2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Samsung Galaxy S 4: papírforma?

2013. március 14: a Samsung bemutatja a 2013-as év csúcsmodelljét, a Samsung Galaxy S 4-et.

[ ÚJ TESZT ]

Filozófia

Manapság a hardveres specifikációkkal nehéz eladni egy telefont. Az okostelefonok megjelenésekor az értékesítéshez elegendő volt a specifikációra támaszkodni. Az utóbbi időben egyre inkább a telefon köré épülő szolgáltatásokkal, a körítéssel lehet egy-egy telefont a többi elé helyezni. Döntő technológiai fölényt már képtelenség kialakítani.

A Samsung egy eléggé öszvér módot alkalmaz, számukra fontos, hogy az elérhető legjobb technológia kerüljön a telefonba, de a hozzá társított szolgáltatásokkal igyekeznek fenntartani az érdeklődést. Míg a Samsung Galaxy S és a Samsung Galaxy S 2 korszakát messze megelőző hardveres képességekkel rendelkezett, addig a Samsung Galaxy S 3 már közel sem tudott elugrani a konkurenciától. A tendencia a jelenlegi csúcsmodellnél is folytatódik, ezért a dél-koreaiak kiemelt figyelmet szentelnek a szoftveres megoldásoknak.

Fókuszban az élet

A mai világban a telefonok már igazi multimédiás eszközök, ahol az ősi alapfunkció, azaz a telefonálás háttérbe szorul. Megváltozott a gondolkodásmód, hiszen régen a telefonálás mellett lehetett különböző multimédiás tartalmakat futtatni, manapság viszont erre vannak a készülékek kihegyezve, a prezentációk során aligha találkozhatunk azzal, hogy milyen a telefonálás hangminősége.

A mottó immáron nem a Samsung Galaxy S 3 óta ismert inspired by nature, design for humans, hanem a kissé továbbgondol life companion, azaz az élettárs. Van áthallás a két elképzelés között, lássuk, mit ígér a Samsung (nagyon szabad fordításban):

"Legyen az életed gazdagabb, egyszerűbb és sokkal szórakoztatóbb. Mint egy igazi élettárs, az új Samsung Galaxy S 4 közelebb hozza és megörökíti az együttélés szórakoztató pillanatait. A funkciók kialakításának kitűzött célja életünk megkönnyítése. Gondoskodik rólad, figyeli az egészséged és a kényelmed. Egyszerűbben mondva, a Samsung Galaxy S 4 ott van melletted."

J.K. Shin és a pillanat, amikor a Samsung Galaxy S 4 napvilágot lát

A mottó négy alappillérből áll: szórakozás, kapcsolattartás, mindennapi teendők és gondoskodás. A következő oldalakon olvasható minden, ami ezek megvalósítását célozza meg.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • HTC One: Number One

    A tajvani cég 2013-as zászlóshajójának nem kisebb feladata van, mint a trendforduló megvalósítása.

  • Galaxy Trend Plus, vajon mennyivel trendibb?

    Mit kaphatunk manapság a Samsung istállójából Androiddal felszerszámozva, egy forintért - némi hűséggel?

  • Okostelefon ámokfutás

    Keressünk hibákat az okostelefonunkban! Nagy eséllyel találunk is, olykor egy típusnál 5 példányból 5 is rossz lehet.

  • Xiaomi Redmi 2 Pro

    Gyorsan kellett találnom egy olyan telefont, amely kiválthatja a tönkrement Samsung Galaxy S4 telefonomat.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.