2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

THL T100S bemutató

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Az első igazi 8 magos mobiltelefon Full HD kijelzővel, 2 GB RAM-mal, két, egyenként 13 MP-es kamerával, egyenesen Kínából.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Mit várunk 2014-ben egy csúcskategóriás telefontól? Ne csak telefonálni lehessen vele!
Mostanra az internet beköltözött a mindennapjainkba, az e-mail a munkánk fő kommunikációs csatornája, a magánéletünket közösségi hálózatokon szervezzük, web alapú újságokból tájékozódunk, a menetrendeket, a moziműsort, a nyitvatartási időket is a netről tudjuk meg, a számlákkal sem kell a postán sorban állni, és persze vásárolhatunk is a világhálón. Ennek mértéke személyenként eltérhet, de a trend egyértelmű.

És ehhez eszközre van szükségünk: PC, laptop, mobiltelefon. Megérkeztünk.

Most egy olyan telefonról írok, amellyel szemben nagy elvárásaim voltak, a fenti feladatok mellett szerettem volna, ha videót is lehet rajta nézni, zenét hallgatni, játszani, ha tud élvezhető minőségű fényképeket készíteni, navigálni, és mindezt gördülékenyen, kompromisszumok nélkül teszi. Az összes kritériumnak csak a csúcskészülékek felelnek meg.

Miért Kína? Elsősorban kíváncsiság. Nagy piac, folyamatos fejlesztések, amelyek rég nem csak a másolásról szólnak. Saját brandek, amiket itt nem ismerünk, nekem ez már a keresés fázisában is nagyon izgalmas volt. A csúcstechnológiát és az újdonságot megkaphatod úgy, hogy nincs se disztribútor, se nagyker, se kisker, se marketingköltség az árba építve, tehát jelentősen olcsóbb. Persze nincsenek illúzióim, a garancia sem úgy van, mint egy itthon bevezetett márkánál.

A választás hosszú volt, tulajdonképpen volt telefonom, ezért sokáig csak nézelődtem, kb. 2 hónapig, és 2 hetente volt favoritom. Több félelmem is volt, GPS-pontosság, kameraminőség, a webshop távolsága és a vám.

Aztán valamikor december végén / január elején megjelent a Technology Happy Life T100S Ironman típusú telefonja. Visszafogott, szögletes, semmivel össze nem téveszthető design, króm hatású műanyag betétek és szappantartóforma nélkül.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.