2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Samsung Galaxy S 4: papírforma?

2013. március 14: a Samsung bemutatja a 2013-as év csúcsmodelljét, a Samsung Galaxy S 4-et.

[ ÚJ TESZT ]

Teendők, gondoskodás

"A mindennapi teendők leegyszerűsítve. Alapvető céleszközként a Samsung Galaxy S 4 a kapcsolattartás és a többszálú feladatokat figyelembe véve lett tervezve. Hívd fel a barátaidat, vedd fel a telefont, fusd át az e-maileket, nézz videót anélkül, hogy a kijelzőhöz érnél. Ha az otthoni szórakoztató központhoz csatlakoztatod a telefont, képes az ízlésednek megfelelő TV műsorokat ajánlani. Érd el a HomeSync rendszer segítségével az adataid minden eszközről és oszd meg barátaiddal, családoddal."

Multimédiás készülék révén fontos szerep hárul a mindennapi teendőkben való aktív részvételre is. Ezt a célt szolgálja az S Voice Drive, Air View / Air Gesture, Smart Pause / Smart Scroll, Samsung WatchOn és a HomeSync.

"Az S Voice Drive a vezetés közbeni kényelmet, biztonságot szolgálja. Aktív üzemmódban a Samsung Galaxy S 4 sokkal egyszerűbb témára vált, nagyobb betűk és intuitív külső a jellemző, mindezek mellett szöveg és hangszolgáltatással. A fent taglalt módon hangutasításokkal tudsz hívást indítani vagy fogadni, üzeneteket rendezni, vagy egyszerűen csak gyorsabb útirányt beállítani úgy, hogy a két kezed közben a kormányon van."

S Voice Drive

A Samsung egy az egyben átvette a Samsung Galaxy Note 2-ben először felbukkanó Air View funkciót, illetve az ezekre épülő gesztusokat, melyről bővebben itt olvashatsz. Főbb különbség az, hogy nincs S Pen, így minden mozdulatot az ujjunkkal kell elvégezni. Jó kérdés lesz ennek a hatékonysága, mert azért tollal jóval egyszerűbbnek tűnik, mint a kijelző fölött hadonászni. Értelmet azért természetesen lehet bőven találni benne, a megvalósítás kérdéses.

Izgalmasabb újítás a Smart Pause és a Smart Scroll, ami nem mást ígér, mint hogy a szemeddel irányíthatod a telefont. Megfordítva, a telefon reagál a szemed különböző mozgására. Már a Samsung Galaxy S 3-ban is volt hasonló kezdeményezés, konkrétabban a Smart Stay, de a jelenleg bemutatott verzió sokkal okosabb. Képes a giroszkópot használva scrollozni internetes oldalakon, érzékeli ha félrenézel, így megállítja a videót, majd elindítja, ha ismét a kijelzőt nézed.

"A telefon követi minden mozdulatod. A Samsung Galaxy S 4 tudja mit csinálsz, ösztönösen veled együtt mozog - automatikusan görgeti az emailt, internetes böngészőt, ha a telefont az egyik vagy a másik irányba döntöd. Ha félrenézel, a Samsung Galaxy S 4 megállít bármit, amit nézel, nem maradsz le semmiről. A Smart Pause segítségével elindul a videó, ha ismét a képernyőre tekintesz."

Smart Pause / Smart Scroll

A Samsung WatchON egy okos távirányító, mely túlmutat az egyszerű távirányító képességein. Lássuk, hogy hirdeti a Samsung:

"Csatlakoztasd a Samsung Galaxy S 4-et a házi szórakoztató rendszeredhez és hagyd, hogy a TV szakértőddé váljon. Az egyéni beállításaid alapján képes műsorok javaslatára, műsorújság összeállítására és csatornaváltásra egyaránt. A Samsung Galaxy S 4-gyel a TV mellett a Set top box irányítása is lehetséges. Dőlj hátra, pihenj és hagyd, hogy a telefon átvegye tőled a munkát."

Samsung WatchON

Nem lenne teljes a szórakozás közös felhőhasználat nélkül. Erre ad megoldást a HomeSync szolgáltatás. Az 1 TB kapacitású beltéri egység bőven fedezi egy átlagos család (hely)igényét, nem kell attól tartani, hogy nem fér el a dokumentum a belső tárhelyen.

"Élvezd a saját felhőszolgáltatásod. A Samsung HomeSync a családi szórakozás optimális felhőalapú szolgáltatása, eszköze. Az 1 TB kapacitásnak köszönhetően a Samsung HomeSync-re ezernyi kép és videó tölthető fel, ami bárhol elérhető számodra és családtagjaid számára. Vidd magaddal az androidos játékokat, filmeket, TV műsorokat és streameld közvetlenül az otthonodból a nagy kijelzős TV-re. A Mirror Mouse egy speciálisan kialakított navigáló eszköz, amivel a Samsung Galaxy S 4-en sokkal egyszerűbben és könnyebben érheted el a Samsung HomeSync szolgáltatásait."

Samsung HomeSync

Gondoskodás terén az S Health, Adapt Display és az Adapt Sound emelhető ki, bár - műszaki beállítottságúaknak - egyértelműen a középső az, ami felcsillantja a szemét. Az Adapt Display segítségével testreszabhatod a kijelződet.

"Optimalizáld a kijelző beállításait, hogy a legjobban igazodjon hozzád. Pihentesd a szemed, és engedd a Samsung Galaxy S 4-nek, hogy beállítsa a kinézetet. 7 automata és 4 szabadon beállítható mód segítségével a Samsung Galaxy S 4 optimális élményt biztosít. Nézd a kedvenc filmjeidet, játékaidat, könyveidet és az e-maileket a csodálatos színminőségű kijelzőn."

Adapt Display

Végül, de nem utolsósorban az S Health az egészséges életmódot folytatóknak lehet fontos, míg az Adapt Sound a zene őrültjeinek. Előbbi egy komplett szolgáltatáscsomag, melyben nyomon követhetőek az edzések, illetve eredmények. Az eredmények különböző táblázatokba rendezhetők, így motivációs hatása is van.

"Maradj aktív és fit a Samsung Galaxy S 4-gyel. Követni fogja a tornáid, mindennapi táplálkozásod és súlyod. Ismerd a tevékenységeid aktuális körülményeit a Samsung Galaxy S 4 Comfort level-ével. Megmutatja a kényelmi szinted a hőmérséklet és páratartalom alapján. Ellenőrizd a haladást a Health board és különféle diagramok segítségével. A GALAXY S 4-gyel közösen, motiváltnak lenni a jobb egészség érdekében sosem volt egyszerűbb.

S Health

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • HTC One: Number One

    A tajvani cég 2013-as zászlóshajójának nem kisebb feladata van, mint a trendforduló megvalósítása.

  • Galaxy Trend Plus, vajon mennyivel trendibb?

    Mit kaphatunk manapság a Samsung istállójából Androiddal felszerszámozva, egy forintért - némi hűséggel?

  • Okostelefon ámokfutás

    Keressünk hibákat az okostelefonunkban! Nagy eséllyel találunk is, olykor egy típusnál 5 példányból 5 is rossz lehet.

  • Xiaomi Redmi 2 Pro

    Gyorsan kellett találnom egy olyan telefont, amely kiválthatja a tönkrement Samsung Galaxy S4 telefonomat.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.