2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Fotózás rovat

Edgertronic: megfizethető slow motion kamera

Eljött az a kor, amikor egy átlagember is "bármikor előkaphat" egy slomo kamerát a táskájából.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés

Nos... Ez egy nem mindenre kitérő cikk lesz, amiben a legújabb, hát fogjuk rá, játékszeremet szeretném bemutatni. Nos azért azt, hogy játékszer, nem igazán akarom ráfogni, hisz ez nekem munka szempontjából fontos, viszont nekem inkább szórakozás, mintsem munka a használata.

Na de kezdjünk mindent az elején...
Már 7-8 éves korom óta érdeklődöm a nagy sebességű képalkotás, avagy a slowmo iránt. Viszont 13 éves koromban teljesen a rabjává váltam. Egyszerűen annyi remek dolgot rejt magában a természet, amit a szemünk képtelen észrevenni, hogy az elképesztő. Igazából ezt a hatalmas rajongást egy FullMag nevű YouTube-os keltette bennem, aki 50-es kaliberrel szokott iPhone-okat meg hasonló érdekességeket szétlőni, vagy épp C4-gyel felrobbantani, méghozzá slowmóban. Ami meg kell hagyni, hogy elképesztő. Na de félre a promóval. :)

De, ha végül is egy kamerát akarok bemutatni, akkor ideje lenne arról is beszélni kicsit. :) Az edgertronicot tudtommal már bemutatták egyszer a lapcsaládon, de csak egy fél oldalas "na-ilyen-is-van" formában. Én most egy részletes cikket szeretnék írni – mint a kamera (szerintem) egyetlen magyarországi birtokosa.

Kellemes olvasgatást kívánok a cikkhez, amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket. Amennyiben nem, nézzetek más olvasnivaló után!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.