2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Stunt GP - Retro játékbemutató

Re-Volt újratöltve, avagy autóversenyzés Team17 módra: kellemes szórakozás idegesítő hibákkal.

[ ÚJ TESZT ]

Játékélmény II.

A versenyeken nyert pénzből vehetünk új kocsikat, és fejlesztéseket. Az autók 4 fajtába vannak sorolva: Terep, Stunt, Verseny és Speciális. Ezen belül 3 tulajdonságukban különböznek: Tapadás, Stunt, Teljesítmény. Fontos megjegyezni, hogy az autók a fejleszthetőségükben is különbözhetnek. Például egy versenyautót nem fogunk komoly lengéscsillapítóval ellátni, viszont a könnyű karosszéria, és erős motor végett az egyenesebb szakaszokon előnyös lehet, és a mutatványokban is partner lehet.

Vezérlőchip, Motor, Akkumulátor, a szentháromság

A futamok alatt nem csak az időre, hanem az energiára is figyelni. Magasabb töltöttségen jobb a gyorsulás, és a végsebesség. Egy bizonyos szint kb. 20% környékén a gép nem engedi a turbó használatát. Ha már turbó, az ugrások, vagy egyenes szakaszok előtt, löketet adhatunk az autónak. De csak óvatosan a használatával, mert rengeteget fogyaszt, s ha kiesünk a pályáról, vagy felborulunk, akkor levon valamennyi energiát a rendszer.

Ugrás és előzések hasznos kelléke

Ha teljesen lemerülünk, akkor a végsebesség 140 körül korlátozódik. De van egy boxutca-szerű alagút, mellyel kb. 75% energiát lehet nyerni.
A töltésnek van egy másik módja is: a mutatványok, mert a pénz mellett energia is üti a markunkat. Kivitelezhető az is, hogy boxkiállás nélkül is teljesítsük a versenyt. Ez igen komoly előny lehet a versenyeken, akár 30 másodpercnyi is.

Akkor hadd szóljon!

A játék több módon is játszható, az Arcade a legizgalmasabb, mert tudjuk a pályák, kocsik és alkatrészek feloldását megoldani. Autóválasztás után a térképen rengeteg irány közül választhatunk, mindegyik irány más-más elemeket old fel. Csak egy a bukkanó, minden versenyt elsőre kell teljesíteni, és nincs újraindítás. Elég egy hiba, és kezdhetjük az egészet előröl.

Csak óvatosan, de meglesz az eredménye

A szokásos mód is elérhető, mint az időmérő, annyival kiegészítve, hogy itt végtelen energia van, illetve a kaszkadőr mód, 1 perc alatt minél több pontot szerezni.
Exhibition, ami lényegében sima verseny, de sokkal érdekesebb a bajnokság. 20 futamot kell teljesítenünk, itt lehet a különleges autókat megnyerni. És mivel 3 féle van, lesz munkánk vele, ha mindegyiket meg akarjuk szerezni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • A nagy indie lista

    Az emberek elsősorban a nagy kiadók AAA címeivel dobálóznak, pedig forradalom zajlott le a független játékok világában.

  • '97-es belépőszint

    Egy olcsó gép 1998-ból: Acorp alaplap, 32 MB RAM, SIS 2 MB VGA, 6x86MX és ESS hangkártya.

  • Dirty Bomb - ingyenes multiplayer FPS

    Kipróbálás után nem tartottam kiemelkedőnek, de minél több időt töltöttem el vele, annál jobban megkedveltem.

  • Az enyém 10,5 centi... vastag

    Egy igen vaskos laptopot szeretnék bemutatni, ami méretével igencsak kitűnik a kor laptopjai közül is.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.