2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

PH! Társaság

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Először is, azzal kezdeném, hogy majdnem két éve vagyok itt a PH!-n veletek, önökkel,...

[ ÚJ TESZT ]

Először is, azzal kezdeném, hogy majdnem két éve vagyok itt a PH!-n veletek, önökkel, mindenkivel.

Egyszerűen hihetetlen élmény az, ha este kikapcsolom a gépet úgy fekszem le, hogy mindent meg tudtam kérdezni, mindenre kaptam választ, ha esetleg nem kaptam, majd holnap kapok. Jó érzés uralkodik el rajtam, mikor látom, hogy segítünk egymáson. Mikor vevőket ajánlunk, mikor tapasztalatokat cserélünk, mikor veszekszünk.

Amikor veszekszünk, akkor is csak módjával, persze a kivétel szentesíti a szabályt. Az elmúlt héten is volt egy kis összekoccanás, azt hiszem lúzer és még valaki között. A topik ideiglenesen be is lett zárva. A PH! Ring topicot is használhatták volna a szóharcra, de nem tették. Elintézték a PH!olitikában, sokak örömére... (Vagy nem örömére).

Biztos jók lehetnek a PH! találkozók, de sajnos a szüleim tuti nem engednének el. Különben is, ha jó az emberítélő képpeséged, akkor le tudod szűrni, hogy kik a jobb természetű emberek, és kik nem, kivel nem kell barátkozni. Személyesen lefogadom, hogy már találkoztam egy 1000 PH!-sal de arcról nem tudom őket beazonosítani. Mert nem látom őket a PH!-n.

Kérdezhetitek, hogy akkor tulajdonképpen honnan is ez a cím? Onnan, ha belegondolunk, ha problémánk van összetartunk. Bajban segítünk egymásban, kérdésekre felelünk, a feleleteket megköszönjük, esetleg segítünk a másiknak is, ha jobb természetűek vagyunk.
Ha látom, hogy helyesírási hibák vannak, persze mindenki felhorkant, hát hogy képzeled, meg ilyenek, sokak közt én is... De ha valaki nem évekig ehhez a nagyszerű társasághoz akart tartozni, hanem csak a Google-ról talált meg minket, mint fórumot, akkor ez érthető is. Regisztrál, belép, kérdez, megköszön, viszlát. Többet nem is hallunk róla, csak esetleges következő kérdés esetén.

Tulajdonképpen miért szeretem ezt a társaságot?
- nagy részük megbízható
- kedves
- segítőkész
- szókimondó (Ez szerintem nagyon fontos!)
- tisztelettudó

Köszönöm az eddig eltöltött időt a PH!-soknak, és készüljetek fel rá, hogy további unalmas írásokat fogtok kapni tőlem!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.