2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Samsung Galaxy S 4: papírforma?

2013. március 14: a Samsung bemutatja a 2013-as év csúcsmodelljét, a Samsung Galaxy S 4-et.

[ ÚJ TESZT ]

Szórakozás, kapcsolattartás

A Samsung Galaxy S 4 tehát négy fő területre koncentrál. Lássuk azt, miben nyújt többet a konkurenciánál, ha a szórakozásról van szó. Egyik legfontosabb újítás a dual camera, ami nem másról szól, mint hogy a fotós is látható legyen a képen. Egyszerre mindkét kamerával képes fotózni a készülék.

"Lásd a történet mindkét oldalát. 2 kamera, 1 rendkívüli kép. Készíts felvételt az elülső és hátsó kamerával egyszerre, így rögzítsd az "ott voltam" típusú pillanatokat. A Dual Video call-nak ill. Dual Video-nak köszönhetően a barátok és a család átélhet mindent veled, bármilyen távol is legyenek."

Dual Camera

Immáron lehetőségünk adódik a kép mellé hangot is rögzíteni, megelőzve ezzel az idő múlásával a képek háttértörténetének elfeledését. A képek nézegetésekor a rögzített hanganyagot is hallhatjuk, mellyel valóban örök életűvé tehető a pillanat. További újítás a drama shot, mely során a telefon négy másodperc alatt akár száz képet is készíthet, majd a képeket egymásra fűzi, ezzel elérve azt a hatást, melyen látható a kiinduló és végállapot, na meg persze a köztes állapotok.

"Mutass meg mindent egy fotóban. Készíts fotósorozatot egyetlen képben, mely sokkal jobban elmeséli a történetet, mint amire egyetlen fotó képes lehet. A drama shot segítségével mozgó tárgyakról képsorozatot készíthetsz, majd egyben jelenítheted meg - minden lényegeset egyetlen dinamikus fotóba sűrítve."

Drama Shot

A Samsung Galaxy S 4 képes egyszerre több telefonon is ugyanazt a zenét megszólaltatni, így lehetőség van arra, hogy egyszerre, több ismerős is ugyanúgy, ugyanakkor hallja az aktuális kedvencet. Természetesen minden multimédiás adatnál működik a funkció, így akár képek és dokumentumok prezentációjára is lehetőség van.

"Oszd meg az élvezetet a barátaiddal. Hozd össze a barátaid és élvezzétek a zenéd egyszerre. Kapcsoljátok össze a GALAXY S4-eiteket vezeték nélkül játékok játszása, képek és dokumentumok megosztása érdekében. Kapcsoljátok össze az összes GALAXY S4-et és kreáljatok egy nagy teljesítményű hangrendszert, amely fokozza a hangminőséget és mozgásban tartja a partit."

Group Play

Az újfajta album létrehozásával könnyedén lehet rendezni a dokumentumokat. Különböző események képeit egyszerűbb rendezni, amiből egy komplett albumot készítve mindent megtalálhatunk egy helyen.

"Egy album minden alkalomra. A Samsung Galaxy S 4 csoportosítja a képeidet és albumokba rendezi a különböző eseményeket, akár a saját ízlésed szerint. Különböző témák és kinézetek közül választhatsz, melyek kinyomtatása után kézben tarthatod az emlékeidet."

Album Story

A Samsung Hub nem más, mint a Samsung saját vásárhelye. Itt a zenén és videókon át, könyveket, játékokat is vásárolhatunk a lehető legegyszerűbb módon.

"Egy bolt mindenre, amire csak szükséged van. A Samsung Galaxy S 4-gyel böngészheted a Samsung Hub-on lévő teljes tartalmat. Videók, játékok, zene, oktatás - mindent egy helyen, egybe integrálva a boltban. Könnyed használat stílusos, magazin alapú köntösben."

Samsung Hub

Kapcsolattartás. A Samsung Galaxy S 4 beépített S Translator segítségével igyekszik leküzdeni a más-más anyanyelvűek kommunikációs buktatóit. Amennyiben működőképes lesz, akkor rendkívüli módon megkönnyíti az életet külföldre utazás esetén, hiszen elég lesz csak a fordítónak beírni vagy bemondani a szöveget, amit az automatikusan lefordít a kívánt nyelvre.

"Nincs többé nyelvi korlát. Mondd be vagy írd le, amit le akarsz fordítani, az új GALAXY S 4-edbe, és ő visszaolvassa vagy kiírja a fordítást. A GALAXY S 4 egy hasznos társ, amikor külföldön utazol és lehetővé teszi, hogy gond nélkül tudj kommunikálni a helybéliekkel, ismerd meg az egzotikus külföldi ételeket és fedezd fel a rejtett búvóhelyeket szerte a világon."

S Translator

A ChatON nem más, mint egy multimédiás üzenetküldő rendszer, melyben nem csak egyszerűen chat alapon beszélgethetsz, könnyedén meg tudod mutatni, hogy mi van éppen a kijelződön, vagy akár a dual video segítségével videóhívás esetén mindkét fél megjeleníthető a képernyőn.

"A kommunikáció több iránya. Oszd meg ismerősöddel azt, ami a kijelződön van, még ha két teljesen különböző helyen is vagytok. Már nem csak hallhatod, hanem a dual videonak köszönhetően láthatsz is mindent, amit ismerőseid vagy családtagjaid csinálnak. Kapcsolódj egyszerre akár két baráttal vagy családtaggal a meghitt pillanat érdekében."

ChatON

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • HTC One: Number One

    A tajvani cég 2013-as zászlóshajójának nem kisebb feladata van, mint a trendforduló megvalósítása.

  • Galaxy Trend Plus, vajon mennyivel trendibb?

    Mit kaphatunk manapság a Samsung istállójából Androiddal felszerszámozva, egy forintért - némi hűséggel?

  • Okostelefon ámokfutás

    Keressünk hibákat az okostelefonunkban! Nagy eséllyel találunk is, olykor egy típusnál 5 példányból 5 is rossz lehet.

  • Xiaomi Redmi 2 Pro

    Gyorsan kellett találnom egy olyan telefont, amely kiválthatja a tönkrement Samsung Galaxy S4 telefonomat.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.