- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amúgy formára a Logitech G305/Ninox Aurora, Endgame Gear XM1 széria, Cooler Master MM710, Pulsar Xlite (nem mini, és nem is a legnagyobb, ami az új gennel jött be) és Vaxee Zygen NP-01 a kedvenceim. Az Xlite-ból kiindulva valszeg. a Zowie EC2-C(W)-t is eléggé csípném. Az Arye FCC-1 meg érdekes lesz, ha megjelenik, mert a G305-öt és a G303-at vegyíti.
Egy 40-45 grammos G305-ért adnám a szomszéd összes belső szervét.
-
thesound
addikt
Nem is tudtam, hogy ennyi féle tudományos leírása van, hogy hogyan fogjuk az egereket.
De ahogy itt leírtad, én is pontosan így fogom, lökdösöm. 100% accurate. https://prohardver.hu/tema/milyen_egeret_valasszak/hsz_90358-90358.html Ezért érdekel a teszt.Mondjuk én átlag user vagyok és éppen egy Logitech M330-t használok és számomra nagyon kényelmes. Nem volt annyira szempont a csendessége, de most már alapelvárás lesz a következő rágcsálónál vagy veszek egy ugyanilyet
De ha már érdekességek, én full balkezes vagyok, viszont jobbal egerezek (igaz tudok ballal is, de nagyon ritkán alkalmazom)
-
Zaied
addikt
Az én kedvem már meghoztad a vásárlásra
-
-
Bocs, én csak az egerek miatt néztem be...
-
Ez szép munka volt. Derekas egérteszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Továbbra sem mérséklődik az egérpiac fejlődésének irama, és 2024-re eljutottunk arra a pontra, hogy szinte idilli...
- Gigabyte Z590 Aorus Ultra-I7 11700K-G.Skill 3600-C16 Samsung B-die 16Gb
- ASUS TUF 4080 SUPER JAVITOTT + AJANDEK
- SATA to SAS átalakító tray caddy hdd keretbe
- Lego 10497 - Galaxy Explorer - Egyszer összerakott, hiánytalan
- LEGO Ideas - Vincent van Gogh - Csillagos éj (21333) - Egyszer összerakott, hiánytalan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest