Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
Na úgy néz ki végleg kifeküdt a jó öreg 32"-os Hyundai TV-m és kellene helyette egy másik.
Konkrétan monitornak használtam, filmet néztem rajta gépről illetve játszottam rajta 720p-ben.
TV-t már több éve nem nézek mivel ebben a tv-ben a tuner rész nem állt a helyzet magaslatán.Mit tudtok ajánlani ha a következők az elvásárok.
-PC-re kötve játék
-HD filmek PC-ről
-32-37" legyen
-max. 150k
-vékony káva
-olyan üzletben elérhető legyen ahol lehet rá venni kiterjesztett garanciát/biztosítást (sajnos tisztában vagyok vele hogy ezeket is max 3 évre gyártják mint az újabb belépőszintű notebookokat) -
Hunter2
addikt
Ez mennyire szar? [link]
-
Hunter2
addikt
melyik üzletekben lehet plusz garanciát venni tv-hez? ma voltam a Pécsi MM-ben és ott azt mondták hogy most pont nem lehet náluk venni garkiterjesztést mert nincs szerződésük biztosítóval.
-
Hunter2
addikt
válasz csibusz0314 #5901 üzenetére
32" az 80cm a félreértések elkerülése végett.
-
Hunter2
addikt
Erről mi a véleméy? valakinek van ilyen? [link]
-
Hunter2
addikt
a samu 32" 6400-asát gyártják más talpal is vagy csak ez az X forma van?
-
Hunter2
addikt
válasz nightshadow #5982 üzenetére
130k-ig bezárólag 32"-ban nem nagyon van jobb ajánlat nem? PC-re kötve használnám monitornak, játékra, filmnézésre meg persze tv-nézésre ritkán. Sony-t nézegettem a megvásárolható garkiterjesztés miatt de ott 130-ért csak sokkal kisebb tudású tv-k vannak meg ugye ott még rájönne a garkiterjesztés ára ami 20-30k (elvileg).
-
Hunter2
addikt
válasz bandi0000 #5988 üzenetére
egyáltalán mekkora tv-t akarsz? 32"-ban olyan 160k környékén simán tudsz venni Samu-t. Ha sufni webshopból rendeled akkor 30-al olcsóbban is.
Más
Az F5300-nak matt vagy fényes a felülete? Notebooknál számomra használhatatlan a fényes, szóval lényeges szempont.[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
válasz nightshadow #5993 üzenetére
Az input lag csak netes játéknál kerül előtérbe nem? amennyit meg most játszok pont semmi jelentősége. Egyébként a 8 éves tv-mnél nem lehet rosszabb ebből a szempontból az 5300 és azzal a tv-vel annak idején elég sokat multiztam.
Szerintem ez az input lag kicsit túl van misztifikálva. Nyilván legyen minél kevesebb mert nem árthat de a netes ping még mindig sokkal többet számít.
Persze ez csak az én véleményem, nyugodtan cáfoljatok meg.Ja, menet közben meg megnéztem és a 6400-at normális üzletből csak 160+K áron lehet megvenni amennyit meg nem akarok rá költeni.
Szóval a két következő jelölt az F5300 és a 6170-es.[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
válasz CsIrKeRaToR #6012 üzenetére
Azt mondják az okosok hogy a Philips tv-kben a smart rendszer nem sok mindenre jó, max youtubozni.
-
Hunter2
addikt
Egy kis infó aki esetleg 32" F5300-as tv-t akarna venni. A Pécsi euronicsban 102000Ft-ért árulják.
Tudom hogy sufni boltokban 10k-val olcsóbban hozzá lehet jutni de azért mégis. -
Hunter2
addikt
válasz nightshadow #6082 üzenetére
Bocs ,nem válasz hanem kérdés.
a mai napon vettem egy F5300-at. olyan gondom van hogy HDMI-n PC-re kötve az egér kurzort mintha gumin rángatnám mikor mozgatom. ezzel mit ehet csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
válasz nightshadow #6218 üzenetére
a Philips-nek is van pár modellje amiben van Dsub bemenet. Mikor TV-t kerestem bele akadtam párba.
-
Hunter2
addikt
kicsit off de ezt figyeljétek. beszarás finoman szólva. [link]
-
Hunter2
addikt
válasz nightshadow #6257 üzenetére
-
Hunter2
addikt
válasz Atomantiii #6317 üzenetére
nekem az 5300 van és semmi gond nincs vele.
-
Hunter2
addikt
válasz titanium100 #6716 üzenetére
próbáld ki hogy NAS helyett a pc-ről tallózod be ugynazt a filmet. ha nem csúszik a hang akkor a NAS a hunyó.
-
Hunter2
addikt
van egy 5300-as samsungom, kizárólag monitorként használom. Egyik nap ott hagytam pár percre és mikor vissza mentem a kép teljesen homályos volt csak a kép forrás átkapcsolásával jött helyre a dolog. Találkozott már valaki ilyesmivel?
Ja és persze natíív 1080P-ben használom HDMI-ről. A bemenet PC-re át van nevezve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Leleplezte az új 3D V-Cache dizájnt az AMD
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napelem
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Komoly árengedményt bukott el az Intel a TSMC-nél egy kedvezőtlen mondat után?
- Ukrajnai háború
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest