2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Fotózás rovat

Edgertronic: megfizethető slow motion kamera

Eljött az a kor, amikor egy átlagember is "bármikor előkaphat" egy slomo kamerát a táskájából.

[ ÚJ TESZT ]

Konklúzió


Egy videó a netről

Nos hát ennyi lett volna, amit írni tudtam a gépről egy nagyjából 1,5-2 hónapos használat után. Lehet, hogy másnak jobban sikerült volna, de tőlem csak ennyi telik. :)

Tehát összességében elmondhatom, hogy eddigi életem legjobban elköltött 1.000.000 Ft-ja volt az edgertronic. És bár az erős túlzás, hogy bárki előkaphat egyet a táskájából, de a lehető legjobb úton haladunk afelé, hogy ez a reményem megvalósuljon.

És mi a véleményem a kameráról? Egy 100.000 dolláros kameránál nem tud 20x kevesebbet, de az ára annyi. Persze nem beszélhetünk arról, hogy ugyanazt kapjuk, mint azoknál, de egy azokhoz hasonló kamera 1-2 hetes bérlésének az árából megvehetjük a saját edgertronicunkat.

És azokhoz a nagy sebességű kamerákhoz viszonyítva, amikhez eddig szerencsém volt, remek vételt csináltam. Igaz, hogy egy régebbi autót is vehettem volna ebből a pénzből, de azzal nem tudnék ilyen menő dolgokat csinálni. (Bár egy autóval azért jobban lehet csajozni szerintem. Most elképzelem, hogy elmész egy buliba, előkapod az edgertronicot a táskádból, és az összes csaj egyből sikítozva szalad hozzád, hogy veled tölthesse az éjszakát)

És lám, hogy fejlődik a technika. Az, amit pár éve még milliókért sem vehettünk meg, most itt van egy karnyújtásnyira, hogy az átlagember is birtokolhassa. Szóval a nagy gyártóknak (Phantom, Fastec) fel kell majd zárkózniuk, ha egyáltalán el akarják majd még adni a termékeiket. (Na jó. Ez erős túlzás volt, de azért jól hangzott.)

Ha bárkinek felkeltettem az érdeklődését a kicsike iránt, az akkor az edgertronic.com-on további infókat szerezhet a termékről.

A hozzászólásrészben egyaránt várok dicsérő és építő jellegű kritikákat is. A szidást igyekezzetek mellőzni, hisz a nyugodt fórumozó az boldog fórumozó!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.