2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Cyberpunk 2077 "ezt hogy lehet megoldani" gyűjtőírás

    A Cyberpunk 2077 topicban folyamatosan felmerülő kérdések gyűjtőhelye lesz ez a bejegyzés, hogy ne kelljen mindent naponta 10x megválaszolni. :)

    Hozzászólni nem lehet, ha itt nem kapsz választ ebben az írásban, akkor bátran tedd fel a topicban, illetve ha van valami, ami hasznos és ide való, privátban nyugodtan lehet javaslatokat küldeni! :R

    Miért nem lehet átkonfigurálni szabadon a billentyűzetet?
    Sajnos a CDPR valamiért úgy döntött, hogy a legfontosabb gombokat fixre konfigurálja, ilyen például a 'használni' (F), a 'térkép' (M), 'leltár vagy inventory' (I) illetve a párbeszéd opciók közötti váltás (fel és le kurzor), ezekre az egyik megoldás jelenleg az, ha valamiféle billentyűzet-átkonfigurálást lehetővé tevő programot telepítesz fel (pl.: SharpKeys vagy KeyTweak), vagy pedig olyan MOD-ot, ami ezt átkonfigurálja a neked tetsző módon (pl.: NexusMods, az oldal regisztrációköteles, utána tudsz csak letölteni róla). Vagy nekiállsz szerkesztgetni a játék beviteli fájljait (lentebb olvashatsz erről).

    Folytatás...

    Cifu 3 éve

  • Cyberpunk 2077 játékmechanikai alapozó

    A Cyberpunk 2077 topic összefoglalóját már kinőtte ez a rész, és mivel nem csak nehezen kezelhető, de egyben még csak egy videót se lehet bevágni, ezért blogbejegyzésként folytatja tovább, mivel így kezelhetőbb lesz reményeim szerint. A tartalmat próbálom folyamatosan frissíteni, javítani.

    Hozzászólni kérlek a topicban szóljatok hozzá, a tartalommal kapcsolatosan pedig ha észrevétel van, privátban jelezzétek.

    Lifepaths, életutak:

    Három fő életút közül lehet választani karakteralkotáskor, ez befolyásolja a prológ (előjáték) történetét, játékmenetét, illetve később a párbeszédeknél elérhető válaszlehetőségeket. Valóban számottevő különbséget a játékban nem okoz, tehát például a végkifejlettre semmiféle hatása nincs!

    Folytatás...

    Cifu 3 éve

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.