2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Roccat Kone XTD bemutató

Borsos árat kérnek érte, de képességeit és kényelmét tekintve szerintem mindenképpen megérte.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés

Az elmúlt egy évtized alatt „elkoptattam” már néhány egeret: egyszer a fizikai, másszor az erkölcsi elavulás miatt váltottam. A váltás nem könnyű, járt utat a járatlanért, de mi a helyzet az új Roccat egérrel?

A Roccat márka már jó ideje nem ismeretlen számomra, azonban mindeddig egy kicsit ódzkodtam tőle. Mivel a Logitech és a Razer termékein „szocializálódtam”, úgy tekintettem erre a gyártóra, mint a többi új hullámos, játékos kiegészítőket készítő cégre, amely már csak a két nagy által keltett hullámokat lovagolják meg.

Most azonban változott a helyzet, egy Kone XTD személyében, amely nyugdíjazta nálam minden idők talán legjobb egerét, a Razer Deathaddert. Egy furcsa sorozat folytatódik ezzel, mert egy puritán, fps fókuszú egeret követ egy „full extrás”. Így volt ez a Deathadder előtt használt Logitech G500-zal, és az azt megelőző Logitech G1-gyel (amiben az MX510 optikai szenzora volt megtalálható) is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Logitech M705 egér - szabadonfutó maratonfutó

    A munkahelyemre kerestem olyan vezeték nélküli egeret, ami használható méretű, kettőnél több, programozható gomb van.

  • Roccat Ryos MK bemutató

    Multimédiás, mechanikus, magyar: e kritériumokat csak 3 billentyűzet tudja abszolválni, amelyből egyik a következő bemutató alanya.

  • Steelseries Sensei Wireless bemutató

    Kemény fába vágta a fejszéjét a Steel, amikor vezetékmentesítette a csúcsmodelljét, a Sensei-t. Siker vagy bukás?

  • Roccat Military Pack

    Most egy egész csomag jár az egér árában, katonás tematikával: dizájnban passzoló egérpad, egy dögcédula és bónuszok a War Thunder játékban.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.