2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Adj cigit!

    Először is, megpróbálom magamat tűrtőztetni és megpróbálok nem rasszista kifejezéseket...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 250

  • Boldog Új Évet Kívánok!

    Kívánok nektek 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 18

  • PH! Társaság

    Először is, azzal kezdeném, hogy majdnem két éve vagyok itt a PH!-n veletek, önökkel,...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 8

  • Szájműtét...

    Tegnap orvosnál jártam és megműtötték a számat.

    Először is leszögezem, hogy az orvosnő és az asszistensnő is nagyon jófejek voltak. Ugye szemölcseim voltak a szám körül: ajak, áll, toka...stb. Berajzolta egy alkoholos filccel a szám körüli idegeket, hogy el tudja dönteni, hogy injekciót adjon vagy "csak" jegelje. Kiderült, hogy három szúrást fogok kapni, a többit majd jegeli.
    Nos, nem akarok nagyot mondani, de elővett egy 20 ml-es fecskendőt, megtöltötte érzéstelenítővel, és utána a három helyre gyorsan egymás után beadta a 20 ml anyagot. Mondhatom, hogy nem volt valami kellemes. Három szúrás egymás után. Igazából nem is a szúrás fájt, hanem az amikor beengedte az anyagot a számba. Csipet, szúrt, nagyon fájt.
    Aztán azt mondta, hogy ameddig ez hat, addig leszedi a másik szemölcsöket. Elkezdte jegelni valami folyadékkal és elkezdte kapargatni a számről a kis szemeteket. Ezek azért egy kicsit fájtak, de nem annyira mint az injekció.
    Mikor lekapargatta a szemölcsöket, következett az elérzéstelenített rész. Szerncsém volt, mert azok már nem fájtak. Természetesen a műtét után nem lehetett rám ismerni, mert úgy feldagadt a szám az érzéstelenítőtől.
    Mikor kész lettünk azt mondta az orvos, hogy ennyi injekciót (3-at) egy felnőtt nem szokott kibírni, nem értik hogy Én miért bírtam ki. :(

    Most így néz ki a szám:

    Folytatás...

    Makaveli 16 éve 3

  • Jön a Hitman film!

    A csinos 47-es ügynök mindenkit megöl, hogy jobb legyen nekünk, a mi világunknak. A főszerepet...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 29

  • Ezért élünk?

    Tegnap mentem a Nyugati pályaudvar metrómegállójában és megkérdezi tőlem egy velem egyidős...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 17 éve 233

  • Vito, a kiskutya

    Megszületett kb. egy hónapja a papáméknál egy kiskutya, az a neve, hogy Vito. Nagyon aranyos és minden szabad percemet vele tölteném! Kis játékos kutyus, életre termett, nem csak egy nyeszlett kis béna kutus.

    Már a macskákkal is kezd megbarátkozni... (A maga módján...:D)

    A kiskutyus sajnos keverék lesz előre láthatólag, valószínű, hogy puli és tacskó keverék. De semmi baj, mi így is szeretni fogjuk! De biztosan nem lesz csúnya. Már csináltunk is neki kis szép helyecskét ahol jól elvan.

    Szóval az egész család nagyon örül, mert vége lesz kutyája a nagypapának, aki elveszítette a feleségét és mindig nagyon egyedül érzi magát. Végre nem lesz egyedül és biztosan nagyon sokat fog foglalkozni a kiskutyussal. De ez a kutya nem egy kis nyeszlett, elkényeztetett városi eb lesz, amelyik mindig tápot eszik! (Tisztelet a kivételnek!!!) Ez a kutya életétől haláláig szalonnabőrön, kolbászon és egyéb nyalánkságokon fog élni!

    Folytatás...

    Makaveli 17 éve 4

  • Hepatitis-B

    Csütörtökön megkaptam a Hepatitis-B-re való szurit! Nagyon jó volt... Orvoshoz odamegyek (benn a suliban) minden megvizsgál, minden oké, hát akkor gyerünk. Egy-két spricc a bal felkarra.
    Ez is megvan, oké. Erre látom elővesz egy tök dzsuvás fecskendőt, mondom nem kéne sterilizálni vagy újat venni elő? Mondja nem, nem lesz semmi bajod. Én meg elkezdek vele vitatkozni, ha azonnal nem cseréli le én kimegyek és úgy följelentem valahol, hogy csak úgy füstöl!
    Ezek után sikerült neki egy új fecskendőt előkaparnia... Első szúrás, bocsi nem jó helyre ment volna... Jó ez még elmegy. Második szúrás: rosszul sikerült beszúrnia, jól van semmi baj végülis csak egy 4 centis tű, másodjára még jólesett, nem??? Anyád!!! Harmadikra sikerült beadnia normálisan, aztán mikor mentem a következő órára akkor derült ki, hogy egy kezdő tanonc volt... De könyörgöm, akkor miért nincs mellette valaki, aki megmutatja neki, hogy hogyan kell csinálni. Utána osztálytársaimmal már ügyesen elbánt. Azt hallottam egy-kettőjüknek lázuk lett, de ez elvileg a mellékhatása.
    Szóval elég mozgalmas volt ez a Csütörtök. Még mindig zsibbad kicsit a bal karom!

    Üdv.: Maka :)

    Makaveli 17 éve 7

  • Érzem, hogy elkezdődött...

    Érzem, hogy elkezdődött szeptembertől valami, valami új és mégis ugyanaz...
    A metróban álmosítóan égnek a lámpák, mindenki bódult állapotban, kiszállok a szomorú időbe... Előkészítők, valami mégis más, mint 8 évvel ezelőtt.
    Gondterheltebb az ember. Hiába sorolom magamban: "A bölcsek azt mondták akkor kell a hídon átmenni, amikor odaértél..." . Mégis félek valamitől, amit még nem is tudom, hogy mi. Számomra egy ismeretlen. Egy félelmetes ismeretlen, amit a tanárok is magyaráznak minden órán. Próbálnak ijesztgetni, hogy eljön érted ez az ismeretlen alak, és nem tudsz ellenne semmit se tenni. És igazuk van, tényleg eljön egyszer és semmit nem tudsz ez ellene tenni.
    Fel tudsz ellene szerelkezni különböző matek és nyelvtan példákkal - ezek lesznek a fegyvereid. Semmi más védelmi eszközöd nincsen. És mikor majd meglátod ezt az ismeretlent, hirtelen bepánikolsz, első feladat amit nem fogsz érteni, elkezd az éned őrjöngeni, hogy miért nem, miért nem... És feladod, VAGY NEM!!! Előveszed a fegyvereid és elkezded ütni-vágni az ismeretlent, és csak rajtad múlik, hogy úgy megvered, hogy belehal, vagy csak annyira, hogy egy-két lila folt lesz rajta.

    Folytatás...

    Makaveli 17 éve 0

  • Limitált széria???

    Egyik nap elgondolkodtam, hogy mi is az a limitált széria...
    Tulajdonképpen minden könyvnek és minden autónak, stb. egyszer megáll a gyártása...
    Tehát ha én veszek egy könyvet akkor az is a limitált szériából való. Csak vannak extrém kifejezések, hogy csak száz van belőle Magyarországon, stb.
    Lehet, hogy jobban hangzik, meg menőbb ha az ember egy limitált szériából vesz valamit. De tulajdonképpen akkor minden tárgy egy limitált szériából való. Nem?

    Makaveli 17 éve 1

  • BVSC - Asztalitenisz

    Elmentem életem első "komolyabb" asztalitenisz edzésére, hát nagyon tetszett.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 17 éve 16

  • BKV, és a szelektív hulladékgyűjtés...

    Azért gondoltam, hogy ezt a címet adom az írásomnak, mert teljesen fölöslegesnek találtam,...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 17 éve 14

  • Bénázásom...

    Szeptember 4. (születésnap) Emberi hülyeség Part One: Egy teljesen hülye ötlet jutott...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 17 éve 4

  • Az iPhone ehhez képest semmi!

    Az HTC hivatalosan is bemutatta a mindentudó GPS-képes PDA-telefonját, a korábban Kaiser...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 17 éve 64

  • Egy kis motorozás a joystickkal

    Mivel nagy motorozási szenvedélyem van ezért vettem egy ''crossmotor verseny'' játékot.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 17 éve 1

  • Magyarország - Olaszország 3-1 (Mivan?)

    Mintha nem láttam volna erről szóló írást, és ezen csodálkozok is. Tán senkit sem érdekel, hogy mit tett a mi kis hazánk a világbajnokkal? Nekem kicsit hihetetlennek tűnik, ezért is írok róla.
    Nem vagyok fociszakértő, de mikor lefeküdtem aludni azt mondtam magamban nyerni fog a magyar válogatott és nyert! Szerintem eléggé hihetetlen, csak azért is mert a világbajnokok ellen nyertünk. Sok ember azt mondja, hogy világbajnokok vagyunk! De szerintem egy jó formában lévő Máltát nem bírnánk legyőzni. Ezért is furcsa volt ez a győzelem. Láttam az összefoglalót, hogy tényleg jól játszottak a srácok, de ennyire? Vagy csak az olaszok nem voltak formában. Az első gólunk után kicsit összeroskadt a védelmük.
    Nem olaszokhoz méltó futballt játszottak, ennyi az egész! Kicsit olyan érzésem van mintha bunda lett volna, de ezután azon gondolkodok el, hogy mit tudtak adni a magyarok ezeknek a marha gazdag embereknek, gondoljunk csak Gattuso-ra, vagy Cannavaro-ra stb.
    Tán egy kis erőspaprikát amitől olyan hasmenés jött rájuk, hogy meccs előtt kiürítették az erejüket?
    Mind1 sokan azt mondják, hogy ne veszekedjen Magyarország, csituljanak el a viták az ország felett és legyen békesség, mindössze azért mert nyertünk Olaszország ellen. Hurrá!
    Amúgy az edző munkája viszont értékelhető, hogy megpróbál kicsi fiatalságot belevinni a magyar válogatottba.

    [link]

    Folytatás...

    Makaveli 17 éve 24

  • Egy teljesen nyugodalmas hét vidéken

    Egy hétig azért nem fárasztottam a PROHARDVER! rendszerét, mert kicsit kipihentem magam...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 17 éve 18

  • Nyaralás

    Hát igen, mint minden évben megint eljött az amikor nyaralni voltunk. 2 hetet töltöttünk...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 17 éve 2

  • Iskola...

    Csak azért írom ezt a kis szöveget mert úgy érzem, hogy kell a bíztatás így augusztusban...
    Hát egy valamit szeretnék közölni mindekivel, hogy én mindenkinek osztom a véleményét az iskolával kapcsolatban. Nem titok 14 éves vagyok és most megyek 8-ik osztályba. Mindenki mondja, hogy hülyék a tanárok stb. de ez mindennapi, azért mert rossz jegyet kapott nem a tanár hibája.
    Én egyvalamit szeretnék mondani, hogyha utálsz otthon tanulni akkor az órán maximálisan figyelj! Én pl. nem akarok dicsekedni de 7-ik év végén is példás 5-ös voltam és nem vagyok stréber, csúnyán beszélek, nem tanulok itthon csak beleolvasok a könyvbe, viszont az órán maximálisan figyelek. A tananyak 85 %-át az órán átadják a tanárok a diákoknak, ha otthon csak belenézel a könyvbe 90-92%-os tudásod van ami elég egy 5-ös alá-ra egy rossz tanárnál is. Mindig mondták barátok, unokatestvéreim,(mert ugye 6-ikban is színjeles voltam) hogy majd meglátjuk a 7-et, merthogy az a legnehezebb.
    És tényleg nehéz volt! De nagyon nagyon nehéz volt, de ha az ember akarja bármit elérhet az életben. Ezt mondom én 14 évesen egy fiatal südőmalac, dehát amit én akartam azt meg is tudtam csinálni! Egy kis akarat és fegyelem kell hozzá!

    Makaveli 17 éve 5

  • Asztalitenisz - egyéni sportág

    Asztalitenisz - egyéni sportág

    Mondjuk táborban forgózás közben ismerkedett meg egy helyes lánnyal, vagy fiúval, de a lényeg, hogy volt már ping-pong ütő a kezében és látott már ping-pong asztalt. Az asztalitenisz hasonló cipőben jár a tollaslabdával. Hobbi szinten az emberek nagy része szereti, de ha a sportértékéről esik szó, akkor lenézik. Pedig versenyzői szinten asztaliteniszezni komoly próbatétel,rendkívüli munkabírást igényel.
    Szóval van egyfajta negatív megítélése ennek a sportnak. Persze nem kell mindenkinek azt tudnia az asztaliteniszről, amit a sportot művelők tudnak. Szerencsére csak a labdarúgáshoz ért mindenki ezen a földön.
    A televízióban nagyon kevés asztalitenisz közvetítés látható, mert a nagyközönség túlságosan gyorsnak, és követhetetlennek tartja a látottakat. Magyarán élvezhetetlennek. Az igazat megvallva, laikus szemnek biztos, hogy nehéz követni az asztalnál történteket. Az emberek nagy része a labda útját próbálja követni, ami hiba. Korunk asztalitenisze rendkívül felgyorsult, főleg a ''kínai ping-pong''.Az európaiak hosszan, hátulról játszanak, többször ''dobálnak'', ami jól látható, ráadásul roppant látványos. De a kínaiak ott maradnak az asztalnál és pokoli sebességgel osztják a labdád mind tenyeres, mind fonák oldalról. Asztalbiztonságuk szinte emberfeletti.

    Folytatás...

    Makaveli 17 éve 1

  • Kosárlabda - csapatsportág

    Kosárlabda - csapatsportág A Honvédba eléggé gyilkos edzéseim voltak, maga az edzővel...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 17 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.