2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

myPhone Prime: majdnem teszkógazdaságos

Szép kijelző, relatív erős hardver, de gyenge akkumulátor és szűkös tárhely járt 19.990 forintért.

[ ÚJ TESZT ]

Mi van a dobozban?

Na de nyissuk is ki Pandóra szelencéjét, lássuk, meghalunk-e azonnal, vagy élünk még mérsékelten vidáman a készülék tulajdonosaként.

No lám, no lám, egy viszonylag kulturált készülék fogad minket egy kis szivacskeretbe ágyazva, kapjuk is ki hamar és vegyük szemügyre a tartozékokat!
Hoppácska, ennek a széle bizony hideg, olyan fémesen hideg, ez bizony hazai metálcsoportunk kedvenc fémipari terméke az alumínium, azért ennyi pénzért ez nem rossz készülékünket öleli körbe, s ad is neki egy kis minőségérzetet.

Előlapon látható az a borzadály myPhone logó karöltve a 2 megapixeles előlapi kamerával és egy fényszenzorral, ami alatt elterül az 5 colos IPS 720p kijelzőnk.
Az alsó és felső káva elég vaskos, alulra kerültek az érintőgombok, amik nem mellesleg ledes megvilágítást is kaptak, ami szintén nem jellemző sok drágább készüléknél sem.

Adatkábel, töltőfej, és egy szilikonpárnás fülhallgató triója fogad, ami kvartett volt, csak az aksit már behelyeztem a készülékbe. Nem ilyen formán voltak behányva, csak mire gondolatom hajója beúszott elmém tengerére egy telefonismertető lobogót lengetve, addigra már szétmarcangoltam a kis zacskókat és külvilágra eresztettem a tartalmukat. Az említett alkatrész, ami majd az "ENERDZSIT" szolgáltatja kis jószágunknak, 2000 mAh 7,6 Volt.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.