2019. március 27., szerda

Gyorskeresés

Harcom az egyik internet szolgáltatoval mával vége

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Itt egészen messze vidéken, nem sok választása van az embernek, hogy megválogassa az internetszolgáltatoját. 2 van itt. Az egyik a nagy rozsaszin a másik egy helyi kis vállalkozás. Az elözönél vagyok. Lassan 6 éve, vezetékes telefon, tv és internet. Az elsö kettövel maradéktalanul meg vagyok elégedve, semmi probléma vele. De az internet. Elvileg 30 megás (elérhetö leggyorsabb).
"kisebb" problémáim voltak lassan 3 éve. Akkor még csak 10 megás volt, váltottam 30 megára, hátha. Mert olyan problémáim voltak, hogy lassu volt, nagyon lassu. Több eszköz használja itthon a wifit, de én használom leginkább. Interneten is dolgozom, látszükségletem. De az, hogy a gmail 5 perc alatt töltsön be, mert itthon valaki googlézott.... ph lapcsalád betöltése szintén 5 perc, forumra valo irás ugyan ennyi. Meguntam beszoltam telefonon, hogy ez egy szar. Érdekes még a 10 megás idöbe miután betelfonáltam, jo volt a net. Töltöttem le mint állat, yt fhd-ba ment, telefon/tab/mosogép frissitett de nem volt baj a nettel.
Ugyan ez a hiba március elején (már 2 évvel késöbb) megint elöjött. Belassult a net. Betelefonálok, jo 2-3 napig a net. Majd 1 hét mulva ugan ez. Juniusig játszottam ezt a szolgáltatoval amikor is juni végén meguntam és ujra telefonáltam és megkértem öket, hogy semmit ne csináljanak csak a csekket amit minden egyes honapban idöben befizetek és nem kapom meg az érte járo szolgáltatást 3 részben küldjék (pazarlás tudom, de akkor is). Küldjék külön a tv-t, telefont és az internetet amit nem fogok befizetni abban a honapban mert egy rakás kakikácskah. Hangfelvétel készült, jk-ba vetettem és stb. Igy is cselekedtek, én is. Abban a honapban nem fizettem netet, természetesen utána ujra egybe kértem a csekket, fizetem is.

Erre tegnap este 6kor elmegy a net. iptv megy, telfon megy, net korlátozva :D megérdeklödtem telefonon, hogy miért?! Válasz, mert a juni havi internet dij nincs befizetve. Telefonáltam velük 1,5 orát, elmagyaráztam, hogy váccáp van. Ma reggel ugy keltem 7kor, hogy van internet és mellé egy sms-el.
Amennyiben befizetem a juni havi számlát akkor 6 honapig ingyen kiprobálhatom az 1 honappal ezelötti fejlesztések eredményét, a 100 megás netért nem kell fizessek. Utána pedig a mostani internet havidjáiért vehetem igénybe a 100 megás netet.

Kiégtem, befizettem a csekket, várom a 72 orás feldolgozási idöt majd az ujabb 72 orás feldolgozást a 100 megáér. Remélem a 100 megás netnél már nem lesz baj, ha mondjuk valaki itthon netán yt-t néz én meg dolgoznék.

Minndent el lehet érni ha akar az ember és nem enged. Mondjuk tudom, hogy nem az én ~3000 ft-s internetemen gazdagodnak meg vagy mennek csödbe de akkor is. Elveim vannak, könyörgöm.

Hozzászólások

(#1) vexibo


vexibo
(újonc)

Harcoltál és nyertél (elvileg)!
Így kell ezt! :C

(nem kötelező megadni)

(#2) Redneck


Redneck
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tréhóm? Nincs több kérdésem. Valahol jól szolgáltatnak, valahol ahogy te írtad. Mikor hogy...
Véletlenszerű számlák, kaotikus ügyintézés, nettó fos webfelület. És ők itthon a legnagyobb telekommunikációs cég. :W

Play Hard GO pr0! - A bugfix a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

(#3) iday


iday
(senior tag)

Végeredmény?

3dfx & AMD & ATI forever! http://iday.hu

(#4) ricsi99


ricsi99
(őstag)
LOGOUT blog

"Monornet" csinálta ezt velem ugyan ugy.... ugymond "digitális vonaltöbszörözöre" pakolnak ,hivatalos neve nincs ,gyakorlatilag olyan mintha egy netet gyorsan ide oda kapcsolgatnák a felhasználok között. A régi csomagod mellett birta a rendszer ,az ujjal már nem boldogul és igy oldják meg.
2. megoldás ,az összes létezö csatlakozási /toldási pontot kicseréled mert egy eloxidálódott csati is lehet a probléma... ami akár 1-2 fök hómérséglet változásra vagy párára is allergiás lehet.

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

(#5) carr


carr
(őstag)

nálam is ua a helyzet.. optika most épül, az oszlopokon már ott a vezetékelés dfoboza.
30as netem 10es helyett szintén szarabb. ff x64 laggol, (bár minden létező megoldást kipróbáltam. nem vált be) a gép ezt leszámítva megy. nem szaggat, és nem laggol, csak ha böngészek. IE, vagy FF az mindegy. :)
Várjuk a zoptikát. (Heves megye, Bodony) nem kell am százmega... elég mndjuk 50/25 de az stabil legyen már.
(városon albérletben digit használok, soha nem volt bajom.... 100/50 helyett 105/55 szokott jönni. és nincs kimaradás)

[ Szerkesztve ]

360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.www.gumikacsamobil.com Ha nem válaszolok, tiltva vagy.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.