2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Igazabol szerelem magyar modra 2.

    Szeretnem leszogezni, hogy a tortenet itt-ott kitalalt, szinezett csoda. Nem varok megertest, de sardobalast sem, hiszen nem ismertek es nem tudhatjaok, hogy mi igaz, es mi kitalalt ebben a kis szosszenetben. Koszonom.

    Eljott a masnap. Fizikailag voltam rosszul a tudattol, hogy olyan 11 korul majd megjon Dan es hogyan fogjuk kezelni a helyzetet.
    Eljott a pillanat, epp kint tekeresztem a konyhaban, mikor egyszercsak szembentalaltam magam vele. A szokasosnal halkabban, de ugyanazzal a lendulettel koszont ram:
    -Hello, Kiscica!
    -Szia - Mondtam sietve szeles vigyorral es elgaloppoltam vissza a helyemre. Orakig nem voltam hajlando elokerulni, mert akarhanyszor kimentem, nem birtam allni a tekintetet, es a mosolyat se. Folyamatosan azt ereztuk, hogy legszivesebben elbujnank valahova es csak csokoloznank. Delutan aztan megint bent kellett maradnom. Mikor mar kevesebben voltak, o pedig epp a konyhat rakta rendbe, elkezdtem visszapakolni az elmosott cuccokat a helyere. Persze a szuk helyek miatt allandoan utban voltunk egymasnak, aminek orultunk, mert igy feltunes nelkul lehetett gyenged erinteseket valtani. Fel hatkor vegeztunk, en hamarabb atoltoztem, bementem a fonok irodajaba, kitoltottem a papirokat, aztan megvartam. Kivetelesen a hatso ajton mentunk ki, mert az ebedloben egy halotti tort tartottak.

    Folytatás...

    hengerPHanda 11 éve 28

  • Igazabol szerelem magyar modra

    Szeretnem leszogezni, hogy a tortenet itt-ott kitalalt, szinezett csoda. Nem varok megertest, de sardobalast sem, hiszen nem ismertek es nem tudhatjaok, hogy mi igaz, es mi kitalalt ebben a kis szosszenetben. Koszonom.

    Dan finoman kisimitotta az arcombol a hajamat.
    -Hazas vagyok, ez nekunk bonyolult lenne - lassan visszaveszi a kezet es elorenez.
    -Ezek mellett meg kollegak is.
    -Igen, nem helyes. Neked egy szingli pasira van szukseged.
    Kicsit megszakad a beszelgetes, ranezek, probalom sajat magamat is meggyozni, hogy nem helyes, ami a kocsi legkoret is megtolti.
    -Jelen pillanatban senkire nincs szuksegem, jo egyedul. Azt csinalom, amit akarok, oda megyek, ahova akarok, es az angolom sem az igazi meg.
    Mosolyog, rateszi a kezet a terdemre, simogat.
    -Te egy uriember vagy - felelem a simogatasra, nem kapom el a labam, hagyom, hogy mindketten elvezhessuk a pillanatot.
    -Miert? - Kerdezi kisse meglepodve - Jofiu vagyok - Mosolyra huzodik a szaja, a szivem megdobban.
    -Nem, te nem jofiu vagy, hanem uriember, a ketto nem ugyanaz. A legtobb ficko visszaelt volna a mai lehetoseggel. Egy oltozoben voltunk, csak ketten az egesz helyen. Nem eltel vissza a helyzettel, pedig minden lehetoseg adott volt... de megfordult a fejedben - elmosolyodom, mert o is tudja, ugyanarra gondolunk.

    Folytatás...

    hengerPHanda 11 éve 25

  • Kordbársony, trapéz szárú farmer kerestetik! :)

    Tisztel hölgyeim és Uraim! :)

    Akár köztetek, akár a neten, ha valaki belefutott eladó kordbársony, trapéz szárú (lehetőleg sötétbarna) férfi nadrágba, attól nagy valószínűséggel megvásárolnám. Pontos méretet nem tudok, a lényeg, hogy minél retróbb legyen. :) Sajnos nem találtunk sehol megfelelőt, kerestük égen, kerestük földön, kerestük a Hádában, de sajnos sehol. Ha valaki emlékszik Bozontra, akkor tudja milyen gatyó kéne nekem. Idén volt szerencsénk színházba is elmenni, ahol Ganxsta Zolee nadrágja tetszett meg nekünk, szóval esetleg ilyesmi is érdekelne, természetesen nagy trapézzal, mustársárgában. :)

    Remélem érthető, várom a jelentkezéseket, igazán fontos lenne ez most nekem! Köszönöm szépen előre is :)

    hengerPHanda 12 éve 12

  • A fény a szemekben...

    Ahogy fekszem az ágyban, nézegetem valamelyik blog képeit, feltűnik valami... Sztárok akkor és most a címe. Lenyűgözőek a képek, de... mindegyik ember szeméből kihunyt a fény, ami a régi fotókon látszik...

    Azt hiszem öregszünk és kopunk, mindannyiunk szeméből kialszik a fény és egy idő után az "ég veled"-et is könnyebb kimondani.

    Nem hülyeség... Csak ne fájna annyira bevallani, hogy valami legbelül meghalt...

    hengerPHanda 13 éve

  • Jogászt keresek! Sürgős lenne

    Kedves fórumtársaim!

    Jogászt, ügyvédet, vagy egyéb, törvénykezésben jártas hölgyet vagy urat keresnék sürgősen. A probléma számomra súlyos, minél hamarabbi megoldást szeretnék rá találni. Fizetni sajnos nem tudok a tanácsért. Privátban leírnám a történetem, és a továbbiakat (akár egy személyes találkozó megbeszélése) természetesen ott lefolytatnánk.

    Előre is köszönöm a segítséget!

    hengerPHanda 13 éve 9

  • Szemétjó kávé

    A mézescuccos verziót Geri barátom figyelmébe ajánlom, ígérem egyzer sort kerítünk rá. :)

    Egyszer régen, egy messzi messzi kerületben, a Nagybátyám, Joci mutatta meg ezt a receptet, bár ő nem csicsázta tele mézzel, meg borssal, az már csak a mi agyszüleményünk ABE-bel. Fogyasszátok egészséggel és várjuk a véleményeket. :)

    Katt a képre

    ABE kávéja

    hengerPHanda 13 éve 30

  • Az elhagyatott parkolószint

    A búcsúzásnál megkérdezte, nem fogok-e félni. Azt mondtam nem, nagylány vagyok már, nem hiszek az elhagyatott parkolószint baltás gyilkosos sztorijaiban. Dolga van, várnom kell.
    Most mégis félek. A szél, a légkondi és az utca zajainak monoton zúgása, az üres parkolóhelyek félelmetessé teszik ezt a placcot. Néha előkerül egy-egy ember, autó, de azon kívül semmi. Az előbb furcsa fazon tűnt fel. Fütyörészett, majd eltűnt, és fura, csattogó hangokat hallottam. Talán túl élénk a fantáziám.

    [folyt.köv]

    hengerPHanda 13 éve 18

  • Mancstörés ala PHandika

    Történt egyszer réges rég... hát nem tudom belebonyolódjak-e.... :D
    Szinte mindenki azt mondja, nem túl hihető a sztori, hogy hogyan is sikerült eltörnöm a kezem egy szép, június 14-i reggelen... A párom szerint az lenne a legjobb, ha azt mondanám, cápa támadás áldozata lettem a Balatonban. Nah persze... :) A történet azért furcsa, mert velem mindig történik valami. Kb. két héttel a kéztörés előtt a bal hüvelykujjamból majdnem levágtam egy darabot. Érdekes... mindig a bal kezem az áldozat...

    Szóval az egész úgy kezdődött, hogy június 14-én ugyanúgy mentem a munkába, mint máskor, csak kicsit rohantam, mert késésben voltam. Jött a 3-as villamos, pont zöldet kapott és csukta be az ajtót, mikor nyúltam a balossal a kis vaskapaszkodó felé, amire rácsukódott az ajtó és valószínűleg visszahajlította az ujjam, aminek egy akkora reccsenés lett az eredménye, hogy szinte mindenki hallotta a villamoson. Nagy nehezen rábeszéltek, hogy ne menjek dolgozni, hanem nézessem meg, mert túl nagy volt a hangja és igen furcsa szögben lóg a gyűrűs ujjam. A főnököm nem akarta elhinni, mert állítólag nevetve hívtam fel... nem emlékszem ilyesmire, elhatárolódom. :) Nem is ez a lényeg, hanem, hogy saját lábon bebattyogtam, röpke 4 órás várakozás után tudtam meg, hogy ezt bizony műteni kell, mert rotációs törésem van.

    Folytatás...

    hengerPHanda 13 éve 33

  • Vatta fíling :)

    Szóval ahogy egy másik bejegyzésben ígértem, íme a kis videó a medvetávoltartó vonal kereséséről, zacskós kakaó elemzéséről, és még sokminden másról. Fogadjátok szeretettel Tőlünk, Nektek :)

    hengerPHanda 13 éve 116

  • Udvarlás ala ABE... :)

    Úgy gondolom, hogy a hosszú vonatút egy kicsit megárthatott a drágának. Meghitebbnél meghittebb pillanatoknak lehettem a részese, pont olyan volt, mint egy éve, mikor is megszólalt:

    "Kívánlak, mint peronoszos szőlő a permetezést vagy mint járókeretes mama az alacsonypadlós buszt."

    Szóval ahogy a mellékelt ábra mutatja, igencsak kívánatos lehetek ABE számára, ha ilyen szépen kifejezte magát. :DDD

    hengerPHanda 13 éve 28

  • Lázasan várom a szülinapomat... :)

    Csütörtök óta beteg vagyok, de a fenéért sem tudtam belázosdni, ami előnyt jelentett volna, mert általában az a tapasztalatom, hogy ha lázas vagyok, hamarabb gyógyulok. Most lázas vagyok. Péntek este óta szedem a gyógyszerkémet, iszom a teácskámat literszám szorgalmasan, de szinte semmi érdemleges javulás.

    Ezt a kis topicot azért nyitnám, hogy a segítségeteket kérjem. Ti mitől szoktatok jobban lenni? Esetleg fulladás ellen valami vény nélküli vagy Nagyanyáink idejéből? :) Előre is hálás köszönetem :)

    hengerPHanda 13 éve 91

  • Before-After és tetoválásvasaim/tetoválásvasak

    Történt egyszer, hogy egy szerencsés véletlen folytán megtudtam, van egy Unokabátyám, aki nem mellesleg tetoválásokkal foglalkozik! :) Nosza, több se kellett, felkerestem, megnéztem a munkáit és 24 év nélkülözés után egymásra találtunk. Nagyon megtaláltuk a közös hangot, barátnőm szerint pedig le se tagadhatnám :) Két tetoválást csinált nekem szombaton, de amint lehet, frissítem a bejegyzést. A munkái természetesen megtekinthetők, illetve, ha kérdés merülne fel tetoválással kapcsolatban, nálam nyugodtan lehet jelentkezni privátban (ez itt a reklám helye volt :DDD). Én csak ajánlani tudom, láttam a munkáit, nekem is van, sőt... mostmár barátnőm is gazdagabb lett egy tetoválással :)

    Most pedig jöjjön a lényeg:

    Előtte

    Utána

    hengerPHanda 13 éve 50

  • Mit hozott 2010, avagy Művnőnek ajánlom :) (Frissítve)

    Ismét kattan az öngyújtó, rossz szokás, de mikor mesélek, mindig jólesik egy bögre meleg kakaó és a cigi... és most pedig mesélni fogok.
    Kicsit visszarepülök az időben, kezdem talán ott, hogy nagyon rosszul indult az évem. December 24-én dobtam ki az akkori barátomat, utólag azt mondom teljes joggal, megérdemelte, a részletekre nem térnék ki. Természetesen akkor ezt még nem tudtam, és minden napom egy őrült túlélés volt, harc önmagammal és vele is. Szépen lassan kilábaltam a depresszióból és eljött a szülinapom is. Semmi mást nem akartam, csak boldog lenni, egyedül. Egyik barátnőmmel elhatároztuk, hogy most aztán adunk az élvezeteknek és nagyon-nagyon megünnepeljük az eseményt, hogy ismét öregebb lettem. Bele is csaptunk a lecsóba, valamikor kora este elmentem Csepelre, ott kis készülődés barátnőm részéről, majd irány autóval a Hajógyári sziget, ott is a Pink volt a cél. Útközben megalapoztam a hangulatom egy fél (nah jó... 1/3 üveg :DDD ) Hubertus-szal, amivel nem lett volna baj, ha eszek is valamit napközben. Mire megérkeztünk, már csak segítséggel tudtam kivánszorogni a kocsiból, az út meg csúszott, de ott volt támasznak a barátnőm, így nem féltem. Carpe Noctem, bementünk a zipariegysébe bele, ott még kis rosszullét, egyebek (nem részletezném), majd hazavittek kocsival inkább békávézás helyett. Aznap határoztam el, hogy nekem senki nem kell. Megvagyok egyedül is, szeretem ezt az állapotot, a magam ura vagyok.

    Folytatás...

    hengerPHanda 13 éve 69

  • Ellopták a barátnőm kiskutyáját! Segítsetek!

    Az üzenet, amit kaptam, zuglóból lopták el:

    Segíts, mindegy hogyan :) :(

    Tegnap este sétáltatás közben(!) ellopták a képeken látható kiskutyát. A rendőrségen már megtettük a feljelentést.

    Fajtája: Biewer Yorki
    Kora: nagyjából 18hó
    Neme: ivartalanított kan
    Oltási igazolvány száma: 546018
    Regisztrált neve: Szotyi; Hívónév: Mazsola
    Különös ismertetőjele: fajtájához képest hosszú test, aránytalanul nagy fülek.
    Törzskönyvvel nem rendelkezik
    Lakóhely: XIV.ker. Csertő u. 18-20.

    A kiskutya chippel rendelkezik, melynek száma: 985154000104868

    A szőre most épp rövidre van nyírva, amolyan "Yorkisan".

    Gyógyszeres kezelés alatt áll, mert kennelköhögést állapítottak meg nála. Ha valaki látja, hall róla, tud róla valamit, akármit, értesítsen minket az alábbi telefonszámok valamelyikén:

    061/220-3057 Végh lakás
    0630/725-6780 Kesztyűs Rita

    Előre is mindenkinek nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!

    Folytatás...

    hengerPHanda 13 éve 21

  • 20 perces Menyasszonyságom... :)

    Tegnap Öcsém szalagavatója volt, amin a legjobb barátjával (aki egy lány :) ) keringőzött. A Hugi este végén odaadta a ruhát, hogy ne kelljen cipelnie ide-oda, hanem vigyük haza mi és majd átjön érte. Persze rögtön kaptam az alkalmon és megkérdeztem, hogy felpróbálhatom-e. A válasz igen volt és mint utóbb kiderült, a sógornője menyasszonyi ruhájában billegtem. Kövezzetek meg, de életemben először gyönyörűnek láttam magam. :) Kb. 20 percig igazi menyasszonynak éreztem magam :B Szóval nem volt esküvő, csak kíváncsiskodtam... Szokás szerint :P

    Íme a képekből:

    hengerPHanda 13 éve 70

  • Honnan tudhatod, hogy koffeinfüggő vagy?

    Ímhol álljon itt egy bejegyzés a koffeinhez. :) Állítólag amúgy is függő vagyok.. :D

    1. Nyitott szemmel alszol.
    2. Nem használod az automata időzítőt, mégis lefényképezed magadat 15 méter távolságból.
    3. Az instant kávé elkészítése szerinted túl sokáig tart.
    4. A kávésbögréden levő kép a kávésbögrédet ábrázolja.
    5. A sípályán felfelé siklasz.
    6. Még azelőtt ajtót nyitsz, hogy látogatód kopoghatna.
    7. Az orvos csak tudományos számológéppel tudja kiszámolni a pulzusodat.
    8. A mozgásérzékelők rövidzárlatot kapnak tőled.
    9. Idegrángásaidat a Richter-skálán mérik.
    10. Filmeket csak többszörös sebességgel előretekerve tudsz megnézni.
    11. Percenként hatvan szót gépelsz le a lábaddal.
    12. Hivatalos koktélmixer lett a kezeidből.
    13. Csak földrengések alatt állsz mozdulatlanul.
    14. Te üldözöd a kutyád farkát.
    15. Nyitott szemmel tüsszentesz.
    16. Protkódat éjszakára kávéba áztatod.
    17. Megbüntetnek gyorshajtásért parkolás közben.
    18. Az elektromos futópadon elkocogosz fél órát, mielőtt észrevennéd, hogy nincs bekapcsolva.
    19. Elfelejted kicsomagolni a csokit, mielőtt megennéd.
    20. Fogaiddal őrlöd meg saját kávébabodat.

    Folytatás...

    hengerPHanda 13 éve 11

  • Rémálmok

    Rémálom... Mindenkinek mást jelent ez a szó. Van, aki ilyenkor zombik, egyéb lények elől menekül, vagy embert öl, esetleg egy szeretett személyt veszíti el ilyen-olyan formában álmában, ami megrázza reggelre. Gyors és riadt az ébredés, de édes a felismerés, hogy csak álom volt. Ebbe a morzsába kapaszkodik. Csak álom volt...
    Neked volt már rémálmod vagy olyan, ami nyomasztott reggelre? Mit álmodtál?

    Kívancsi vagyok, kinek mit jelent ez a szó.

    hengerPHanda 13 éve 5

  • Alkoholisták Himnuszai :)

    Ismét zenés bejegyzés következik... :DDD

    "A sör, a bor, a pálinka, csússzon le a torkunkba!" :DDD

    Zorall - Lökd ide a sört
    Magna Cum Laude - Pálinka Dal
    Zoral l- Ma még nem ittunk semmit
    Junkies - Alkohol
    Aljas Kúszóbab - Hawaii Kannásbor
    Hooligans - Nőben a boldogság

    És mikor az ember kibulizta magát...:
    Ossian - Másnapos dal

    Fogyasszátok Egészséggel :P

    hengerPHanda 14 éve 19

  • Jackass 3D... Aaaaaahhhh... Uhhhhh

    Jön! Jön! Jön! De a Magyar mozikba mikor? Aki tud róla valamit, kérem írja meg. :) Imádom! :)

    Íme a trailer:

    hengerPHanda 14 éve 42

  • Fekete Lepke

    A zene a képre kattintva elérhető

    ( Kowalsky meg a Vega- Primasz Grimasz)

    Refr.
    Ha mást nem is, de jól tudom hogy milyen fent és hogy milyen lenn,
    Az ég kék de a zöldet is kedvelem-mert bármeddig elmegyek,
    Ezt jól tudod mert voltál néha kicsit fent és hát nagyon lenn,
    Ha mást nem is de élvezed,hogy élheted
    Mert ez az életed...

    Soha nem az a kérdés hogy kinek van igaza
    Neked is ugyanaz, egy test amiben vagy és Te is ugyanabban hiszel...
    Örülsz hogy élsz és hogy ez sohase múljon el,
    Ugyanazok vagyunk Te és én, amire gondolok az csupán vélemény
    Hiszen az igazság az olyan mint egy fekete lepke, amit keresel a sötétben...

    Én csak élem az életem
    És pont úgy tudom ahogy Te hogy elégkomoly a tét,
    Én csak élem az életem
    Igen, a szívedben a motort ahogy dobog a gép
    Én csak élem az életem
    Igen, a szemedben a tüzet ahogy mosolyogsz rám
    De én csak hajtom a fekete lepkét és tudom hogy valahol utolér...

    Refr.

    Folytatás...

    hengerPHanda 14 éve 6

  • 10 perc...

    10 perc a munkaidő végéig: Örökkévalóság...
    10 perc az ágyban pihengetve a párommal reggel: Egy pillanat...

    Miért nem lehet fordítva? :(

    hengerPHanda 14 éve 15

  • örök élet ingyé...

    Aztat mondta egy fickó az Örsön, hogy nem kell elmennem Jeruzsálembe, mer' már itt az Örsön is kapok örök életet... Hát nem nagyszerű? Akkor már viszek majd a Nagyimnak is, meg adok mindenkinek, akit szeretek :)

    Abe-től pedig, ugyan örök életet nem, de egy csokor kerti virágot kaptam :) Az összes lány engem néz és irígykedik... :P Ugye nem vagyok mocsok, ha élvezem a helyzetet? :DDD

    hengerPHanda 14 éve 15

  • Gondolatok hazafelé avagy bemutatkozás kicsit másképp

    Állok a metró kijáratánál, mint egy faszent. Utálok búcsúzni, tudom, hogy megint eltelik egy kis idő mire újra láthatom. Nem sok, csak pár nap, de mégis... egy nyár alatt hozzászoktam, hogy szinte minden nap látom, a szuszogására alszom el... arra, hogy simogat és puszit nyom a vállamra.
    Addig ácsorgok és integetek, amíg el nem tűnik a sarkon az újonnan szerzett csodajárgányával. A mozgólépcsőn felhívom Anyut, gyors egyeztetés, majd lerakom a telefont. Hirtelen eszembe jut az első randink, a nyaralás, a közös emlékek... a szobafestés, a csellengések. Soha nem gondoltam volna azt, hogy lesz egyszer egy fiú, aki miatt bérletet veszek, hogy könyebben elmehessek hozzá, meg kirándulhassunk, akinek hiányzik a szuszogása és a piszkálódása, ha nincs velem. Sallangnak tűnik, pedig nem az. Átestem pár csalódáson és ugyan nem vakon, de újra tudok bízni. Temetek egy rossz múltat, de élek egy szebb jelenben és hiszek egy még szebb jövőben. Látom a fényt az alagút végén (de miért dudál?:DDD), talán egyszer ki is jutok, de hosszú az út.

    Folytatás...

    hengerPHanda 14 éve 16

  • Non Stop!

    Részemről ők a befutók... Nagyon odatették magukat!

    hengerPHanda 14 éve 7

  • cím nélkül

    Csend van... Csak az öngyújtó kattanása és a billentyűzet kopogása hallatszik az eső csepergése mellett. Még csak fél hét van, de már most rettegek egy kicsit.
    Elgondolkozom azon, hogy mit is jelent az élet, mit jelent az, hogy van két lábam, van két kezem és tudom is használni őket.
    A Nagymamám idestova 3,5 hónapja kórházban van, még nyár elején került be ismeretlen eredetű rosszulléttel, összeomlott a keringése, napokig, hetekig vizsgálták, mire kiderült, hogy többszörös szívinfraktusa volt, amit lábon hordott ki, de ezt elcsípték. Jött a műtét, kicserélték a két rossz koszorúeret, de még aznap este bevérzése volt a szívénél, így újra felnyitották. A műtét sikeres volt és életmentő. Nem sokkal később kiderült, hogy a lábában is van elzáródás, azt is sürgősen operálni kell, különben a lábába kerülhet. Újabb siker a dokiknak, újabb plusz hetek a Maminak, újabb életmentő műtét. Eddig sem volt 100%-os a Nagyi működése a többszörös stroke-okbók adódóan, de legalább önellátó volt. Jött-ment a lakásban, vacsit csinált, olykor főzött és örökké mosolygott.

    Folytatás...

    hengerPHanda 14 éve 29

  • Gumicsizmás Kandúr :D

    Safikám szívem egészségügyi okokból kozmetikusnál volt, meg lett nyírva és meg is manikűrözték... Anyu azt mondta kedden, mikor hazajöttünk, hogy ne röhögjem ki. Ez nem jött be, hangosan szakadtam szegénykémen, mire ő elszégyellte magát és leszegett fejjel gubbasztott az asztal alatt legalább öt percig, majd megbékélt és jött dorombolni. :)
    Azóta egyre jobban tetszik, minden nyáron ilyen sérója lesz, hogy komfortosabb legyen neki :)

    Íme:

    hengerPHanda 14 éve 28

  • Instant szemöldökszedés

    Szeretem a hülye ötleteimet. Van bennük valami gyermeki báj és nagy fokú naivitás. Elhatároztam, hogy megérdemlem a félévenként szépségkúrát ala PHandika, minek is fizessek, ha itthon is meg tudom csinálni, ugye...
    Megvettem a kellékeket, hideg gyanta arcra, benne törlőkendő, plusz nivea, ha gond lenne, mert arra mindig pozitívan reagál a bőröm. Szóval 11-kor keltem, kicsi szöszölés, miegymás a konyhában, kávéfőzés, koffein arcba be röpke 45 perc alatt, ezalatt lelkileg felkészülés a gyantás szemöldökszedésre. Egyszer szedtem ki csipesszel a szemöldökömet, azóta soha többet, mert kb úgy néztem ki, mint valami elcseszerintett manga két kis odabiggyesztett szőrpamaccsal (a végét nagyon kiszedtem és csak az orrom felöli részen maradt szemöldök).
    Szóval behoztam a kistükröt, niveát, két csipeszt, leültem a gép elé, mert itt jók a fények, meg van logout és hajrá. Az eleve kis gyantacsíkokat még gyorsan négy felé vágtam és úgy szedegettem szét, raktam fel az arcomra, rásimítottam, nagy levegővétel, bőr kifeszít, másik kézzel csík vége megfog és zutty... meghúztam. Kész tornamutatvány volt a dolog, mert jobb kezes vagyok, így a bal szemöldökmén kissé nyakatekert módon kellett megoldanom a feladatot, de sikerült. Az eredmény fenomenális volt, elsőre kijött minden, aminek ki kellett jönnie.

    Folytatás...

    hengerPHanda 14 éve 4

  • A Magyar Dal Napja

    2007 nyarán, a Sziget -1. napján különös élményben lehetett részünk. Presser Gábor gondolt egyet, de akkor talán még nem tudta mit is indított útjára. Idén harmadik alkalommal rendezik meg a Magyar Dal napját a lelkes közönségnek, de immár ősszel, több helyszínen és sok színes programmal.

    Forrás:[link]

    A fellépők között találhatunk tehetségkutatósat, régóta éneklőset, moderneset, külföldi hangzásosat, dépdalosat, rockosat, mulatósat és még nagyon nagyon sokfélét :)
    Az idei nem tudom még milyen lesz, de Presser pici ezt nyilatkozta a Magyar Dal Napjáról:

    "Azt gondoltam, hogy a mindent elárasztó importzene árnyékából legalább évente egy napra egy kis fényt koldulhatunk a saját értékeink megvilágításához. Hogy áldozzunk egy kis figyelmet a hagyományainknak - mert sokféle van - és a sok megszületett, de a közönség előtt szinte ismeretlen, hiába megírt új műnek, és az ezeket megalkotó új tehetségeknek. Egynapos ünnepre gondoltam, amely nekünk és rólunk szól, mi szervezzük, ahogy mondják, "alulról". "
    Népszabadság, 2010.augusztus 9., Láng Zsuzsa interjúja

    Folytatás...

    hengerPHanda 14 éve 0

  • Jelentkeztem Sztendáposnak :) Update 10.02.

    Hát eljött ez is, megtettem az első lépést... Ma felhívtam a srácot, azt mondta kedden hívjam vissza újra és valószínűleg szerdán mehetek meghallgatásra... Kicsit úgy érzem, mintha kiveszett volna a humorérzékem, már most izgulok, pedig nincs miért és tétje sincs a dolognak... Bár ha jobban belegondolok, akkor van... ez volt az álmom... a színpad, a fények, az emberek szórakoztatása... Ugye azért drukkolnak itt nekem páran?

    UPDATE 2010.10.02.

    Sziasztok! :)

    Kértek önkénteseket ma a közönségben és jelentkeztem. A feladat adott volt, négy ember kiült a színpadra, volt négy sztori és kézről kézre adva a mikrofont hitelesen el kellett mesélnünk hogy is volt. Nem azt mondom, hogy tuti siker, de nagyjából "színpad érett" vagyok ;) Nem mellesleg ABE-nek is megjött a bátorsága és fent volt velem a színpadon, végig Apunak hívták, ha róla mondtak valamit, ebből következik, hogy amikor neki mondtak valamit rólam, akkor Anya voltam :D Huh... Kicsit szétszórt lett, de most nekem így jó :P Remélem érthető voltam :DDD

    hengerPHanda 14 éve 69

  • A kedvenc padom :)

    Íme a kedvenc padom :) Lehet találgatni miért is szeretem annyira ;)

    hengerPHanda 14 éve 47

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.