2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

ASUS support

Tisztában voltam vele, hogy ha az ember valamilyen piacra be akar kerülni, referencia kell, amivel felhívom magamra a figyelmet.

[ ÚJ TESZT ]

A munka folytatódik

A Poseidon ROG géppel az idei Gamescon rendezvény keretén belül megrendezett DCMM versenyen sikerült kategóriájában a 3. helyet elérni, ami tovább gyarapította közös munkánk gyümölcsét.

A dolgos hétköznapokba visszatérve folytattam a tesztelési sorozatokat, valamint egy újabb gép építésébe kezdtem bele. Ennek az alapját az az ASUS Rampage IV Black Edition lap adta, amivel számos benchmark rekordot tudtunk elérni. Ezek közt van single és multi-GPU-s eredmény is.

GTX Titan SLI & 3930K

Mivel ezek az alaplapok és egyéb hardverek sample példányok, így a képviselet szabadon rendelkezik ezekkel annyi kikötéssel, hogy ezek kereskedelmi forgalomba nem kerülhetnek. Ennek kapcsán a szóban forgó alaplapot megkaptam a Crysis ROG mod megépítéséhez. Ehhez beszereztem a szükséges dolgokat, és a Cooler Master támogatását is megkapva megépítettem a legújabb gépemet.

A csattanót természetesen a végére tartogattam: az elsők között volt szerencsém Magyarországon tesztelni az új X99-es platformot az Intel új csodafegyverével, az i7 5960X processzorral.

Ehhez mindent az ASUS-tól kaptam, alaplapot, processzort, memóriát. Ide sorolhatnám a GTX 780Ti Matrix Platinum, az R9 290X Matrix Platinum, a GTX 980 Strix videokártyákat is. Számos olyan kuriózum, amit csak súlyos tízezrek kifizetése után lenne szerencsém kipróbálni.

A munka részemről folytatódik, benchmarkok terén hamarosan újabb hardver tesztjével jelentkezem, valamint egy újabb gép építését tervezem, ami ismét egy egyedi lesz, természetesen ASUS hardverekkel, és szimbolizálva a kapcsolatunkat. Erről majd a munkamenet kapcsán beszámolok szokásomhoz híven.

Köszönöm ASUS, köszönöm Gyepes Máté!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.