2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Nagy görény a kakukk

    Hát hogy lehet ártatlanokat lemészárolni? Konkrétan, hogy lehet erre alapozni egy teljes életciklust? Monnyanakle!

    Parci 14 éve 11

  • :O

    :O

    Parci 14 éve

  • Vigyázó szemeiteket a mobilok digicamjeire vessétek

    ennek már a fele sem tréfa. nem kell hozzá nagy jóstehetség, h elmondjuk, hogy a belépő szintű digicameket - nagyon helyesen - ki fogják váltani a mobilok. felülről ugye az evil rendszerek jönnek, szépen átalakul a piac, és végre, először, jó irányba.

    ez az új mobilos szenzor kifejezetten izgalmas, le merem fogadni, hogy alapérzékenységen teljesen elfogadható képeket készít majd. tegye fel a kezét, akinél ugyanannyiszor van ott a dslr-je, mint a mobilja... na ugye.

    (apropó, az eladások kb. így néznek ki: mobilos digicam = 10 x kompakt = 100 x dslr)

    Parci 14 éve 4

  • A nagy filmő

    minden férfi életében eljön a pillanat, amikor választania kell. magányos és belső vívódás ez, hosszú, bizonytalanságokkal teli rögös út, melynek végén mégis a legtisztább, legegyértelműbb, legőszintébb választ kapjuk minden kételyünkre: igen, ő az. ő az, még ha csak filmbéli is, akit, ha szinglik lennénk, nagyon elkeseredettek és magányosak, akkor bizony két sör után röstellve, de bevállalnánk. talán dugiban még bele is szeretnénk picit. (bumm, egy tockos! mondom: ha szinglik lennénk..!)

    barátnőnknek / szerelmünknek / feleségünknek (/ exünknek?) (az olvasó élethelyzetére illő megfelelő rész aláhúzandó) természetesen soha nem érhet a nyomába, még csak álmodozásról sincs szó, egyértelműen nagyságrendileg elmaradott, megkopott ezüst(érem)ről van csak szó. mégis, ez egy olyan dolog, amit minden férfinak legbelül tudnia kell. hozzánk tartozik. (mélyebb, transzcendentális dolog ez (két sör után, - mondom - ha szinglik lennénk..!), össze sem hasonlítható a nők bradpitt / johnnydepp (/ judelaw?) (a nők a megfelelőt húzzák alá) utáni pincsogásával...)

    Folytatás...

    Parci 14 éve 22

  • helyes, és most...

    index mondja...

    helyes, elkapták. és most vagy örök rácsot, vagy... no mindegy, szóval örök rácsot neki. nem kezelgetjük, beírjuk ilyen-olyan pszichoizére, majd közöljük egy adag papírmunka után, hogy "kész van, mehet". ahogy a barátnőjét élve felgyújtó kisköcsögöt sem 15 évre ítéljük, majd kiengedjük, ugye.

    a társadalomra veszélyes embereket nem szabad visszaengedni a társadalomba. ennyire egyszerű. hatmilliárdnál is többen vagyunk már, abszolút nem szükséges, hogy bármilyen - már "bizonyított" - pszichopata is ugyanolyan esélyeket kapjon az életben. van elég normális ember, akinek normalitása ellenére sem adatik meg egy normális élet.

    a bírósági tárgyaláson is hülyén vigyorgó barátnőgyújtogatót pedig remélem, hogy mihamarabb utoléri a karmája.

    Parci 14 éve

  • Caprica

    feltehetően senkinek nem árulok el meglepetést, ha azt mondom, rém gyenge. eleve utálom az egész sorozatosdiban, hogy folyamatosan megy a nézettség szondázása, és ahol van nézettség (= van pénz), ott akkor bizony csinálnak valamit, akkor is, ha nincs mit mondani. így lesz valamiből 2-3 évad helyett 7-8 (lásd 24, egyszer jópofa volt, most már rettenetesen ciki), így lesznek rétestészta-mód nyúlós forgatókönyvek, így lesz minden szar.

    a battlestar galactica ehhez képest egy kerek egész volt, nem maradt hiányérzete az embernek. sőt, folyamatosan elgondolkodtatott, lehetett kombinálni, hogy akkor most mi ez/az a Föld, ki honnan jött stb. kifejezetten jó sorozat, amit már a negyedik évad közepénél sirattunk, mondván, hogy de kár, hogy vége lesz (oké, ez így most önellentmondás, de attól még értitek).

    a kerekség oka persze nem az, hogy vannak még jófej emberkék, hanem hogy 25-30 éves a forgatókönyv -- a sorozat egy remake. adott volt, hogy vége kell lennie. persze közben nyilvánvalóvá vált, hogy sokkal jobban bejön a népnek, jobban kajálja, mint azt várták... ergo, valahogy folytatni kell(ene, mert anyagilag megtérülne).

    Folytatás...

    Parci 14 éve 0

  • az én avatarom

    iszonyú sok munkám volt az elmúlt hónapokban, így végül csak most értünk rá Nórával megnézni az Avatart. 3d-ben, nyilván. rettenetesen tetszett, pár bárgyú megoldása ellenére egész egyszerűen egy szép film. (majdnem) mindannyian elvágyódunk titokban, valami távoli helyre, ahol háborítatlan harmóniában tudunk élni (a természettel, magával, mindennel).

    james cameron annyiban különbözik tőlünk, hogy volt lehetősége ezt így filmre vinni. meg tudta mutatni ("3d"), el tudott varázsolni bennünket ("szép"). és én ezért hálás vagyok neki. Na'vi akarok lenni, ott. :)

    Parci 14 éve 32

  • Kedves BKV

    lassan dühöngővé alakul szegény blogom, ámde ezt most akkor is muszáj ideposztolnom.
    kedves bkv, why don't ya go fuck yourszéálf!

    Parci 14 éve 16

  • MySQL vagy PostgreSQL?

    Az igazi férfiak Postgrest (montenbájk magyarul posgrét) használnak.

    Parci 14 éve 20

  • Mekkora sallert adnék...

    ...annak az ostoba libának, aki a 11-es út Szentendréről Békás felé tartó (két sávos) szakaszán nekiállt engem a külső sávból nálam 5 km/h sebességgel gyorsabban "megelőzni", miközben feltűnt mögöttem egy szirénázó mentőautó?

    Nagyot.

    Oké, tegyük fel, hogy később észlelte, mint én. Ámde egy idő után csak észlelnie kellett... nem kellene engem onnan beengedni? Ő inkább zárta a szöget, védte a pozícióját meg mittomén. Nagyon Lancia, nagyon 30-as szőke, nagyon emancipunci fej... tuti ott volt az anyósülésen egy Cosmopolitan.

    Hülye liba. Grrrrrrr...

    Parci 14 éve 23

  • Szlovák plasztikbomba -- ez most komoly?

    ez ugye csak valami január 6-ai indexes tréfa? nem tudom, h kit és mire perelnék, ha bombákat dugdosna merő jószándékból a bőröndömbe... és ha kínába mennék, ahol aznap halálra is ítélnek? wtf?!

    némi adalék az index kompetenciájához ftc fórumtárstól:
    - 1 nem is Pozsonyból repült hanem Poprádról...
    - Január .-án történt
    - Szó sincs bombáról, csak egy darabjáról ami a többi nélkül működésképtelen.
    - Ez egy gyakorlat volt senkinek nem tettek semmit a csomagjába, csak rájuk dobáltak meg közéjük rakták azon a szalagon.

    Parci 14 éve 45

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.