2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Verbatim Store'n'Go' OTG 32GB USB 3.0

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Itt a Verbatim megoldása arra, ha mindig akkor marad otthon az OTG kábel, mikor épp szükség lenne rá.

[ ÚJ TESZT ]

Csomagolás, külső

Egy ideje már szemezgettem ilyen kétélű adathordozókkal, mivel mindig akkor marad otthon az OTG kábel, mikor épp szükség lenne rá. Így hát tesztelés céljából beszereztem egyet.

Mit is kapunk a pénzünkért?

Egy szokványos csomagolást, és benne egy mostani méreteket nézve nem kicsi (66 x 20 x 8 mm) pendrive-ot. Első ránézésre szálcsiszolt aluminium hatást kelt, kézbe fogva már a súlyból (10g) is érződik, hogy csak egy igényesen megmunkált műanyagdarab van a kezünkben.

Az oldalán egy tológomb helyezkedik el, amivel változtatni tudjuk, hogy épp milyen csatlakozási módot (USB 3.0 vagy Micro USB) szeretnénk használni.

Jobban szemügyre véve tényleg patentul össze van rakva, pontos illesztések, jó anyaghasználat, de sajnos indikátor LED-et nem helyezett el a gyártó a termékén.

A micro USB felől egy pántnak kialakított hely is van, amivel könnyen kulcscsomóra vagy egyéb általunk kívánt helyre "kötözhetjük" adathordozónkat. Igaz, semmilyen, erre alkalmas segédeszközt nem tartalmazott a csomagolás.

A gomb, amivel változtatjuk a csatlakozó felületet, a közép állásból könnyen kimozdítható, viszont a két végpontból már kicsit jobban be kell nyomni, tehátl biztos, hogy nem fog használat közben becsúszni.

A micro USB csatlakozója kellőképpen hosszú, szerintem egy tokban lévő készülékhez is kényelmesen lehet csatlakoztatni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.