2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Stunt GP - Retro játékbemutató

Re-Volt újratöltve, avagy autóversenyzés Team17 módra: kellemes szórakozás idegesítő hibákkal.

[ ÚJ TESZT ]

Játékélmény III.

A zene eléggé technos beütésű, kezdetben nem rossz, de egy idő után monotonná válik. Viszont a játék könyvtárában ezek a számok WMA formátumban megnyithatóak, s némi konvertálással saját számok is beilleszthetőek!

Na, de jöjjön a feketeleves, négy pontban. Az első a mesterséges intelligencia. Hol egész jól működik, és próbál ideális íveken autózni, máshol viszont egyenes szakaszokon is nekiállnak roncsderbizni. De arra is van példa, hogy hagyja az akkumulátorát lemerülni, ez sem semmi, de utána még a boxba sem megy be mindig!

A második az automata fék, ami nem kikapcsolható. Indokolatlanul belassítja az autót, esély adva a többeknek az előzésre. (Köszi! ;( )

Csak most ne!

A harmadik a kanyarodás, eleinte alig indul meg, majd hirtelen éles csúszásba megy át. Ez még a legjobb tapadású gumival is így van. Néha mintha olajjal kikent jégpályán mennék.

A negyedik egyben a legidegesítőbb. A rendszer csal! Minden előzmény, vagy hatás ellenére lökdösi az autót! Főleg ugratások előtt csinálja, hogy kirepülj a pályáról és energiát, előnyt és esetleg pénzt veszíts. Ezt egyenes szakaszokon is csinálja, de van, amikor egyszer csak ágyúként repülök el. (Mi a franc?!)

Na, ezt már szeretem!

A legérdekesebb bakit a végére hagytam, két kör volt hátra a versenyből, egy hídon mentem át majdnem tele akkuval. Keresztül estem a hídon, s ha ez még nem lenne elég, elfelejtette az energiámat, lemerültem. Energia híján pedig nem rakott vissza a pályára. Elképzelhetitek az arcomat, mikor megláttam! Emiatt néha elég irritáló tud lenni a játék, de mikor minden működik, egyszerűen szórakoztat.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • A nagy indie lista

    Az emberek elsősorban a nagy kiadók AAA címeivel dobálóznak, pedig forradalom zajlott le a független játékok világában.

  • '97-es belépőszint

    Egy olcsó gép 1998-ból: Acorp alaplap, 32 MB RAM, SIS 2 MB VGA, 6x86MX és ESS hangkártya.

  • Dirty Bomb - ingyenes multiplayer FPS

    Kipróbálás után nem tartottam kiemelkedőnek, de minél több időt töltöttem el vele, annál jobban megkedveltem.

  • Az enyém 10,5 centi... vastag

    Egy igen vaskos laptopot szeretnék bemutatni, ami méretével igencsak kitűnik a kor laptopjai közül is.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.