2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hogyan neveled a gyereked thug life edition

    Számos elönnyel jár az ha az ember a maga ura. Én ugy döntöttem, hogy a hétre nekem elég volt, sok a tenni valo, szal hosszu hétvége szerdátol. Járom a várost, veszek ezt, veszek azt, végre idöm is volt bemenni a bankba ami a nálunk a sétálo utcán találhato, vagyis annak a parkolojánál.
    A 8-9 éve megépitett sétálo a föutbol lett kialakitva. Ezt a problémát, hogy nincs fö ut, ugy oldották meg az okos emberek, hogy a sétálo elött elvitték jobbra a föutat 90 fokban.Ugy néz ki most a helyzet, hogy kb 20 féröhelyes parkolo, majd vagy 200 méter sétálo övezet, nuku kocsi.
    Megyek a kocsival nyugisan a föuton és mennék be a sétálo parkolojához. Tehát félre érteni ne tessenek, most jo kedvem volt, "betartottam" a kresszt. Index balra majd uzsgyi elöre. Fékezek mert gyalogosok. 2 anyuka + baba kocsi mögöttük egy 40 körül férfi a kis szerintem max 5 éves fiával sétál mögöttük. Illedelmesen jelzek nekik,hogy menjenek, én ráérek. Lassan tolják a hölgyek a baba kocsikat mire megszolal az egyik.
    - nézd már, jobbra indexel és elöre megy, nem tud kanyarodni? (amugy ballra indexeltem, de nem baj :) )
    nálam mivel jo idö volt, le volt huzva az ablak, zene se ment, ezért hallottam be amit mondott
    illedelmesen kiszolok, hogy:
    - a föut vonalat ugy kell elhagyni, hogy irányjelzéssel jelzem, hogy merre hagyom el
    - o de rendes, nem tudtam, köszönöm.

    Folytatás...

    csipszikutya 7 éve 6

  • "mit" vagyis kit találtam, avagy mellettem az utódom :)

    Mellettem az utódom. Asszonykám rámszól, hogy menjünk már egy kis kocsikázást az éjszakába csak úgy, olyan rég csináltuk. Menjünk. Tank tele, olaj csere megvolt, azért élünk, hogy ami pénzt megkeressünk elverjük. Inkább kikocsikázom mint sörre költsek.
    Ha már kocsikázunk, akkor ülljünk be egy gyors kajálásra is valahova, csak úgy. Jó, induljunk haza, holnap meló, késő is van, jól is sikerült a kis este.
    Indulunk, megyünk. Balra nézek, vissza az útra, majd balra kapom a fejem. MI A JÓ ö2319ü84ureöwhd, Te is láttad? - azt hiszem. Gyors tükör, senki nem jön, satu, kézi és padló. Hát ott volt a régi autóm, a Kocsika névre hallgatott. Lassan fél éve nem láttam, tudtam, hogy aki megvette az kivitte magát angliába. Hát haza jött.
    Beálltam egy gyors képre, a mostani mellé. Nagyon jó volt látni, imádtam, családtag volt.

    Folytatás...

    csipszikutya 7 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.