2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

ASUS support

Tisztában voltam vele, hogy ha az ember valamilyen piacra be akar kerülni, referencia kell, amivel felhívom magamra a figyelmet.

[ ÚJ TESZT ]

A lehetőség

A 2. Veletech versenyen nyert Antec nyereményházba is kellett valami hardvert építeni, így ismét fejlesztés következett. A választott most egy LGA1155 platform, egész pontosan ASUS Maximus V Extreme alaplap, egy 3770K processzorral. Természetesen ez is moddolva került beépítésre, de előtte azért természetesen LN2 alatt is kiteszteltük.

Elérkezettnek láttam az időt, hogy felvegyem a kapcsolatot az ASUS képviseletével.
Mailben megkerestem Gyepes Mátét, akivel rövid üzenetváltást követően egyeztettünk egy személyes találkozót az ASUS székhelyén.

Megérkezést követően 1/2 óra alatt lefektettük az elképzeléseinket, az elért dolgaimról nem kellett nagyon beszámoljak, hisz kicsiny országunkban bizonyos berkekben azért már aránylag ismert voltam.
Felajánlottam, hogy az általam készített gépek, amik addig saját beszerzési forrásból voltak összeállítva, különböző kiállításokra számukra rendelkezésre bocsájtom. Akkor még csak távlati tervemben szerepelt egy egyedi gép megépítése, amihez alaplapot és videokártyát kértem.

A válasz egyöntetű és korrekt volt a kért hardvereket biztosítják, valamint különböző hardverek tesztelési lehetőségét. Már az első alkalommal egy GTX Titan kártyával távoztam, amit egy 4 kártyás SLI konfiguráció teszteléshez kaptam.

Jelenleg is abszolút 3Dmark11 magyar rekord

ASUS csendélet

A kapcsolatunk a 2013 decemberében megrendezett PlayIT kiállításon folytatódott, ahová az Antec házat, valamint a Pure Cosmos házat vittem el.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.