Hirdetés
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Szerintetek ez mennyire valós ár? Mindenhol 250k itt meg 220. Vásárolt esetleg innét már vki?
-
SzlobiG
félisten
Üdv!
Kéne kis help mit ajánlanátok 300k-ig 55colos méretben?
Játék nem lesz, SD/HD adásokra kell.
Vannak elképzeléseim meg benne vagyok a témában is, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre.
-
SzlobiG
félisten
válasz Morris #25121 üzenetére
Nem igen fontosak, de inkább tudjon Smartot mint 3D-t. Pl wifin keresztüli filmezés jól jönne mint nálam a sonyval.
Ehhez mit szóltok?
Nekem ugyan Sony van a játék miatt, de a család többi részének nem lesz játék rajta ezért az LG felé hajlanék.
Samut meg nem tudom melyik lenne a jó.
Radi: Miért?
-
SzlobiG
félisten
válasz Morris #25125 üzenetére
Sony se egy szélvész, de gondolom ez a webos lassabb. Lényegében a webos nem igen lenne használva mivel IPTV van szóval annak a rendszere adott.
Ennek az LG-nek a sarkainál nincsenek világos tartalmak mellett sötétedés? Mert 47-es verzióba néztem pl fifa alatt igencsak látható volt a könyve írja is hogy a technológia miatt ilyen.
-
SzlobiG
félisten
válasz #94529552 #25128 üzenetére
Passz, sose mértem. 5sec biztos van, hogy várni kell.
(#25130) Morris Nem, Invitel iptv van.
Én amit láttam ott mind a négy sarka világos jeleneteknél sötétebb volt SD/HD adásnál egyaránt ez az egy gondom van csak az LG-vel. Sony az a baj már átlépi a 300k-s határt mer ami nekem van 828 az jó lenne 55-be is.
-
SzlobiG
félisten
válasz nightshadow #25136 üzenetére
Ez mondjuk igaz, na meg én a W828-ra gondoltam ez picivel olcsóbb ahogy nézem bolt kereső oldalon van ez 300k alatt is.
Asszem ez egy dilemma lesz már megint Sony vs LG mint amikor magamnak vettem az 50-est.
Samsungról vélemény? Azokból olyan sok fajta van, hogy fogalmam sincs melyik a 2014-es modell pl.
-
SzlobiG
félisten
válasz nightshadow #25142 üzenetére
Ez igaz, ilyen értéknél nem is kéne a bolti gar csak említettem, hogy van 300k alatt is.
Átrágjuk a dolgot lényegében egyikkel se lövünk mellé a jelenlegi 10éves projektoros után megváltás lesz nekik.
-
SzlobiG
félisten
Nem fogjátok elhinni hogy jártunk...
Nem sokat agyaltunk a tv-n hogy melyik legyen Aquaba bementünk elhoztuk egy LG 55LB731V TV-t.
Eladó kibontotta előttünk mi mondtuk, hogy megakarjuk nézni működés közbe azt mondja nem kell csak kibontani szokták mondjuk jólvan...Haza hozzuk összeszereljük erre ez a kép fogad. Mint egy hímes tojás úgy bontottuk ki és szereltük össze pláne hogy nem az első amit már össze szereltem tudom hogyan kell bánni velük.
Ok hívom a boltot ide kapcsolgatnak oda kapcsolgatnak fél óra alatt nagy nehezen valami termék managerrel tudtam beszélni aki egyértelműen minket hibáztat hogy bezzeg ezt mi törtük el mi voltunk a balfaszok (nyilván nem ilyen stílusban) és hogy annyit lehet tenni, hogy holnap vissza visszük ők elküldik az LG-nek szakvéleményre. Még a hülyének is egyértelmű, hogy a szakvélemény fizikai behatást fog megállapítani tehát mi leszünk a hibásak és bukunk 300k-t.
Természetesen nem fogjuk ennyiben hagyni a dolgot mi kiakartuk próbálni az eladó nem engedte szóval fogyasztó védelem lesz belőle ez tuti.
Így megszívni vmit hihetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz blakey #25168 üzenetére
Persze, de ki a fene gondol erre vagy ki videózza ezt le? Senki, max aki yt-re unboxingol. Egyértelmű hogy dobálták a jobb oldalán van a lényeg. Ez a baj, hogy nem tudjuk ezt bizonyítani egyedül csak az van hogy az eladó nem engedte kipróbálni már arra is gondoltunk, hogy szándékosan, mert a hiba bekapcsolva látszik kikapcsolt állapotba nehéz észre venni az üzletbe nem láttuk.
-
SzlobiG
félisten
válasz Corvu$ #25170 üzenetére
Semmi nem látszik rajta.
(#25171) NGA A legszebb az egészbe, hogy akartunk, de mi azt hittük a +gar az a készülékre (LG gar felett) vonatkozik nem a törésre aztán úgy voltunk vele a törésre nem kell gondosan bánunk vele, de most bezzeg milyen jól jönne pláne hogy nem mi törtük meg az autóba is nagyon gondosan volt berakva dobálásnak nyoma sincs.
(#25172) azigazimoris Semmi nem látszik rajta. A telefonba az ürge azt mondta, hogy biztos erősen megnyomtuk a kijelzőt ahogy fogtuk az ujjunkkal na persze.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz azigazimoris #25174 üzenetére
LG központba küldi az üzlet elvileg még holnap ahogy felvittük ott vizsgálják meg szakvélemény készül, de nyilván nem akar magának mínuszt se az lg se az üzlet úgy is az lesz a szakvéleménybe, hogy fizikai behatás azaz ránk lesz kenve az egész. Ez a legdühítőbb, hogy ránk kenik és ártatlanul bukunk 300k-t.
Na de ne szaladjunk ennyire előre van itt még fogyasztóvédelem is mindent elfogunk követni ennek az érdekében.
-
SzlobiG
félisten
Visszavittük ma a TV-t ráadásul az üzletbe, nem a szerviz depoba a fogyasztóvédelem javaslatára jártunk el az ügyben.
Meg is lepődtek, hogy oda vittük hívták is az üzletvezetőt vele rendeztük a dolgot, de ott volt a tegnapi eladó is. Kibontották bekapcsolták meglepő módon most volt rá lehetőség kipróbálni. Elismerték ők is, hogy kikapcsolt állapotban nem látni a hibát csak bekapcsolva tehát ezt mi tegnap nem vehettük észre. Erre mondtuk, hogy mi ezért szerettük bekapcsolni az eladó válasza hát ő nem emlékszik ilyenre, hogy mi beakartuk kapcsolni várható volt hogy ez lesz a válasza. Mondták hogy vissza nézték a videó felvételt szakszerűen bontotta ki az eladó erre mi mondtuk, hogy jó de az is ott van a felvételen, hogy nem lett kipróbálva. A másik eladó ilyet szól, hogy mi miért akartuk kipróbálni nincs rá lehetőség máshol se: Miért a Médiámárktba ki lehet próbálni? Pont beletrafált mert ott külön pult van ennek elkülönítve, hogy ki lehessen próbálni erre már nem is tudott mit mondani.
Amúgy megnézték ott mindannyian ilyet még ők se láttak vmi panel hiba lehet mert nincs törés nyom, de ők ugye nem tudják megállapítani szóval szakvélemény lesz belőle és az dönt.
Felvetettünk velük jegyzőkönyvet leírtuk a panaszunkat külön kértünk üzemóra mérést is a készülékről minden papírt aláírattunk velük szóval úgy érzem helyesen jártunk el ahogy a fogyasztó védelem javasolta. A javítási papírra rá is írták, hogy külsőleg nem látható a hiba.
A tegnapi csóka aki paraszt módon beszélt velem telefonon, ott az üzletbe is egyetértettek, hogy egy paraszt az ember szóval ebbe ők is partnerek voltak, hogy ismerik a tagot tudják milyen.
Végül mindent le rendeztünk most már csak a szakvéleményen múlik a dolog ami elvileg jövőhéten kiderül annak az eredményétől függ a dolog végkifejlete.
-
SzlobiG
félisten
válasz SzlobiG #25167 üzenetére
Ma lezárult a dolog szerencsére jól jöttünk ki belőle.
Csütörtökön hívtuk őket, hogy mi van azt mondták péntek vagy hétfőre készül el a szakvélemény. Péntekre kész lett mondván, hogy a szakvélemény megállapította törött a kijelző. A vezetőség úgy döntött méltányosságból kicserélik nekünk. Azért van bőr a képükön, hogy ilyet mondtak méltányosságból miközbe nem is tehetünk az egészről. Mind1 legalább cserélik mai napot beszéltük meg, hogy megyünk már itt is terelni akartak, hogy majd ide és oda mennyünk érte ahol ki tudjuk próbálni na mi ezt szépen közöltük velük, hogy a TV-ért oda megyünk ahol vettük és ott is fogjuk kipróbálni ami így is lett.
Ma délután felmentünk elhoztuk úgy néztek ránk mintha ölni tudtak volna a szemükkel. Ürge kihozta kicsomagolta most már szakszerűen úgy ahogy le van írva, nem a tv-t emelte ki a dobozból, hanem a dobozt emelte le a tv-ről. Oda szólt az egyik eladó, hogy készültek betanították őket hogyan kell szakszerűen kibontani... kibontás után ki is próbáltuk ezzel már minden rendben volt. Közbe beszélgettünk az eladókkal, hogy a termékfelelősük mekkora gyökér erre jött a válasz, hogy igen utálják ugyanis a múltkori eladóra(ő már ott se volt az üzletbe) akarják ráhúzni ezt az ügyet, mert hogy nem próbálta ki annak ellenére, hogy mi kértük na meg nem is szakszerűen bontotta ki. Igazándiból mi erre nem tudtunk mit mondani, csak annyit hogy mi nem véletlen kértük a kipróbálást ő nem akarta beüzemelni pár perces dolog lett volna. Annyiból sajnálom a srácot, hogy még így se ő tehet róla mivel ez a tv tuti hogy az üzletbe már így került be, csak most ezzel elszúrta szerencsétlen, hogy nem próbálta ki.
Ettől független kötöttünk 3év biztosítást ezek után már nem kockáztattunk, de természetesen semmi probléma nem volt se a szállítással se a beüzemeléssel.
Úgyhogy ennyi lett a sztori vége szerencsére nem buktunk el 300k-t jogtalanul.
Ja amúgy nagyon brutál a TV, igencsak szép képe van simán mellé tenném az én 50-es sonymnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest