szán.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
El Gringo
senior tag
válasz d1abLo #17404 üzenetére
logi g430-at akart berakni, ha jól látom
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
El Gringo
senior tag
üdv megint. A xonar ds is jó lenne a Cloudhoz? egy dx helyett? gondolom csak az 5.1 7.1 az eltérés
ja látom ezen nincs digi kimenet se
[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
megvettem a héten a hyperx cloud 1-et, nyomtam rajta burnint, sokat. Most meghallgattam pár percnyit, nexus 7 II-n és pc-n alaplapival. Hát lehet rászokok a fülesre, a mély sem kevés, mint ahogy féltem tőle, de nem is sok. Jónak tűnik. Filmnél szerintem főleg jó lesz. Mondjuk mintha nexus szebben szólna, mint ez a sz@r realtek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest