2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

myPhone Prime: majdnem teszkógazdaságos

Szép kijelző, relatív erős hardver, de gyenge akkumulátor és szűkös tárhely járt 19.990 forintért.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Kezdeném rögtön a készülék árával ugye, ami jelen esetünkben 19.990 Ft. Manapság ez aztán az az árszint, ahol sok jóra nem számíthat az ember. Valljuk be, akad bőven még 4.5" WVGA 512 MB ramos készülék ebben az ársávban, esetleg fix fókuszos kamerával, egy gyengusz leddel. Na de nem ám a myPhone Prime kérem szépen, ez a készülék az elit, a prémium, a minőség és elegancia megtestesítője! [mérsékelt szarkazmus]

Kicsomagolás,szemrevételezés

A csomagolás letisztult, szinte már-már tényleg elég minőségi. Fehér alapon ezüstös betűkkel csak a készülék "márkája" és típusjelzése látható. Ugyanez a myPhone logó a készülék előlapján is helyet kapott, pedig a hátlapi sokkal szebb és menőbb szerintem.

Visszatérve a dobozra: egy vékonyka hófehér kartondobozka, a minőségibb fajtából, kicsit vicces is, hogy az LG K8-K10-ek, amik ugye jóval drágább készülékek, egy nevetséges, gyűrődő, gagyin kinéző tucatdobozba kerültek.

A doboz hátoldalán, vagy az alján, kinek ahogy tetszik, olvashatjuk a belbecset ecsetelő kis táblázatot, van itt minden, mi szemszájnak ingere lett volna pár éve. Viszont korántsem tragikus a helyzet, csak ez a kis készülék nem az apphuszároknak és a mobilgamereknek készült.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.