2024. február 22., csütörtök

Gyorskeresés

HP 245 G8 - Az olcsó üzleti

Ez a kis üzleti notebook arról szól, hogy az egyszeri emberünk megveszi és boldogan használja.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

FIGYELEM! A CIKK AZ ÜZLETI GÉPEK MIKÉNTJÉT FIRTATÓKAT ÉRZÉKENYEN ÉRINTHETI!

A ma kapható egyik legolcsóbb kis üzleti notebook bemutatója következik, de előtte tegyünk egy pici kitérőt a márkát bemutatva.

A HP brand azaz Hewlett Packard két úriembernek köszönhető. Méghozzá William Hewlett-nek és David Packard-nak. Magát a HP-t tulajdonképpen már 1939-től tekinthetjük önálló vállalatnak. Persze akkor még egy kis családi házban és annak garázsában működött, mára viszont az egyik legnagyobb múltú és presztízsű informatikai eszközökkel és technológiákkal foglalkozó világcég lett.

A vállalkozás tevékenységi területéhez mindenek előtt az informatikai technológiák és az azzal kapcsolatos termékek tartoznak:
- tintasugaras, lézeres és nagy formátumú nyomtatók, 3D nyomtatók,
- PC-k, laptopok, szerverek, tabletek,
- monitorok,
- szkennerek, multifunkciós berendezések,
- egerek és billentyűzetek,
- webkamerák,
- digitális fényképezőgépek,
- hálózati elemek,
- tudományos számológépek.
A cég termékkínálatában természetesen tonereket, festékkazettákat és minden a nyomtatókkal, és az IT területtel kapcsolatos fogyasztási cikket is megtalálhatunk.

Azt hiszem, aki valaha is vett valamilyen irodai vagy otthoni informatikai terméket, az el sem kerülhette a boltokban ezt a kétbetűs logót.

De ha már megtudtunk valamit erről a márkáról, akkor nézzük is meg, hogy a most bemutatás alatt álló alanyunk hogy képviseli azt. Jó olvasást és videónézést kívánok.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.