2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Az ezerarcú kór

    Megjelent és a Medicina könyvkiadó boltjaiban kapható, illetve Interneten megrendelhető
    [link]
    Az ezerarcú kór c. könyvem is.

    Az elbeszélések széles skáláját nyújtják a szomorú és vidám emberi érzéseknek.

    old rocker 11 éve 9

  • Ez az év is jól kezdődik...

    Az új év első napján az jár a fejemben, hogy idén nem tudok viccelődni Emmával, középső unokámmal. Eddig elidétlenkedtem vele azon, hogy én vagyok Emma, ő pedig "Mikipapa". Az ünnepi látogatás alkalmával (oh, ártatlan, őszinte gyermeki száj...) azonban a gyerek elkeseredett tiltakozással robbant be az ajtón: "Ne mondd nekem többet azt, Mikipapa, hogy én vagyok Mikipapa! - Jó, nem mondom, de miért?! - Azért, mert te ronda vagy és én nem akarok rád hasonlítani!"

    A gyerek őszinteségét becsülöm; a fiamat viszont majd jól 3.14csán rúgom, hogyan neveli azt a kölköt...

    old rocker 11 éve 5

  • Találkozásom Csapajevvel

    Kedves elvtársak! Elmesélem, nektek, hogyan találkoztam Csapajevvel. Hasaltunk a Don partján, a magas fűben, amikor egyszer megremegett alattunk a föld és jó vöröslovasai élén megjelent Csapajev maga. Kinyújtott szablyáikon megcsillant a lemenő fénye, ahogy vágtattak felénk.
    És akkor, elvtársak, így szólt hozzánk Kolcsak kegyelmes urunk: Tűz!!!!

    old rocker 11 éve 29

  • Mindenkinek jó közérzetben eltöltött Ünnepeket kívánok.

    Ezt osszátok be Húsvétig.
    Old rokker

    old rocker 11 éve 3

  • Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.

    Szeretem a hirdetéseket. Zsírégetés, izomépítés diéta és edzés nélkül. Amit egy trikós férfi felsőtest képe támaszt alá, mintegy szuggerálva, lám-lám. ha eszed a málna ketont, ilyen leszel: még Hulk Hogan is összecsinálja magát tőled.
    Szeretem az életünk minden pillanatába betolakodó hirdetéseket, a rafkósan felugró ablakokat, a kereskedelmi tévécsatornák reklámokkal agyonspékelt műsorait,
    amelyek váratlanul ordítanak a képembe; imádom a reklámújságokkal, szórólapokkal púposra tömött postaládát; élvezem a napjában háromszor megcsörrenő telefont, amelyből a készülék felvétele után szinte a kiborgok kérlelhetetlen gépi hangján árad a hadaró bemutatkozás, jónapotkívánokeszetamásnévagyok a dzsenerálhungariagytröszteladniakarunk headqvarter megbízásából, oldrokkernét (vagy párját, családját), egy fantasztikus .......... lehetőséget (utazás, termék, fitnesz stb.) kínálnék önöknek...
    A reakcióm többféle szokott lenni: fásult, elutasító, ingerült, ironizáló; attól függ, hogy éppen a munkám mellől ugrasztottak fel, esetleg délutáni pihenőmből, vagy a budiajtóból fordultam vissza, ugyan ki a franc kereshet... Ennek megfelelően udvarias vagy ridegebb elutasítást kap tőlem a lelkes direkt marketingező; mindannyiszor udvariasan hozzáteszem, az ingerültségemben semmi személyes nincs, az kizárólag a jelenségnek szól.

    Folytatás...

    old rocker 11 éve 11

  • Tegnap a kezembe vettem

    2012. 10. 15-én 14.30-kor a Medicina szegedi könyvesboltjában vehettem először kezembe Mi is emberek vagyunk című könyvemet.
    Milyen érzés? - kérdezte azóta több ismerősöm.
    Furcsa. Kicsit olyan, mintha nem is a saját írásomat olvasgatnám. Eddig is tudtam, a papír alapú könyveket egyhamar nem fogják pótolni az Interneten olvasható írások. A számítógépen valahogy ridegebb, személytelenebb minden. A könyvnek tapintása, illata van; a lapok zizegésének hangulatát semmi sem pótolhatja.
    Az írásomat szinte hányingerig tartóan olvastam már, a megfogalmazástól a csiszolgatásokig, a korrektúráig, a tördelésig -és az ezzel együtt járó hibajavításokig bezárólag.
    Mégis, a könyvben ugyanazok a szavak mintha más, mélyebb értelmezést kapnának; vagy éppen így kapják meg igazi értelmüket.
    A könyvet sosem fogja pótolni a számítógép. Gutenberg találmánya örökéletűbbnek tűnik, mint a laptop vagy a mobiltelefon.
    A könyvben még benne van az élő ember; az emberi fantázia, az absztrakció.
    A PC már csak man maschine.

    [link]

    old rocker 12 éve 21

  • Egy válasz a Töfike elment c. írásomra

    Egy másik blogon kaptam ezt a választ, corpusz hisztitől. Több írását olvastam, nagyon jól ír...

    "
    corpusz hiszti · automatice.blog.hu 2012.09.09. 21:47:44
    Nyikolaj Bergyajev orosz filozófus írja a következőket: "Meghalt a kedvenc macskám: erre azt fogják mondani, hogy ez a halál nem tragikus, mert az állatnak nincs személyisége. Ennek az érvnek nincs jelentősége a számomra az iránta érzett mély gyászomban, éspedig különböző okok miatt. Egy állatnak, melyen feltárulnak a szépség, értelem, gyöngédség és báj fontos minőségei, világos egyedisége van, megismételhetetlen és egyedi a maga nemében. Nem személyiség emberi értelemben véve, egy más szinten azonban mégis az. Nem tudom elgondolni Isten Országát anélkül, hogy hely ne legyen benne Murja számára."
    Ő írt a kis halálokról is, azokról a valós és tényleges tapasztalatokról, melyekben közvetlenül és saját magunk (számára) tapasztaljuk meg az elmúlást. Ez lehet a hozzánk közel álló halála, egy elszalasztott lehetőség vagy képesség, egy szimfónia utolsó pár hangja. Amikor kimúlt az állatod, benned is meghalt valami. Nem szimbolikusan. Ezek a kis halálok olyan valóságosak, mint ez az előttem gőzölgő csésze kávé vagy a varjú behallatszódó károgása.'

    old rocker 12 éve 7

  • Tévedtem?

    Lehet, hogy a bringások mégsem a világ legelfoglaltabb, hanem a legfeledékenyebb, esetleg fontoskodó, netán időzíteni, szervezni nem tudó emberei?

    Ma reggel láttam, a már említett szegedi belvárosi híd előtt. Annyit kell tudni erről a keresztezésről, hogy kerékpáros szempontból az egyik legneuralgikusabb keresztezés. Az Újszeged felé menők az úttestről festéksávval leválasztott "kerékpárúton" közlekedhetnek. Elég kemény mutatvány, mert a tömegközlekedési eszközök (busz, troli) oldalai nem egyszer "belelógnak" a keskeny kerékpáros "felségterületbe". Jobb kéz felől a járda 35 cm magasan tornyosul az úttest felé. Megijedsz egy melletted elsuhanó trolitól, amelyiknek megtörölted a kabátoddal az oldalát, megcsellensz és a pedálod beleakad a járdaszegélybe. Ennek következtében akkorát esel, hogy a troli adja a másikat.
    A gyalogos közlekedés elvileg ugyanezen az oldalon levő járdán van. Elvileg, mert Újszegedről a belváros felé a másik, Újszeged felé nézve a baloldali járda van kijelölve kerékpárútnak. Az egyirányúsítást a Szeged felőli oldalon "behajtani tilos" biztosítaná, a gyalogosok másik járdán közlekedését pedig mindkét feljáróban barom nagy tábla "Gyalogos közlekedés a túloldalon" felirattal.

    Folytatás...

    old rocker 12 éve 9

  • A világ legelfoglaltabb emberei

    Nyár lévén, ha kínnal fűszerezve is, de többet hajtom a drótszamarat. Ez a kín, nevezetesen a derékfájás (plusz egyebek) akadályoz meg abban, hogy leszálljak a bicikliről és irgalmatlanul 3.14csán rúgjam a mobilozó kétkerekűeket. Korra, nemre való tekintet nélkül.

    Mert annyi kerékpárost látok mobillal a kezében tekerni, hogy rájöttem, ennek csak egy oka lehet: a biciklisek a világ legelfoglaltabb emberei. Avagy: az üzletemberek immáron keróval járnak.

    Persze a mobilozó bringások nem csak nagyon elfoglaltak, hanem a legszerencsésebbek is. Egyszerűen nem értem, hogyan nincs még tele velük a traumatológia. Csakis úgy lehet, hogy volt kolléganőmnek van igaza: isten szereti a hülyéket.

    Én, mivel kimaradtam az istenképzőből, mezei homo sapiens maradtam; így irgalmatlanul bosszantanak, ahogy bárgyú mosollyal csacsogva, fél kézzel kormányozva tekernek. Sőt. Láttam már olyat is, aki fél kézzel kormányzott, fél kézzel SMS-t nyomkodott.

    Akadt annyira elfoglalt is, aki görkorcsolyával hasított, másik kezével egy biciklit tolt, balját pedig a füléhez szorította. Mobilostól.

    A hímsovinizmusnak még csak a vádja sem érhet: azért örülök, hogy férfi lettem, mert így nem vagyok kitéve annak, hogy feleségül megyek egyhez a fajtámból. Ennek ellenére le kell szögeznem: a görkoris kivételével leginkább a női nemet látom hazardírozni.

    Folytatás...

    old rocker 12 éve 22

  • A galambleves

    Elmesélem nektek, utoljára mikor ettem galamblevest. A történet inkább tragikomikus, mint vicces, dehát, istenem, nem lehet minden sztorihoz röhögőgépet mellékelni.

    Huszonéves koromban szerettem a galamblevest. Akkoriban egy nagyvárostól 30 km-re fekvő, három vágányos kis mellékvonali állomáson voltam állomásvezető. Az állomásvezető abban különbözött az állomásfőnöktől, hogy kis létszámú állomáson ő látta el a főnöki teendőket, ugyanakkor ő volt az egyik forgalmista is, ahogy a hétköznapi nyelv nevezi a forgalmi szolgálattevőt. Azaz, nevezhetnénk az ipsét vezető forgalmi szolgálattevőnek is, de ez is becsapós és szaknyelvbe nem vihető át, mert félreértésre ad okot. A nagy forgalmú állomásokon ugyanis lehet több forgalmista is: külsős, belsős, menesztő, naplózó. Aki forgalmi vonatkozásban őket és az állomást irányítja, az a rendelkező forgalmi szolgálattevő.

    A galamboknak ez persze mindegy lenne, de vidéken a kis szemétdombon is nagy úr a főnök. Időnként vagy fél konyhakész galambot, vagy kész galamblevest kaptam a beosztottaktól...

    Folytatás...

    old rocker 12 éve 18

  • Álsághírek

    A MobilColosseum különkiadása by old rocker.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 12 éve 54

  • Használt mobil eladó! (2. rész)

    A 21. században előnyös lenne, ha kommunikációs és marketing fogalmakat tanulnánk az általánosban.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 12 éve 97

  • Használt mobil eladó!

    Vegyen is, akinek nincs pénze újra; jelen gazdasági dekonjunktúrában nem meglepő jelenség.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 12 éve 65

  • Milyen mobilt tartok ideálisnak a 21. században?

    Egy, a "Rekviem egy operációs rendszerért" cikkemhez fűzött hozzászólás indította el bennem az ironikus reakciót. Semmi személyes, semmi cikizés: egyszerű behaviorizmus. Inger, válasz reakció, semmi más.

    Milyen is legyen a 21. század csúcsmodellje? Mindenek előtt kicsike, lapos, áramvonalas. Ne legyen túl sarkos téglalap, de ne legyen gömbölyű, mint Murilló dundi angyalkái, hanem valami formabontó legyen. Cikcakkos oldalak, kecses ívekkel. A kijelző legyen 16 dimenziós, full HD. Megvilágítása ötvözze az éjszakai kijelzős órák és a Sohó piroslámpás házainak erotikus hangulatát; de még akkor is jól látható legyen, amikor Égető úr kedvenc mobilommal a kezemben berak a tepsibe és betol a hamvasztóba, majd alám pörköl.

    Egy picike mobiltól nem várhatjuk el, hogy RPG rakétát lőjön ki, viszont az infra helyén önvédelmi célból kilőtt lézersugár borítson lángba egy M1 Abrams tankot. Ez a minimum.

    Talán felesleges leírnom, hogy a jövő csúcsmobiljának milyen legyen az operációs rendszere! Mindegyik! Symbián, Belle, Bada, Android, Windows. Az operációs rendszerek között az arckifejezés érzékelő előlapi kamera szemöldök összevonás, szájbiggyesztés alapján 0.0000 sec alatt váltogasson.

    Folytatás...

    old rocker 12 éve 22

  • Életünk és a mobil

    A mobiltelefonálás (mely a bunkófontól indult), eggyé vált mindennapjainkkal.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 12 éve 31

  • Rekviem egy operációs rendszerért

    Arról az időszakról, amikor az „okos telefon” szó hallatán többnyire a Nokiára gondoltunk.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 12 éve 302

  • Miért nincs az állatoknak mennyországa?

    Érdekes módon senki sem gondol az állatokra. Pedig a katolikus vallás azt tanítja - ha jól emlékszem kötelező hittanóráimra - az állatoknak nincs mennyországuk. Ami azt jelenti, hogy a jóságos jóisten diszkriminatív. Kirekesztő. Még csak azokra a jó keresztényekre sincs tekintettel, akiknek hűséges társa fifi kutyájuk. A gazdit beengedi St. Peter, míg a derék négylábú lelke kint vonyíthat a mennyek kapujában. Ha csak a kutyákra vonatkoztatjuk, lehet, hogy ez a diszkrimináció (tényleg, ez nem meríti ki a rasszizmus fogalmát? Ha emberi rassz ellen hoznak diszkriminatív intézkedéseket, az rasszizmus. Ha egy állatfaj ellen, az a kétlábon felegyenesedve járok jogos felsőbbrendűsége?) abból is fakad, hogy a kutyaugatás nem hallatszik az égig; akkor pedig az ebek imáját aligha hallja a teremt...ő. De ez sem igaz, mert a többi állat is ki van rekesztve a paradicsomból. Vagy a mondást kell kiterjesztenünk a többi állatra - pl. macskanyávogás nem hallatszik az égig - vagy együttesen követeljük, hogy pl. kedvencem, Töfröcső, a csincsillaszőrű, punkfrizurás tengerimalac is bejuthasson velem az Úr színe elé lelkem valamelyik sötét bugyrába ültetve. (Töfröcső egyébként tulajdonjogilag a nevelt lányomé, de amit szarik, az az enyém. Vagyis kölyökkora óta jórészt én gondozom, melynek során érzelmileg is elmélyült kapcsolatot alakítottunk ki egymással.

    Folytatás...

    old rocker 12 éve 128

  • Életünket és vérünket is ... akár.

    A rokkantnyugdíjak megszüntetését viharos gyorsasággal átverte egypártunk és kormányunk. A rokkant ellátás kapcsán aztán bábeli zűrzavar uralkodott, nem lehetett tudni semmi hozzá kapcsolódót. 18-án, amikor hazaérkeztem Magyarországra, amely szerencsére most már nem köztársaság, hanem ország, végre kiderült, hogy akik eddig EVÁ-s rokkantrnyugger vállalkozók voltak, január elsejétől főállású EVA vállalkozókra vonatkozó Eü. és Nyögdíjjárulékor kötelesek fizetni. Ez a minimálbér alapján van megállapítva, nekem például az összes bruttó bevételem, amelyet mint rokkentnyugger televíziós szerkesztő nyerészkedve kiszámláztam, nem futná. Egyértelmű tehát, hogy mivel egészségileg sem bírom, meg kell szüntetni igen rentábilis, aljas módon nyerészkedő vállalkozásomat. És most jön a 22-es csapdája. A hónap elején még erről senki sem tudott információt adni, teljes káosz volt a "hirtelen, mert igen megkívántam" jellegű törvényekkel kapcsolatban. Azt viszont remekül kitalálták, hogy a vállalkozást - mint korábban - nem lehet 15 napra visszamenőleg megszüntetni, csak tárgynapi dátummal. Mivel nem tartózkodtam gyönyörű hazánkban, melynek demokráciája a demokrácia bölcsőjének aposztrofált athénival vetekszik (ott is voltak szabadok és rabszolgák), előzőleg semmilyen érdemi információt nem lehetett a megfelelő döntéshez szerezni, tehát a mai naptól tudtam vállalkozói tevékenységemet megszüntetni.

    Folytatás...

    old rocker 12 éve 153

  • Vukovár szerb hősét szabadon engedték

    Most volt egy mementó a Kossuth rádióban Vukovárral kapcsolatban: 1200 védő (köztük az azóta meggyilkolt Rózsa Flores) állt harcban a 36 ezres jugoszláv sereggel. A kórházban embertelen körülmények között látták el a sebesülteket; a várost elfoglalva 241 sebesültet és egészségügyi dolgozót evakuáltak a közeli ….. farmra, aminek nevét nem tudtam megjegyezni. Az „evakuálás” címén elhurcoltakat kegyetlenül megkínozták; mára ennek a településnek a neve egybeforrt a borzalom jelentésével. A város 23 ezer házából 17 ezer semmisült meg. A várost ostromló szerb tábornokot a Hágai Bíróság 10 évre ítélte – már emiatt is keserű indulatok forrtak Vukovár és környékén – majd a napokban jó magaviseletére való tekintettel szabadon bocsátották a derék és lovagias hadfit.
    Isten, miután átaludta a fegyverek ropogását, felriadva ismét csodát tett, ne szenvedjen börtönben az a szegény, jóhiszeműen és hazafias érzelmektől eltelve kegyetlenkedő szerb tábornok.

    old rocker 12 éve 3

  • Sabbath, marketing sabbath

    Én komolyan mondom, nem értem az „ember”-nek titulált állatfajt. Ma szombat van. 07.43-kor rákezdtek fakalapáccsal kopácsolni, szerintem valamelyik ablakot szintezhették a panelfelújító program jómunkászemberei. 08.18-kor elkezdett csörögni a vezetékes – a gyerek még aludt (addig). Mire beértem a konyhából, szerintem nyilván ő szúrhatta ki a másik szobában; én két másodperccel lekéstem, hogy felvegyem a „privát hívó” kijelzésű hívást. Ezek a privát hívások szoktak lenni a nagyszerű NASA technológián alapuló lakossági egészségszűrő programra buzdítás, mert azok ezen a héten – ezt is beleszámítva – negyedszer hívtak fel. Alattomos, sunyi szemetek, mert ők ugye letiltják a telefonszám kijelzést. És rezignáltan kunkog nekem, hogy amíg én pihenek, addig ő abban az időben a megélhetéséért dolgozik; ergo teljesen jogos, hogy engem kizárólag bármikor, délutáni szieszta, kora reggel szombat-vasárnap stb. felhívjon. Ha most fel tudtam volna venni, ezer százalék, hogy szó szerint elküldtem volna a 3.14csába. Nem érdekel, hogy nő, nem érdekel, hogy a munkáját végzi, hívja fel munkanap a MÁV Igazgatóságot, hogy a dolgozók részére szervezett egészségszűrő program igénybe vételére van lehetőség, olyan űrhajós technikával, hogy olyat még Gagarin se b@szott. Ha ügyes, mindjárt tud kötni vagy huszonezer emberre üzletet, de ennyi eszük nincs ezeknek az egybites agyú egyszikű véglényeknek, csak annyi, hogy felütöm a telefonkönyvet, oszt hívom sorban a neveket.

    Folytatás...

    old rocker 12 éve 15

  • Jon Lord rákos

    Most kaptam a fiamtól e-mailben... lesújtó hír:

    A Ronnie James Dio levlistára most írta Jon Lord, hogy rákos :(

    -----
    A Message from Jon:
    August 9, 2011
    I would like all my friends, followers, fans and fellow travelers to know that I am fighting cancer and will therefore be taking a break from performing while getting the treatment and cure.

    I shall of course be continuing to write music – in my world it just has to be part of the therapy – and I fully expect to be back in good shape next year.

    God bless and see you soon
    Jon

    old rocker 13 éve 1

  • Egy legendás utódzenekar: a Rainbow

    A Rainbow progresszív korszakának sikere vetekedett a Deep Purple-vel.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Tudástár 13 éve 26

  • A legendás Deep Purple

    Amit alkottak, az örök. Tanítani kellene, mint a klasszikusokat: Mozartot, Debussyt vagy Beethowent.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Tudástár 13 éve 73

  • A korszak, amiben éltem…

    A woodstocki nemzedék: a történelem középső gyerekei.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 13 éve 89

  • Az emberi elme rejtelmei

    Egyszer arról próbálok már televíziós műsort készíteni, mitől függ az, hogy az emberi elme mennyire ítél szubjektíven, illetve mennyire képes valaki a realitás talaján maradni, azaz objektív lenni; egyáltalán, létezik-e abszolút igazság, vagy mindenkinek a maga igaza az igaz, ami viszont megalapozza a világ összes konfrontációját?

    Az amerikai barom lelkész, aki két hete csak megcsinálta a maga kis Korán égetését, - minek következtében egy észak-afganisztáni városban több száz muzulmán megrohant egy ENSZ képviseletet, két embert megöltek, gyújtogattak és romboltak (ma reggel mondták be a hírekben) – azt nyilatkozta, nincs releváns összefüggés az ő cselekedete és a bekövetkezett atrocitás között: a gané afgánoknak csak ürügy volt ehhez a „provokációhoz” a Korán égetés. Mindezt egy lelkész nyilatkozza, akinek az ő jóságos istene azt sugallja, ha egy afgán jobbról pofán vágja, tartsa oda a másik orcáját…

    Az más kérdés, hogy a logika a másik oldalról is azt követelné, konkrétan csak az eszetlen lelkes lelkészt kerestessék meg és valami ponyvaregényes tandumával (az igaz ember járta ösvényt…) a szeme láttára gyújtsák fel az autóját … vagy a könyveit. De hát az emberiség a saját emócióinak hálójában „tajtékzik téveteg”.

    Miért nem szólítja a sok vallásos, fanatikus állatot egyszerre magához az ő istene…? Egész lakhatós, levegős kis bolygó lenne a Föld.

    Folytatás...

    old rocker 13 éve 4

  • Miért is írtam az E52-es két ledjének rejtélyéről?

    Az E52-es topikban található reflektációm, [link] bár később íródott, talán jobban megvilágítja és mindenki számára érthetővé teszi, miért és miről is szól ez a kis szösszenet: [link]

    old rocker 13 éve 0

  • A két led rejtélye

    Miért világít az E52 menü gombja alatt két led?

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 13 éve 45

  • Az Egy szívinfarktus margójára c. írásom igazi története

    Aki esetleg más esetéből szeretne okulni, azoknak ajánlom: a [link]honlapon feldolgoztam Rudas László prof és Ungi Imre főorvos segítségével a saját infarktusom történetét, Karinthy mintájára... (november 30-i adás)
    Nem azért ajánlom megtekintésre, mert rólam szól; hanem azt remélem, aki megnézi, megérti, maga a halál nagyon egyszerű dolog, csak a hozzá vezető út igen göröngyös; mégis, élet vagy halál kérdését csak egy vékony, vörös vonal választja el egymástól. Ha szeptember 18-án rossz döntést hoztam volna, most nem írnék. Legfeljebb rólam mások ... nekrológot.

    old rocker 13 éve 4

  • Egy ex sínhead vallomásai

    Mivel az egyik fórumos társ volt kedves nevezni a VIII. kategóriában a vasutas életemet feldolgozó sorozatot a Logout Díj 2010 -re, viszont még folyamatosan írok hozzá - hiszen a sínek hosszúak - , az egyszerűség kedvéért itt fogom a tartalomjegyzéket megjelentetni.

    1. Szösszenetek vasutas koromból: [link]
    2. További szösszenetek vasutas koromból: [link]
    3. További szilánkok vasutas koromból - hogyan lettem először forgalmista : [link]
    4.Vándorlás a szegedi vasutas világban :[link]
    5. Vándorlásaim következő állomása [link]
    6. A nagy egyenruha átszabás [link]
    7. Újra a szülőváros közelében [link]

    Folytatás...

    old rocker 14 éve 11

  • Életünk nagy meglepetései

    Történet egy született lúzerről, egy filantróp fórumozóról és egy fekete Nokia E52-ről

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 14 éve 45

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.