Hirdetés

2018. december 11., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Megkedveltem a TDI-t, de nagyon...

  Nem szeretek nagyon vitatkozni, hogy melyik a jobb, benzin vagy dizel. Autobuzi vagyok, az amerikai nagy dögöket szeretem, volt is a családnak, de most váltottam a dizel javára.
  Lassan 2 éve, hogy elkerültem otthonrol és neki álltam a saját magam kis életének. Volt olyan szerencsém, hogy "megörököltem" a családi Ford Galaxyt amit nagy megelégedéssel hajtottunk bö 9 éven át. '98-as volt, 2.0 benzines. Jo auto volt, 240ezer ment bele ennyi idö alatt. Egy gyujto trafot és egy szett vezértlést cserélünk benne égen földön a kopo alkatrészeken kivül és sehol, tényleg sehol nem hagyott ott.
  De mostmár sajnos mennie kellett, 19 éves lett, nagyon sokat kellett volna rá költeni és 390ezerrel a motorban, bontás nélkül kiszolgált.
  Szinte ugyan ilyenre cseréltem, csak joval fiatalabbra és benzinest szerettem volna. A németektöl hozattam ezt is, a családbarát autoszerelövel. Mondtam neki, hogy ilyet, fiatalabbat, jot és ennyi eurom van.
  Ment, hivott van egy benzines és egy tdi. 2005ös mind a kettö, brutál jo állapot, szinre és felszereltésgre is ugyan azok. Ö a tdi-t hozná, fogyasztás miatt. Jo, legyen bánom én, hozd azt, kell az auto.
  Megjött, névre van irva, használom.
  Hát elképesztö ez a dizel. Vezettem már persze dizeles kocsit, jo volt, jo volt de én szerettem a benzisen "kis" automat. Halk, megy mint az elmebeteg, fel nem birom fogni, hogy bir ilyen keveset enni a kasztnihoz képest és az én lábammal.

  Folytatás...

  csipszikutya 1 éve 27

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.