2022. augusztus 12., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • 2015-06-10. Egy dátum, amire életem végéig emlékezni fogok.

  3440 grammal és 53 cm-el megszületett az én egyetlen drága kisfiam, Noel.

  gamek!ller 7 éve 11

 • Egy kis én.

  Mikor is írtam utoljára magamról? Nem tudom. Megmondom őszintén kedvem sincs most visszanézni. Azt hiszem valami olyasmi volt, hogy kimentem külföldre dolgozni. Hát.. Nem volt nagy karrier, már "itthon" vagyok. Azért írom idézőjelbe, mert már elköltöztem otthonról a családi házból. Kétszer is. Amikor először elköltöztem a párommal és két jó barátommal, béreltünk egy régi munkás szállót. Hamar feladtam, úgy látszik akkor még nem gondoltam át. Elég hamar rámentünk a minden este iszunk mert bulivan témára, pénzből kijöttünk úgy ahogy, melóm volt, hát akkor meg miért ne.. 4 hónap után visszaköltöztem Anyuékhoz.

  De ne szaladjunk ennyire előre, tehát kimentem külföldre furgonozni. Megvolt minden ami kellett hozzá, belecsaptam a lecsóba, elmentem világot látni és még pénzt is kaptam érte. Aztán 7 hónap munka után rájöttem, hogy ez már nem az a munka amibe én beleszerettem, nameg egész más ezt csinálni, mint az anyósülésről beutazni Európát. Ugyebár van egy olyan dalszöveg, hogy "keményebbnek kell lenni mint tyson ahhoz, hogy hónapokig csak skypon keresztül lásd a családod, itt nem segítenek a tanácsok, idegen világ tele idegenekkel.. Kevesen bírják már idegekkel." Én sem bírtam idegekkel, megszakadt a szívem amikor a párom minden este sírva mondta, hogy menjek haza.. Hazamentem, azóta sem mentem vissza. Kaptam munkát Dunaújvárosba egy vasipari cégnél, ahol Apukám is dolgozott ha jól emlékszem 7 évig..

  Folytatás...

  gamek!ller 8 éve 2

 • Call Of Duty - Modern Warfare

  Kidob a játék PB init failure-al vagy mivel. Frissíteni kéne a pb-t. Letöltöttem a pbsetupot, amit évek óta használok ilyenkor, viszont nincs benne a játéklistában. Hogy lehet ezen kívül valamit csinálni vele?

  gamek!ller 9 éve 3

 • Újra egy rendszám érdekelne. Kinek van ügyfélkapuja? :)

  LTX-245.

  GTK-ra törte Vér Edényt, feljelentettem, felnyomta magát a rendőrségen utána. Most nem tudom elérni, töltöm ki a kárbejelentőt és kellene a Peugeot színe..

  gamek!ller 9 éve 28

 • Leszamoltam a cegtol.

  Megvolt eletem elso leszamolasa. Tavaly szeptember 3-al kezdtem, eddig tartott. Nem nekem valo ez a zart munkarendszer, a nyakamon logo fonok, az ehber. Az ilyen cegek teljesen tonkretettek mar a szakma szepseget. Raulok a furgonra, hetfon kezdek. Irany Spanyolorszag. Kivancsi leszek.. Fiatal vagyok, most meg ugralhatok..

  gamek!ller 9 éve 23

 • Az elefánt sosem felejt!!!

  Lenyűgözően megható történet!!!

  1986-ban a Northwestern University dimplomaosztó ünnepsége után Mkele Mbembe Kenyában töltötte a nyár nagy részét. Egyik kirándulása során, amikor átverekedte magát egy sûrû bokron, Mbembe egy elefántbikával találta szembe magát amint az állat az egyik mellsõ lábát a levegõbe emeli. Az elefánt elég kimerültnek nézett ki, ezért Mbembe óvatosan megközelítette, és ahogy elétérdelt hogy megvizsgálja az állat lábát, észrevette hogy egy jókora "szálka" van beágyazódva a talpába. Amilyen óvatosan csak lehetett Mbembe kihúzta a szálkát, mire az elefánt óvatosan lerakta a lábát a földre. Az elefánt arccal az ember felé fordult és meglehetõsen nagy kíváncsisággal az arcán bámulta az embert néhány feszült percen keresztül. Mbembe mozdulatlanul állt, és semmi másra nem tudott gondolni, csak hogy most bele lesz tiporva a földbe. Egyszercsak az elefánt egy hatalmasat trombitált, hátat fordított, és elsétált. Mbembe sosem felejtette el ezt a napot...

  Folytatás...

  gamek!ller 9 éve 11

 • ~3 hónap után..

  Még mindig hiányzik és gyötör... Minden egyes nap eszembe jut és szinte mindig legurul egy-egy könnycsepp az arcomon.. Keményazélet..

  gamek!ller 10 éve 4

 • 3,5 év együtt.

  Már külön. Légy boldog. Sosem felejtelek el. :( Nem bírta tovább a távolságot..

  gamek!ller 10 éve 7

 • Mondeo Blog 35. - Kopkopkop.

  Megvolt a 30.000km motorcsere óta végülis problémamentesen. Nyaralás 1250km volt, ez eldurrant vizcső okozott egy kis fejtörést az utolsó 19km-en, de végülis hazahúzott egy jó barátom. Másnap reggel fél óra alatt kicseréltem a csövet. Olajcsere gyári Ford olajra 8.000km-enként. Az utolsó olajcsere óta ~3.000km-t mentem és szemmel láthatólag nem hiányzik egy csepp sem belőle.. Mostanában tűnt fel, hogy ha alapjáraton ketyeg mondjuk piros lámpánál és utána nagy gázzal indulok, akkor nyom egy kis kékes füstöt.. Mondanak sokan sok félét.. Az egyik verzió az, hogy vékony neki már a gyári 5W-30-as olaj, a másik pedig az, hogy szelepszár szimeringes lesz lassan a gép.. Hiába, kopó alkatrész és már ez a motor is 16 éves ami benne van. Nem rég átesett egy gyertya + benzinszűrő cserén is. Most kell cserélni majd rajta gyertyakábeleket, mert ezeket még akkor vettem mikor a régi motor volt benne és lassan már mintha érezném, hogy cserések.

  Október 6: Országos mondeo találkozó újra.. :)

  gamek!ller 10 éve 15

 • Ebay segítség!

  A helyzet az, hogy leejtettem a Galaxy S-t és betört a kijelző. Szeretnék másik kijelzőt rendelni hozzá, de nagyon nem vagyok tisztában az Ebay-el, meg hogy hogy kell keresni rajta. Valaki aki ért hozzá, tudna nekem linkelni kijelzőt?

  gamek!ller 10 éve 10

 • Tegnap volt életem első rendes munkanapja.

  Most pedig indulok délutánra..

  gamek!ller 10 éve 14

 • Boldog Szülinapot!!!!

  gamek!ller 10 éve 11

 • Kedves pótvizsgázók!

  Remélem megbuktok mind.

  gamek!ller 10 éve 164

 • Toyota Supra From Hell.

  Nekem kell egy ilyen.. Még a BMW-ről is lemondok.. A sráccal együtt üvöltöttem a végén kb.. Úristen.

  gamek!ller 10 éve 31

 • Az új melóhelyem:

  Xomox - Crane: ChemPharma Hungary. Szeptember 3-al kezdek. Életem első komoly munkahelye.. Kíváncsi leszek....

  gamek!ller 10 éve 26

 • 20.

  gamek!ller 10 éve 4

 • Sáláláláá, segítség..

  Van valakinek ügyfélkapuja vagy mi a bánatja? Utána kéne nézni 2 rendszámnak! Köszönöm!!!

  gamek!ller 10 éve 8

 • Egy kamionos naplója.

  Ma fogták el Apuék. Ki tudja mióta volt fent, ő dörömbölt, hogy engedjék ki. Majdnem szomjan halt, azt hajtogatta, hogy "vizet".. Kb 80°C volt a platón.

  [/L

  ]

  gamek!ller 10 éve 8

 • Életem első motivációs levele.

  Olyan büszke vagyok rá, hogy muszáj megosztanom.. Kb másfél órát ültem felette.. :D

  Tisztelt Hölgyem/Uram!
  A nevem Gradvol Krisztián. Gépi Forgácsoló szakmámat 100%-os eredménnyel a 2012-es OSZKTV (Országos Szakma Kiváló Tanulója Verseny)-n nyertem el a Dunaferr Szakközép és Szakiskola segítségével, ahol 2007-től 2012-ig folytattam tanulmányaimat.

  2011-ben tanulmányi kereten belül 1 évet a Dunaújvárosi Vasmű – Mechanika üzemében töltöttem el sikeresen. Ebben az üzemben felkészítettek minket a körülményekre, bepillantást nyerhettünk a szakma üzemszerű mindennapjaiba és megismerkedhettünk az idegen gépek működésével.
  B Kategóriás jogosítványomat 2011.01.26-án kaptam kézhez és azóta balesetmentesen levezettem ~50.000km-ert. A fuvarozásban fiatal korom óta aktívan részt veszek, Magyarország legnagyobb cégein belül (Waberer’s International Zrt) betekintést nyerhettem a logisztikába és a fuvarszervezésbe. Utasként több mint 500.000km-ert tettem meg Európában.

  Meglátásom szerint egy munkahely lehetőséget ad arra, hogy fejlődjünk, kihívások elé állít, amelyben megtanulunk megállni a lábunkon. Ambícióm nagy részét ez teszi ki, hogy ki tudjak bontakozni, a szakma és a fuvarozás általi alázatomat megmutathassam.

  Folytatás...

  gamek!ller 10 éve 41

 • Fiatal, életerős munkatársakat keresünk!

  Szakmai elvárások: - Minimum 1512 év hasonló munkaköri tapasztalat.

  gamek!ller 10 éve 66

 • Emlékeztek még rá?

  gamek!ller 10 éve 30

 • Mondeo Blog Vol.34 - Mondeo találkozó - Kiskunlacháza.

  Eljött hát az idő arra, hogy megmutassam a nagyérdeműnek eddigi munkánk gyümölcsét.. Nagy izgalommal vártam a találkozó idejét, ahol végre a fórumos nicknevek mögé tényleges arcokat tudtam hozzácsatolni..

  Megvolt a szavazás a helyszínről, a kajáról, az időpontról. Minden le lett dumálva, jelentkezési díj elutalva.

  A tényleges helyszín Kiskunclaháza lett, azon belül is a reptér. Kaptunk egy jó nagy betonos területet, vele egy 800méter hosszú kifutórészt. Az időpont pedig 2012.05.19 lett.

  Eljött hát a nap, lemosattam, kitakarítottam a kocsit ami már egy élmény volt a hölgyike miatt.. Imádtam ahogy porszívózik.. :DDD

  Úgy adódott, hogy egy 4-es konvojban fogunk elgurulni Lacházára, mert 15km-es körzetben összejöttünk ennyien. A konvoj 9 órakor indult a Pentele híd lábától.

  Előd ment elől az MKIII 2.0TD-el, mögöttem 1.8TD-vel Ginjoy, aztán a sort zárta Laci azzal a szürke 2.0 MKI-el amelyiket elbontjuk..

  Folytatás...

  gamek!ller 10 éve 4

 • Mondeo Blog Vol.34 - Kőfelverődés, festéklepattogás eltűntetés.

  Ingyé volt 2dl festék. A világ végéig elég lesz kb.

  gamek!ller 10 éve 1

 • Mondeo Blog Vol.33 - Új felni és egy kérdés.

  Nem bírtam megbarátkozni a gyári felnikkel.. Én próbáltam, de nem ment, egyszerűen sehogy, semmilyen szemszögből nem tetszett.. Azt hittem jó lesz, hisz az elején azt írtam, hogy tetszik meg, hogy gyári.. De nem. Mindig volt valami savanyú érzésem mikor ránéztem.. Le kellett cserélnem. Ez tetszik. Eltűnt a savanyú érzés.

  Másik tényleg fontos kérdés.

  Folytatás...

  gamek!ller 10 éve 16

 • Mondeo Blog Vol.32 - Motortér2

  Kész.. Legközelebb a szelepfedelet és a leömlő takaró lemezt fogom lefújatni homokkal, majd a feliratokat festem le Ford kékkel.

  gamek!ller 10 éve 7

 • Mondeo Blog Vol.31 - Motortér.

  Tegnap este nézegettem a Mondeo-s videókat a Youtube-on, amikor is rátaláltam erre és nagyon megtetszett benne egy ötlet. A dolog 0:45-től látható. Motortér burkolat festések. Mivel itthon egyelőre mást nem csinálok csak unatkozom, eldöntöttem, hogy én is megpróbálom megcsinálni. Reggel miután felkeltem elmentem a közeli festékboltba és gondolkoztam, hogy milyen színű legyen.. A neon zöld nagyon NFS-es, a kék árnyalata nem tetszett.. Piros mellett döntöttem én is, hisz a kocsi is piros.. Vettem is egy hőálló flakonnal.

  9 órakor álltam neki, laza 6 óra alatt végeztem. Festés előtt magasnyomásúval lemostam mindent, zsírtalanítottam, aztán hajrá.

  Végeredménnyel elégedett vagyok, tetszik.

  Folytatás...

  gamek!ller 10 éve 7

 • A Mazda 6 azt hitte meg tud verni az autópályán.

  Hitte. Öreg autó nem vén autó. He..Hehe.. Ennyivel még soha nem mentem Edénnyel :$$$

  gamek!ller 10 éve 94

 • Hiányozni fogtok. Pá.

  gamek!ller 10 éve 36

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.