2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

ASUS support

Tisztában voltam vele, hogy ha az ember valamilyen piacra be akar kerülni, referencia kell, amivel felhívom magamra a figyelmet.

[ ÚJ TESZT ]

A kapcsolat erősödik

A kiállítással kapcsolatos visszajelzések, valamint a közös együttműködés azt vetítette előre, hogy tovább tudjuk ezt a kapcsolatot erősíteni. Az ASUS részéről ez további friss hardverek tesztelési lehetőségét, és nem utolsó sorban gépépítéshez való hardverek biztosítását jelentette.

A 2014. tavaszi PlayIT előtt kértem tőlük egy Maximus VI Formula alaplapot és egy akkor debütáló GTX780 Poseidon videokártyát. Felvázoltam az elképzelésemet a kivitelezést illetően, majd a kiállításon már a kezemben is tarthattam a hardvereket.

Ezen kiállítás más okból is emlékezetes marad számunkra, hiszen támogatásuknak köszönhetően egy live tuningot tudtunk bemutatni Hajdú Gyuri barátommal közösen folyékony nitrogénnel. Itt több konfigurációt is teszteltünk, közöttük magyar rekordok elérésével.

Poseidon ROG mod

Megépítettem életem első casecon gépét, amivel nem várt sikereket értem el. Mindjárt az első útját követően, ami ugye nem is lehetett más, mint az ASUS székháza, a fotók elkészülte után gyorsan bejárta a világhálót, valamint számos külföldi fórumot.

Az első találkozás

Sikerre ítélve? - talán!

Ez a gép lett a Guru3D oldalon 2014 év december hónap modja.

Legnagyobb örömünkre az ASUS hivatalos ROG oldala is kiemelt hírként kezelte a munkámat.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.