2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

ASUS support

Tisztában voltam vele, hogy ha az ember valamilyen piacra be akar kerülni, referencia kell, amivel felhívom magamra a figyelmet.

[ ÚJ TESZT ]

Kezdjük felfedezni a világot

Ezen eredményeim kapcsán egy ismerősöm megkeresett, volna-e kedvem neki építeni egy gépet. Amikor felvázolta az elképzelését, nem lett volna ember, aki nemet mond. Gyakorlatilag megépítettem az akkor elérhető legkorszerűbb, legjobb hardverekkel rendelkező PC-t. Az alapot természetesen itt is az ASUS terméke szolgáltatta, egy Rampage IV Extreme formájában.

Ezzel a géppel az első alkalommal megrendezett Veletech kiállítás közönség-szavazatát sikerült megnyernem (akkor még nem volt szakmai), aminek kapcsán azóta is viselem a Modder rangot, valamint az avatarom mellett a kupát.

Ennek a lapnak a teljesítményét látva megérkezett belém szerencsésen a kisördög, és hát mit is súghatott volna a fülembe, minthogy neked is kell valami hasonló.

Egy hét leforgása alatt nálam volt egy ASUS Rampage IV Formula lap, természetesen quad memóriakittel, és hát mi mással, mint egy ASUS HD 7970-el, a frissen debütált, vadonatúj VGA-val. A kártya annyira friss volt, hogy a Magyarországra érkező első 10 darabból sikerült egy példányra szert tennem.
Nagyon jó példány volt, GPU órajelben simán tudta az 1344 MHz-et, természetesen chillerrel hűtve.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.