Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daylightka
csendes tag
Sziasztok!
Eldöntöttem végre, egy LED TV tulajdonosa szeretnék lenni!
Teljességgel tanácstalan vagyok :S
Ahonnan nézném kb 2 méter.
Amire használnám: játék konzol, nem igazán. Inkább pen driveról filmezés, digitális adás, UPC kábel tv.
A Smart funkció nem hoz annyira lázba, de jó ha van.
Ami az elsődleges lenne a képi megjelenítés.
Lehet később beruházok valami Blu-ray történetre is.Szóval a nagy kérdés az lenne. mit ajánlotok?
Köszönet, előre iskeret 100-130k
-
daylightka
csendes tag
pl, ő ?
http://www.sony.hu/product/tv-102-40-lcd/kdl-40r470a
-
daylightka
csendes tag
válasz nightshadow #9920 üzenetére
Gondolom, a Sonyval szemben az az előnye, hogy 3D. Vajon melyiknek jobb a képi megjelenítése, nagyon sok helyen dicsérik a Sony mozgásjavító technológiáit.
-
daylightka
csendes tag
válasz sarkanyolo2 #9922 üzenetére
Várom, már!
-
daylightka
csendes tag
Ma bementem a M.Marktba, gondoltam összehasonlítom az általam kinézett UE40F6400-at egy két Sonyval, értem, hogy a Sony nem 3D, talán még SMART sincs, de elméletileg a kép jobb. Na most megjelent Okosjóska, az eladó személyében. (Itt szoktam eltöprengeni, hogy ezeket honnan akasztják le ?!) Samsung s..ar tömören ennyit szűrtem le. Oké. Árban a Médiában a két készülék ugyanolyan árban van 170k. A srác nagyon készséges volt, hozta a pendrivot, fullHD felvétel kipróbáltuk mind a kettőt. Ugye az egyik az említett Samu a másik a Sony KDL- 42W605A készülék volt. Nekem a Sony jobban tetszet, oké beállítások, stb stb, nem változtattunk. A srác elmondta, hogy a sony elülső led megvilágítást használ a Samu hátsót. Hát oké. Kérdezem hogy mind a kettő 100Hz? Nem 200Hz. Mondom oké, de valós 100Hz?! Á nem nem valójában mindegyik 50Hz es panelt használ, mondom jólvan, oké, nem vitatkozom.
Lényeg a lényeg. A samsung az általám favorizált boltnál 140k körül van a Sony pedig 160k, ami nekem kicsit necces. Ami árban még megfelelne, az a 40 es R470/1 A Sony.
A két Sony között képi megjelenítésben, nagy különbség lehet?
-
daylightka
csendes tag
válasz LurkerSheik #10592 üzenetére
Én is pont, ugyanebben a cipőben, toporzékolok jutottál valamire?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest