Hirdetés

2017. október 22., vasárnap

Gyorskeresés

Cougar Minos X3 - az árbajnok

8000 Ft alatt kompetitív játékra is alkalmas egér? Létezik, noha nem hibátlan.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Az alapfogalmak, rövidítések magyarázatai itt megtalálhatóak.
Termékinfó

A versenyszerű játéknál nincs mese, pénzt kell beleölni, ha az ember komolyan szeretné művelni. A legtöbb esetben a keret legnagyobb része elmegy a gép többi elemére, így az irányításra már nem marad sok. Akik nem szeretnének a perifériákra is áldozni, azoknak - főleg FPS játékok esetén - kompromisszumot kell kötniük, ami valamilyen szinten a teljesítmény rovására fog menni.
Lehet gagyi egérrel is magas szinten játszani, ezt nem tagadom, de sokkal kényelmesebb egy olyannal, ami mondjuk nem akad ki minden második rántásnál, illetve nem jitterel pixelzoomolás közben.

Persze nem muszáj kiadni 20-25 ezret egy felhype-olt márkára, vannak még olcsón finomságok, de egy-két dolgon meg fog mutatkozni a kisebb befektetett összeg - nem mintha a "top" cuccoknak nem lennének hiányosságaik. A Cougar azt a réteget célozza meg elsősorban, akik nem szeretnének mélyen a zsebükbe nyúlni.

A cikkben bemutatott Minos X3-nak még idén jön a kicsit felturbózott variánsa, az X5, de ennek az árazása egyelőre nem ismert.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

  • Cougar 300M – a mostoha-iker

    Bár a CM Storm Alcorra erősen hasonlít külsejében az egér, belül szinte mindenben különbözik "rokonától".

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.