Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Creative SBS 380
a Creative az SBS-sel a kis méretű és teljesítményű hangszóróit jelöli, legyen az 2.0 vagy 2.1, vagy akár 5.1... viszonylag kompaktak és a szatellitek általában slim design-nal rendelkeznek
nem tudom mire kell, de gondolom nem őrjítő hangorkánra vágysz, ha ilyet szemeltél ki (2 * 3W + 6W = 12W) az ára 5-6 ezer forint között mozog, teljesítményben kicsit nagyobb a Creative P380 (29W) 7-8 ezerért már kapható (jól lement az ára... igaz nem mai darab de szépen szól )
Logitech is rendelkezik kis teljesítményű hangszórókkal (S200, S220, de ezek nem sokat érnek...) inkább akkor a legkisebb X, a Logitech X-210 (25W) elég szépen szól (meglepően szépen a méretéhez képest) és 6-7 ezer forint körül már ő is beszerezhetőHarrrr!!!!
-
MODERÁTOR
15nm az nem olyan kicsi ( a hangszóró méreteihez és teljesítményéhez mérve ), de sztem 12W egy (3*5m-es szobába) lehet hogy kevés lesz... főleg úgy, hogy a szatellitek 3W-ot tudnak fejenként, ez nem sokkal több, mint egy Sokol rádió hangszórójának teljesítménye, de mondjuk ha (nem hiperszuperultramodern) TV mellé menne a kicsike kiegészítő hangszórónak, akkor arra sztem elég... vagy ha csak egy MP3 lejátszó fogja meghajtani, akkor is jó
mondjuk mindezt én írom, aki 280W-tal nem tud mit kezdeni, de előtte egy Logitech Z-3 volt, ami a 40W-jával nem volt elég (egy szobát beszólt (kb. 9-10nm) de a másikban már nem nagyon lehetett hallani (persze teljesen mások az igényeink, így nem mondhatom meg neked, hogy mi lenne jó számodra, csak találgatok)
mindenesetre ahogy írtad, hogy nem a hangerő a lényeg, úgy minden bizonnyal elégnek kell lennie a kis SBS 380-nak (sztem tiszta hangja van, igaz az SBS 380-at még nem hallottam szólni, de a Creative márkából már nem egy fajtát hallottam, így állítom, hogy szép hangjuk szokott lenni)
ha van rá ott lehetőség, akkor hallgasd meg, és utána dönts... általában ez jól bevált módszer, mert ha esetleg nem tetszik a hangja, akkor még mindig mondhatod azt, hogy köszönöm nem!
sok sikert a választáshoz!
ja és írd majd meg a véleményedet róla (kíváncsi vagyok rá)
NdruuHarrrr!!!!
-
Viktor77
titán
Ne aggasszon.
Én elektronikus tánczenét és rap-et hallgatok (ahol ugye nem hátrány a sok mély), és mégis bőven elégnek találom. Egy 12-15 nm-es szobát bőven beszól, hogy a saját hangod nem fogod hallani. Azért két 13cm-es mélyközép az nem semmi. Full fa az egész, nagyon igényes a megjelenése is. Egyetlen hátránya, hogy elég nagy, így kisebb asztalokon nem nagyon fér el. Ha nincs hely egy mélynyomónak, akkor a legjobb választás.
Írtad, hogy használtan. Akkor esetleg meg tudod hallgatni és az alapján dönteni.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Bazsee71
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest