2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Alhambra project: Elkezdödött

    Beindult. Késöbb mint szerettem volna, de költséghatékonyság miatt összébb vontam a dolgokat. Ebben a honapban müszakilag lesz tipptopp a kocsi (mondjuk erre mindig is figyeltem).

    Kellett neki egy vezérlés csere 420000 km-nél, de az olajcsere (motor+válto) pedig 425nél volt esedékes, hát yolo csak kibir +5000 km-t. Kibirt. Mert én vezérlést nem merek cserélni, motorolajat már nagyon tudok, váltoolajhoz ugyis csápossal kell emeleni minek fizessek 2x munkadijat.
    A vezérlés része "uncsi volt", ment ahogy kellett. Az olaj cserék is, de miért cserélek váltoolajat? Nos 30ezrenként és rakok bele ujat. 20ezerböl cakkon pakk megvan, finomabban is vált. Mikor hozzám került a kocsi akkor 5-be gázelvételkor bugott egy kicsit. 3 olajcserével késöbb kb. megszünt a bugás, fokozatokat is finomabban veszi.

    Na ha 1x olyan hülye leszek, hogy eladom poénbol a vezérlés boritásának belsejébe is bele van irva, hogy ha valaki vissza tekerné akkor lepödjön meg, hogy nem is mondjuk 170ezer van benne ;]

    Folytatás...

    csipszikutya 6 éve 34

  • Alhambra project ... Elkezdödött

    Üdvözlezetem!

    Elmaradtam picit az irással. Sok minden történt ezalatt a 2 lassan 3 honapja, hogy nem irtam kb. semmit.
    A "kis" projectem elkezdödött. Az elsö és kb. legfontosabb tényezö ebben, hogy szerdán levizsgázott a kocsi, ugy ahogy van. Minden jo, minden király szal hawai.
    Modositások vannak a tervben, harmadjára is.

    Az elsö tehendö, hogy 2 honap alatt sikeresen belevertem 21ezer km-t a kocsiba, mondanom sem kell, hogy hiba nélkül. A maradando élményem ezalatt annyi volt, hogy ápr. 14-én délelött kimentem Frankfurtba, este 10re ki is értem majd gyors allvás és haza. Hazafelé még leugrottam Paksra onnan vissza BP, hogy egy ismerösömet haza hozzam. Amint kiértem BP-röl és az M3-ason végre lehet 130-al menni oda is léptem neki, gyorsba ki is égett a bal elsö tompitottam (emelt fényerejü Osram). Nem gond, megálltam, hogy kicserélem, de a kis kezem az akku miatt nem fért be. Nem baj, 200 km még haza, haza megyek igy, ködlápmát biztos ami biztos rányomtam. Miskolcnál lejövök az M3-rol és kiég a jobb oldali tompitott :D ott több a hely, ki tudtam cserélni. Ja meg valami elmebeteg elvitte a bal oldali tükrömet Pesten, cetlit se birt hagyni, hogy bocs bazmeg'... Szal most van egy Ferrari piros balos tükröm, + 5 loerö :D

    Folytatás...

    csipszikutya 6 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.